Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet gercekten formalar cok kalitesiz armalarin ve logolarin basimi cok kalitesiz .
    Gs ninde ayni Problemleri bizim gibi onlarda Nike logolar da ayni bizim gibi kalitesiz 2 gün önce arastirdim ve gözüme su carpti Nike.de de gs nin formalari satiliyor orijinal nikedan ama replika bu demekki ayni forma ama armalar ve logolari nike bastiriyor neden se dikisli logolar . Nike firmasi okadar aptalmiki logolari dikiyor ama bizimkiler dikmiyor aynisida Barcelona hep dikisli !!

Buna cözüm bulmamiz lazim , bence söyle toplu halde olabilir Külübe mail yazariz formalardaki problemlerimizi iletiriz eger bir degisikli yapilmasa bizde forma ve ürün almayiz ! Bu kadar basit sanki millet parayi yollardan topluyor .

Yorum

• Formayı benim gibi, küçük armalı haliyle alanlar, büyük için yeni formamı almak zorunda...
      7

Yorum

• Nevzat Bey kusura bakmasın da Trabzonspor taraftarını hiç tanıyamamış. Bu sayfalarda dünya üzerinde Nike giyen onlarca takımın formalarını gördük. Hepsi illa marka veya çok forma satışı yapan takımlar değil. Formaları bizim yapan özel şeyler eklemek hiç te zor değil.

Ali Fuat abi sağ olsun bu konularda epeyce yazdı, fikir ve proje üretti. Arka sayfada kalan "Forma seçimlerinde taraftar forumlarını takip ediyor musunuz sorusuna verdiği Hayır, Neden cevabı durumu özetliyor aslında.

Bizi en iyi anlayacak insanın bize bu kadar uzak kalmış olması şaşırtıcı. Önyargıları bir kenara bırakıp bu başlıkta biraz gezinti yapsın bence. Alınganlığı bırakıp dürüstçe taraftarın sesine kulak verse çok şey kazanacaktır eminim.

Bu arada forum yöneticilerimiz bu sayfayı ziyaretçilere açsa iyi olur. Adam istese de bizim yazdıklarımızı üye olmadan göremez.

Yorum

• internetten iik tane forma aldım

birinin arkasında ülker yazıyor birinde yazmıyor

geçen sene ankara ve istnbul tsclupdan antreman tişörtü aldım

birinin kollarında bile reklam vardı birinin göğsünde bile reklam yoktu
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Habu nedur?
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kendi tercihiymiş. Böyle daha iyi sanki
              Més Que Un Club

Yorum

• Bence igrenc duruyor...
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Burak'ın sırtında isim yazmaması bir hata mı? yoksa kendimi istiyor o şekilde olmasını. Tff nin yönetmeliğinde bir zorunluluk yok mu ?

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'ın sırtında isim yazmaması bir hata mı? yoksa kendimi istiyor o şekilde olmasını. Tff nin yönetmeliğinde bir zorunluluk yok mu ?
                    Sanki numaradada bir anormalik vardi. yani soyulmak üzeriydi

Yorum

• İki formada da isim olmaması daha garip.. Hata olduğunu düşünmüyorum..

Yorum

• Tek kelimeyle, rezalet.

Yorum

• Bu tip rezillikler neden hep bizim basimiza geliyor. Aklima gelenler

Kayseri - TS (Burak)
                          Liverpool - TS (Armalar)
                          Osasuna _ TS ( Reklam)
                          Apoel - TS (Reklam)
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Burak iki ayrı forma giydi ve ikisinde de isim yoktu.. Hata olsa birinde olur diğerinde olmaz hata olduğunu sanmıyorum.. Kendi isteği denmiş zorunluluk yok mu ? Garip bir durum..

Yorum

• Bu formaların kolu uzayınca renk mi değiştiriyor ?
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formaların kolu uzayınca renk mi değiştiriyor ?
                                Renkler aynı..Sadece fotoğraflar farklı zamanlarda çekildiği için aynı ışık ortamında çekilmemişler..Biraz photoshop işi falan

Yorum

Yükleniyor...
                                X