İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma bence güzel.
Ben kendi adıma her zaman alternatif renklerdeki formalara öncelik veriyorum, koleksiyonu daha zengin gösteriyor bence.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma bence de çok güzelmiş. Kulüp, bence alternatif bir veya birkaç arma üzerinde çalışmalı. İnsanlar farklı renklerde armalar kullanıyor formalarında, bir iki senedir burada dile getiriyorum biz de alternatif bir forma yapıp böyle bir uygulama yapabilirsek çok güzel olur.
Ben kendi adıma her zaman alternatif renklerdeki formalara öncelik veriyorum, koleksiyonu daha zengin gösteriyor bence.
Yorum
-
-
TS Club Genel Müdürlük ve Trabzonspor İstanbul irtibat bürosu İstanbul Kozyatağı'nda artık.
Genel Müdürümüz Bahadır Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Yeni ofis çok şık olmuş, başkanın odası, showroom, hazırlanan yaz kolleksiyonu, forma haberleri hepsi güzel.
Yorum
-
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeltic formasının bordo beyazi nasil gider acaba?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş, Adidaas ile olan anlaşmasını 5 yıl uzatmış. Yıllık 3 Milyon $ olan anlaşma 5 Milyon $ olmuş.
Biz de Nike ile uzattık ama kaç yıllık uzattık ne kadar alıyoruz kimse bilmiyor. Çok ilginç..
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma bence güzel.
Güzel tasarımlar var sanki orada.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
Yorum