Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1461 formasını herhangi bir TsClub'tan mı aldın? yoksa futbolculardan mı?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arma bence güzel.
      Arma bence de çok güzelmiş. Kulüp, bence alternatif bir veya birkaç arma üzerinde çalışmalı. İnsanlar farklı renklerde armalar kullanıyor formalarında, bir iki senedir burada dile getiriyorum biz de alternatif bir forma yapıp böyle bir uygulama yapabilirsek çok güzel olur.

Ben kendi adıma her zaman alternatif renklerdeki formalara öncelik veriyorum, koleksiyonu daha zengin gösteriyor bence.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arma bence de çok güzelmiş. Kulüp, bence alternatif bir veya birkaç arma üzerinde çalışmalı. İnsanlar farklı renklerde armalar kullanıyor formalarında, bir iki senedir burada dile getiriyorum biz de alternatif bir forma yapıp böyle bir uygulama yapabilirsek çok güzel olur.

Ben kendi adıma her zaman alternatif renklerdeki formalara öncelik veriyorum, koleksiyonu daha zengin gösteriyor bence.
        Değişik çeşit armalarımız var muhtemelen yeni sezon da göreceğiz ilkbahar yaz kreasyonunda. TS Club ile görüşmeye gittiğimde görmüştüm hepsi çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 8 tane farklı arma yapıldı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• TS Club Genel Müdürlük ve Trabzonspor İstanbul irtibat bürosu İstanbul Kozyatağı'nda artık.

Genel Müdürümüz Bahadır Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Yeni ofis çok şık olmuş, başkanın odası, showroom, hazırlanan yaz kolleksiyonu, forma haberleri hepsi güzel.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayırlı olsun.. Haberleri bekliyoruz Abi..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Celtic formasının bordo beyazi nasil gider acaba?
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celtic formasının bordo beyazi nasil gider acaba?
                    Elazığspor gibi gider.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Alt sira Meksika dalgasi yapmis galiba

Yorum

• 2.yarıda artık orjinal forma giyeceğiz,,,,,,,,,,
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Beşiktaş, Adidaas ile olan anlaşmasını 5 yıl uzatmış. Yıllık 3 Milyon $ olan anlaşma 5 Milyon $ olmuş.

Biz de Nike ile uzattık ama kaç yıllık uzattık ne kadar alıyoruz kimse bilmiyor. Çok ilginç..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beşiktaş, Adidaas ile olan anlaşmasını 5 yıl uzatmış. Yıllık 3 Milyon $ olan anlaşma 5 Milyon $ olmuş.

Biz de Nike ile uzattık ama kaç yıllık uzattık ne kadar alıyoruz kimse bilmiyor. Çok ilginç..
                            yıllık 600 bin alıyormuş bjk, 5 senelik 3 milyona imzalamış demirören , şimdi yıllık 5 alacaklar..

Yorum

• Urawa Red Diamonds 2014 Nike
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arma bence güzel.
                                Arma kadar yeni kupalar da güzel.
                                Güzel tasarımlar var sanki orada.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X