Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok fazla konuşmaya gerek yok, birinci ağızlar bize çok laf sattı. Burada sezon öncesi 2. 3. kez forma bekleyişimiz değil, en saf halimizle Nike ile başlayan yılların ta ilk gününden beri birinci ağız, birinci sınıf formalar...

Bu sene bize özel hazırlanan çubuklumuz:

Pardon ya, yakası bizimkinden farklı, bize özel forma bu, yanlış oldu!?

Ha biz giyerken katalogları, millet de katalog giydi, örnekler sadece "27" saniyede google'da "search" edebildiklerimden oluşur:

Malum formayı bir sene önce Chealse giyiyordu gerçi... Tek formaysa tek, kardeşim, diğerini de en azından Chealse'den araklıyor, Ofspor'dan değil.

Bunlar da Nike değil, değil mi?

Biz Barca değiliz vs. Benim derdim, TS'ye neden özel forma yapılmıyor değil. Yapsınlar yapmasınlar artık çok da umurumda değil (ki çok önemsediğim bir konuydu o yüzden hala yazıyorum). Hak ederiz etmeyiz beni ilgilendirmiyor. Sadece sıkıntım yıllar önce benim beklentilerime sahip insanlar olabilir. Her gün heyecanla foruma girip acaba bu yıl olacak mı diye? Bu yıl o bize özel formalar olsun ya vs...

OL-MA-YA-CAK

(-)4. ağızdan duyduklarım bunlar emin olun, o güzelim emeğinizle çizdiğiniz formaları, başka takımların forumlarında paylaşın. Yapın siyah beyaz paylaşın, yapın sarı lacivert paylaşın. O emeğin karşılığı olsa olsa onlarda olur, saygılar
    En son ucurum tarafından düzenlendi; 01.05.2014, 17:08.

Yorum

• Biz maalesef galatasaray gibi elit kategoride değiliz. Bildiginiz uzere nike'in sayili takımlardan oluşan elit kategorisi var gs de bunların icinde. O yüzden onlara ozel bize katalog forma veriyorlar.

Yorum

• İlk olarak BHYT1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz maalesef galatasaray gibi elit kategoride değiliz. Bildiginiz uzere nike'in sayili takımlardan oluşan elit kategorisi var gs de bunların icinde. O yüzden onlara ozel bize katalog forma veriyorlar.
        O kadar, lafı uzatmaya gerek yok, aynen dediğin gibi.

Yorum

• Trabzonspor'umuzun bu sezon giydiği forma modelleri ve renkleri sadece Trabzonspor'a özel üretildi, sadece degrade forma katalogdan seçildi -ki o da yine bizim renklerimizden üretildi. Bizim giydiğimiz renk ve modelden başka hiçbir takım giymedi. Parçalı formaya benzer modeller üretildi ama hepsinin çıkış tarihi bizim formalarımızdan çok sonra.

Yönetim model ve renk seçiyor adamlar da üretiyor sorun ne anlamıyorum.

Kulübün marka değerini artırmadan, avrupada başarılı olmadan, mali olarak güçlü olmadan her istediğiniz olmuyor maalesef.

Trabzonspor marka değerinin yüksekliği sayesinde iyi bir anlaşma yaptı ve kendine özel formalar yaptırıyor.

Formalarla ilgili beklentinizi yükseltin veya yükseltmeyin çıkınca sevinecek ve şaşıracaksınız.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'umuzun bu sezon giydiği forma modelleri ve renkleri sadece Trabzonspor'a özel üretildi, sadece degrade forma katalogdan seçildi -ki o da yine bizim renklerimizden üretildi. Bizim giydiğimiz renk ve modelden başka hiçbir takım giymedi. Parçalı formaya benzer modeller üretildi ama hepsinin çıkış tarihi bizim formalarımızdan çok sonra.

Yönetim model ve renk seçiyor adamlar da üretiyor sorun ne anlamıyorum.

Kulübün marka değerini artırmadan, avrupada başarılı olmadan, mali olarak güçlü olmadan her istediğiniz olmuyor maalesef.

Trabzonspor marka değerinin yüksekliği sayesinde iyi bir anlaşma yaptı ve kendine özel formalar yaptırıyor.

Formalarla ilgili beklentinizi yükseltin veya yükseltmeyin çıkınca sevinecek ve şaşıracaksınız.
            Renkleri vurgulamandaki mantık ne anlamadım abi. Bize özel renkler ne ? Renklerimiz belli zaten. Ne gibi bir özelliği oluyor anlamadım ?
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Renk konusunda söylemek istediğim tescilli renklerimizde bize özel forma üretmeleri, modelleri de biz seçiyoruz sonuçta. Elçiye zeval olmaz demiş atalarımız. Ben en iyisi susayım.

Yorum

• Bende yine bize özel tasarım olacağını sanmıyorum ve aslına bakarsanız şu durumda haketmiyoruzda. Ancak bizi çok şaşırtacak bi renk çıkacağını düşünüyorum.
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Werder Bremen

Yorum

• Nike ile umarım uzun süreli anlaşırız.

Yorum

• Ben de susmak istiyorum, bunu da yazınca bırakacağım bugünlük. Evet herkesin isteği yüksek. Bize özel 1 forma ya. Renkleri vs Türkiye'de üretilmesi vs... Bir Alman, bir Portekizli, bir Ugandalı ve en önemlisi de bir Türk, o formaya baktığında ahan adamlar TS'ye yapmışlar demeli. Ben diğer takımlara bakınca diyorum bu adamlar için özel olarak çalışmışlar. TS ise...

Ben tecrübelerimle yola çıkarak diyorum ki, bu sene ki formalar, geçen seneki gibi, katalogtan olacak. Olacaktır da, ve gene hayal kırıklığı yaşatacaktır.

Saygılar

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir Alman, bir Portekizli, bir Ugandalı ve en önemlisi de bir Türk, o formaya baktığında ahan adamlar TS'ye yapmışlar demeli.
                        Katılıyorum. Türkiye'de üretmek bir özellik değil, renklerin bizim renklerimiz olması özellik değil. veya atıyorum katalogdaki formanın tasarımının sadece yaka kısmını değiştirip bize üretmeleri özellik değil. Özel olan her şeyiyle özel olandır.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Renklerin bizim renklerimize göre yapılması nasıl bir özelliktir. Ganzilis in dediğine katılıyorum. Sonuçta takımın renkleri bunlar ise yönetimde ona göre tedarikçi firmaya bu renk yapılacak kardeşim demek zorundadır. Türkiye liginde sadece biz giyiyoruz diye bize özel diye yutturuluyor kaç seneden beri. Bu seneki sözde çubukluyu ispanyadan hercules takımıda giyiyor. Beyaz formayı ingiltereden everton giyiyor. Degrade forma zaten katalog forması bu yıl önüne gelen giydi. Keşke bu sene özel olsada bizi ters köşe yapsalar razıyım.

Yorum

• Şimdi iki çeşit özel forma var;

1- Yurt içinde başka takımların giymesi mümkün olmayan ama yurt dışında farklı renklerle sebil olan forma,
                            2- Detayları, baskısı, dikişleri, tasarımı neredeyse özgün yalnızca bi takıma ait olan forma

bi de bunlardan hariç, bildiğin düz katalog formaları

şimdi bizim gelecek yıl bunlardan hangisini giyecez? özel formadan kasıt bunların hangisi?

Yorum

• Bir tanesi katalogdan olabilir ( o da zayıf ihtimal bana göre) diğerleri katalogdan olmayacak, net. Dünyada Türkiye'de Trabzonspor'a özel

Tito Vilanova onuruna özel forma

En son a f s tarafından düzenlendi; 02.05.2014, 12:52.

Yorum

• Beyaz forma konusunda River Plate'in formasını örnek alsalar keşke..
                                River Plate'in beyaz sade forması bize çok güzel giderdi.

Beyaz forma üzerinde bordo mavi şerit mükemmel olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X