Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir " Roma'lı " olarak formaları beğenmedim. Halbuki Nike müthiş iki ton bulmuşken bu kadar rezil tercih yapmamalıydı.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Roma'nın formalar süperkulade!
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forum Ankara'da da var. Çubukludan aldım ben 50 tl.
        h....r diyorum! Pihuuu... Vah vah... Reklam panosu aldık biz.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          h....r diyorum! Pihuuu... Vah vah... Reklam panosu aldık biz.
          Üstünde reklam olmayınca ordaki uşağa ısrarlı sordum. Trabzonspor lisanslı ürünü dedi, dayanamadım. )
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Roma'nın formalarına B-A-Y-I-L-D-I-M .
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sürpriz rengi daha önce hiç kullanmadık. Bu kadar söyleyebilirim.

Cristiano Ronaldo'nun paylaştığım yeni ayakkabılarının bizim yeni rengimizle ilgisi yok. Bazen gizli mesaj olarak söylediğimi düşünen olabilir. Bu sayfada o renge benzer bir renk var ama bu mesajda değil
              afs sen yada bir başkası bana o rengin pembe olmadığını söylesin pls...!!!
              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üstünde reklam olmayınca ordaki uşağa ısrarlı sordum. Trabzonspor lisanslı ürünü dedi, dayanamadım. )
                Kazım hala var mıdır orada acaba ? Ve mümkünse uzun kollusu..
                En son Sefa tarafından düzenlendi; 25.04.2014, 10:55.

Yorum

• Renk tabii ki pembe değil o kadar da değil. Armalar yine Nike'tan hazır nakışlı gelecek. Bordo zeminde armanın etrafına beyaz, gümüş veya altın rengi olur mu bilmiyorum. Fakat formalarda sürpriz detaylar var.

Renk konusunda daha fazla renk vermesem iyi olacak.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kazım hala var mıdır orada acaba ? Ve mümkünse uzun kollusu..
                    Sanıyorum vardır kardeşim. Pek el altında olan bir yer değil.

İstersen yakın zamanda bakarım. Varsa yollarım.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renk tabii ki pembe değil o kadar da değil. Armalar yine Nike'tan hazır nakışlı gelecek. Bordo zeminde armanın etrafına beyaz, gümüş veya altın rengi olur mu bilmiyorum. Fakat formalarda sürpriz detaylar var.

buna göre tek seçenek kalıyor oda fosfor sarı
                      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Milletin formaları cayır cayır sızarken biz daha alternatif rengi bile bilmiyoruz. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

Yorum

• Mesajlarımda gizli mesaj yok, renk konusunda renk vermiycem ama fosfor sarı da değil, içiniz rahat olsun.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ben siyah bekliyorum.

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Siyah ya lacivert super olur. Ayrica Roma'nin formalari dehset guzel, acaba birisi bunlarin bordo mavi versiyonu yapabilirmi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renk tabii ki pembe değil o kadar da değil. Armalar yine Nike'tan hazır nakışlı gelecek. Bordo zeminde armanın etrafına beyaz, gümüş veya altın rengi olur mu bilmiyorum. Fakat formalarda sürpriz detaylar var.

Abi cevap için teşekkürler. Bide katalog formamız varsa bu sezonun kataloğundan mı yoksa 2013/14 kataloğundan mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X