Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam beyler kaleci forması ve alternatiflerden biri belli oldu
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir tanesi katalogdan olabilir ( o da zayıf ihtimal bana göre) diğerleri katalogdan olmayacak, net. Dünyada Türkiye'de Trabzonspor'a özel
      Peki bi soru soracam abi. Bu seneki formalarımız Dünyada Türkiye'de Trabzonspor'a özel miydi ?
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam beyler kaleci forması ve alternatiflerden biri belli oldu

Kaleci formaları bunlarsa kaleci formalarını geriden takip etmemiş olacağız. Sevindirici olur.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaleci formaları bunlarsa kaleci formalarını geriden takip etmemiş olacağız. Sevindirici olur.
          Aynen ya Onur'a hakaret gibi kaleci formalarının sürekli eski tasarım olması. Onur gibi bir kalecin varsa özel tasarım bile yaptırabilirsin.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çok fazla büyütüyoruz bu işi.Hiç kimse elit kategoride ki Barça,Manu,Galatasaray,City gibi büyük takımlarda olduğu gibi bize özel forma yapmalarını beklemesin.Nike kullanan takımların çoğu katalog formalarını katalogda ki haliyle renklerini bile değiştiremeden alıyorlar.

Bunun örnekleri çoğaltılabilir.Biz ilk zamanlarda katalog formaları kendi renklerimizle kullandık.AFS abinin dediği de buydu sanırım.Ayrıca bizim o sezon giydiğimiz formayı Türkiye'de bizden başka hiçbir takım aynı sezonda giyemiyordu.Yeteri kadar başarılı olmamamıza rağmen yine de iyi bir anlaşmamız vardı Nike ile.

Bu sezonsa iki formamız katalogdan değildi.Dünya'da sadece bizimle birlikte 1-2 takım giyiyordu.

Maalesef elit kategoriyi yanlış anlıyoruz.Eğer bizim giydiğimiz formaları başka takım giymeyecekse Barça gibi elit takımlardan ne farkımız kalacak.Everton ve Hercules formalarını görenler,nike kataloğunu bir kere bile açıp bakmamışken "Formalarımız katalog" "Bizi kandırıyorlar" diyor.Puma ve kappa dönemi formalarımızı da herkes biliyor.Fenerbahçe'nin lacivertinden daha koyu bir mavi(!)kullanıyorduk.Renler konusunda da Nike ile bir sıkıntımız yok.Böyle bir durumda bile Nike ile anlaşmamızı sonlandıralım diyenler var.
              En son Respect 61 tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 15:56.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok fazla büyütüyoruz bu işi.Hiç kimse elit kategoride ki Barça,Manu,Galatasaray,City gibi büyük takımlarda olduğu gibi bize özel forma yapmalarını beklemesin.Nike kullanan takımların çoğu katalog formalarını katalogda ki haliyle renklerini bile değiştiremeden alıyorlar.

Bunun örnekleri çoğaltılabilir.Biz ilk zamanlarda katalog formaları kendi renklerimizle kullandık.AFS abinin dediği de buydu sanırım.Ayrıca bizim o sezon giydiğimiz formayı Türkiye'de bizden başka hiçbir takım aynı sezonda giyemiyordu.Yeteri kadar başarılı olmamamıza rağmen yine de iyi bir anlaşmamız vardı Nike ile.

Bu sezonsa iki formamız katalogdan değildi.Dünya'da sadece bizimle birlikte 1-2 takım giyiyordu.

Maalesef elit kategoriyi yanlış anlıyoruz.Eğer bizim giydiğimiz formaları başka takım giymeyecekse Barça gibi elit takımlardan ne farkımız kalacak.Everton ve Hercules formalarını görenler,nike kataloğunu bir kere bile açıp bakmamışken "Formalarımız katalog" "Bizi kandırıyorlar" diyor.Puma ve kappa dönemi formalarımızı da herkes biliyor.Fenerbahçe'nin lacivertinden daha koyu bir mavi(!)kullanıyorduk.Renler konusunda da Nike ile bir sıkıntımız yok.Böyle bir durumda bile Nike ile anlaşmamızı sonlandıralım diyenler var.
                Şimdi kardeş çok güzel anlatmışsın, öncelikle insanlara boş hayallere gerek yok mesajın için teşekkür ederim. KATALOG KATALOG KATALOG. Bize özel bir şey yok nokta.

Sıkıntı zaten Nike'ın "elit" kategorisi. Kardeşim ne "elit"likmiş ya. Lotto da forma yapıyor Ankaragücü'ne Puma da Bursa'ya, kimse demiyor siz barça değilsiniz. Puma Arsenal ile anlaştı. Hani 4. sınıf forma üretseler eyvallah. Adamlarda Arsenal de "elit" Bursa da "elit" giyiyor.

Ya Adidas? Her sene üç büyüklere özel formalar yaptılar Beşiktaş mıydı Barça seviyesinde takım?

Benim anladığım şu, pazarlama teknikleri satışlar vs...

Anlamadığım, neden Nike seni iplemiyorken, seni ipleyen firmalarla adam gibi sponsorluk anlaşması yapmıyorsun? Ha bu da tartışılır. Ama kimse gelip bana Nike bize özel forma yapacak demesin. Yani dediğim gibi hala ümit besleyenler var bari onlar acı çekmesin...

Yorum

• FC Twente

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca bazı şeyleri eksik söylüyorsunuz.
                  Formanın iyiliği güzelliği katalog forması olmasına göre belirlenmez. Forma kültürü markalardan bağımsız kulüp kültürü ve birikimiyle oluşan bir kültür.

Bir Barcelona Juventus ol önce forman peşinden gelir zaten, her şeyimiz dört dörtlük de formamız eksik kalmış sanacak görende.

Nike forma konusunda tartışmasız dünya lideri. Trabzonsporumuz forma konusunda kendi renklerini en iyi taşıyan modelleri yine Nike içerisinde buldu. Nike'ın kendine has pazarlama stratejisi var. Trabzonspor kulübüne para kazandıracak şekilde iyi bir anlaşma yapmış Nike ile.

İstediği formayı da ürettirebiliyor artık. Artık diyorum çünkü Trabzonspor artık ayrı bir kategoride. İşin bütçe kısmını bilmeden sadece istemek işin en kolayı.

Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsunuz anlıyorum ama abartılacak karamsar olacak bir durum yok ortada.

Elite veya katalog konusunda son kez yazayım yine katalogdan giymeyeceğiz, net.

Paylaşılan modeller bu safyalarda paylaşılan modeller zaten. Geçen sezonki forma modellerinin hikayesini de anlatmıştım, bilmeden kafa karıştırmaya gerek yok. gelecek sezonunkini de biliyorum.

Werder Bremen özel formanın yanında katalogdan forma seçmekten gocunmuyor.

Forma konusunda alınganlık bize mahsus.

En son a f s tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 18:31.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mesajimi kim neden silmis?

Yorum

• Selam arkadaslar askerlik bitti geldik cok sukur tekrar burdayim ve yaziyorum hepinizi ozledim selam kelam vs:-)
                      Gelelim formalara arkadaslar formalar konusunda ne ucalim ne de beklentimizi dusurelim bence de nike suan da en iyisi
                      Forma konusunda tek sknti cubuklu forma yapmiyor arkadaslar inatla :-D
                      Kim bilir belki yeni stadimizda super bi cubuklu forma giyeriz?!

Yorum

• Benim icin katalog yada elit hic farketmez. Hosuma gitsin gitmesin, 15 yildir oldu gibin hersene alacam birtane. Önemli olan formanin üzerinde olan renkler.

Yorum

• Petrol Mavisi gayet güzel olurdu.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Afs abi Interin formasina ayri parantez acmissin bu gizli mesajlarindan birimi yoksa tesadufmu?
                            Gercekten bu olsa super olur cok begendim forma.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [B]Çok fazla büyütüyoruz bu işi.Hiç kimse elit kategoride ki Barça,Manu, Galatasaray ,City gibi büyük takımlarda olduğu gibi bize özel forma yapmalarını beklemesin.Nike kullanan takımların çoğu katalog formalarını katalogda ki haliyle renklerini bile değiştiremeden alıyorlar.
                              Hayırdır Gs ne zaman büyük oldu
                              En son Veysel tarafından düzenlendi; 05.05.2014, 00:24.
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Şimdiden söyleyeyim;

Yıllardır diyorum; şu armadaki yıldızı büyük yapın. arma ve yıldız konusunda çok hassasım.
                                son 2 yıldır arma ve yıldız çakma gibi yapılıyor, önem vermiyorlar.

werder bremen'in armasındaki yıldıza bakın, bir de bizim yıldızın boyutuna bakın.

yeni sezon formalarında yıldız büyük yapılsın. Taraftar için bu önemli bir detaydır.

Bunun için 2 yıldır forma almıyorum. Bu işi ne zaman doğru yaparsanız o zaman alacağım. Yeni sezon formalarını bekliyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X