Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu formadaki yıldızı gören var mı ? Bu nasıl bir iğrençliktir ?
    arma ve yıldız önemsenmeden yapılmış.

Yorum

• Ali fuat abi vitessenin çubuklu formasındaki gibi yakalı forma çıkacak mı bu sene ? Çok seviyorum onları daha önce ki sezonlarda vardı ama almak nasip olmamıştı.

En azından o tarz yaka var mı bunu söyleyebilir misin ?
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• PSV bir formasını katalogdan giydi diye büyüklüğüne halel mi geliyor?

Armada kullanılan yıldız konusunda olayı açıklamıştım tekrar edeyim: yönetim bir karar almış ve yıldızın boyutunu armada bulunan top genişliğinde yapmaya karar vermişler, bundan sonra Trabzonspor armasının geçtiği her yerde kullanım bu şekilde. Grafik tasarımcı olduğum için söyleyeyim yıldız ile topun büyüklüğünü aynı bile yapsanız optik olarak yıldız hep küçük algılanacaktır. İlla bir orantı olacaksa yıldızın alt iki ayağının genişliği ile topun çapı hizalanabilirdi.

Forma modelleri konusunda ser verip sır vermemem gerekiyor.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Werder Bremerin formaları 64,99 € Türk lirası olarak yaklaşık ne kadar yapıyor?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben formaya forma demem üstünde Trabzonspor amblemi olmayınca
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Werder Bremerin formaları 64,99 € Türk lirası olarak yaklaşık ne kadar yapıyor?

Parmak üzeri hesap, yaklasik 190-195 TL civari olsa gerek.

Yorum

• Fransa'da yaşayan biri olarak 64,99€ = 64,99TL. Evet Türkiye'de iyi para ediyor ama burda ki yaşam şartları bakımından hiçbir farkı yok.
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armada kullanılan yıldız konusunda olayı açıklamıştım tekrar edeyim: yönetim bir karar almış ve yıldızın boyutunu armada bulunan top genişliğinde yapmaya karar vermişler, bundan sonra Trabzonspor armasının geçtiği her yerde kullanım bu şekilde. Grafik tasarımcı olduğum için söyleyeyim yıldız ile topun büyüklüğünü aynı bile yapsanız optik olarak yıldız hep küçük algılanacaktır. İlla bir orantı olacaksa yıldızın alt iki ayağının genişliği ile topun çapı hizalanabilirdi.

Forma modelleri konusunda ser verip sır vermemem gerekiyor.
                    Kesinlikle çok saçma bir kriter.. Akıl almaz işler bu kulübün her yerine işlemiş durumda..
                    armada bulunan top ile yıldızı kıyaslamanın hiçbir izahı olamaz.

Şenol hoca zamanında kullandığımız ürünlerde arma ve yıldız mükemmeldi. yıldız tam olması gereken büyüklükte yapılmıştı. şampiyon olduğumuz 2010-11 sezonunda kullandığımız ürünlerdi sanırım..

Ben de Halkla İlişkiler ve Tanıtımcı olduğum için söylüyorum;

Bunun bir standardı olur ve her zaman aynı boyutta yapılır. maç sonrası basın açıklamalarında hep dikkat ediyorum, lisanslı ürünlerde kullanılan yıldız hiç görünmüyor. Bu detay benim için çok önemlidir. Yıldız insanların gözüne girecek, dikkat çekecek bir boyutta yapılmalıdır. Bunun pazarlamasını yapamıyorsan hiçbir zaman kitlelere hitap edemezsin.

Umudumu yitirmedim.. o yıldız eskisi gibi büyük yapılacak

Yönetim futbolu bilmiyorsa taraftarın suçu ne ?
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 05.05.2014, 16:52.

Yorum

• Bende TS Club ile görüşmeye gittiğim zaman bu yıldız konusunu sormuştum yeterli büyüklükte demişti birisi...

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fransa'da yaşayan biri olarak 64,99€ = 64,99TL. Evet Türkiye'de iyi para ediyor ama burda ki yaşam şartları bakımından hiçbir farkı yok.
                        Senelerdir şunu anlatmaya çalışıyoruz.

Kısacası adamlar 65 liraya formasını alıyor, biz 99 lira veriyoruz, 3 ay sonra da %30 indirim başlıyor!
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende TS Club ile görüşmeye gittiğim zaman bu yıldız konusunu sormuştum yeterli büyüklükte demişti birisi...
                          Ne zaman sormuştun, yakın zamanda mı ?

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle çok saçma bir kriter.. Akıl almaz işler bu kulübün her yerine işlemiş durumda..
                            armada bulunan top ile yıldızı kıyaslamanın hiçbir izahı olamaz.

Şenol hoca zamanında kullandığımız ürünlerde arma ve yıldız mükemmeldi. yıldız tam olması gereken büyüklükte yapılmıştı. şampiyon olduğumuz 2010-11 sezonunda kullandığımız ürünlerdi sanırım..

Ben de Halkla İlişkiler ve Tanıtımcı olduğum için söylüyorum;

Bunun bir standardı olur ve her zaman aynı boyutta yapılır. maç sonrası basın açıklamalarında hep dikkat ediyorum, lisanslı ürünlerde kullanılan yıldız hiç görünmüyor. Bu detay benim için çok önemlidir. Yıldız insanların gözüne girecek, dikkat çekecek bir boyutta yapılmalıdır. Bunun pazarlamasını yapamıyorsan hiçbir zaman kitlelere hitap edemezsin.

Umudumu yitirmedim.. o yıldız eskisi gibi büyük yapılacak

Yönetim futbolu bilmiyorsa taraftarın suçu ne ?
                            Sanırım bu armadan bahsediyorsun renkdaş:

Yorum

• Nedir bu Nika aşkı anlamadım ama bir taraftan da verilen ters cevaplar hoşuma gitti. Yıldızlar fiyat vs... Ha ayrıca PSV'nin kataloğu da skandal! 2. sınıf ve evet PSV'nin büyüklüğüne gölge düşürür cinsten.

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanırım bu armadan bahsediyorsun renkdaş:
                                http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTIxMA==.aspx
                                Evet, işte budur. arma ve yıldız işte burdaki gibi yapılmalıdır.
                                Yıldızın boyutu da burdaki gibi olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X