Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belediye'nin bu sezonki forma seçimlerini başarılı buldum.

Aynı modelin bizim renklerimizde olanı önermiştim ama olmadı.

Ve buz mavisi.

Her şeye rağmen ligin en güzel formaları ve idman kitleri bizde.

Armalarımız İrlanda firmasına yaptırılmış. Büyüklüğü, rengi, formu Trabzonspor tarihindeki en doğru uygulama oldu. Bu seferki malzeme seçimi de güzel.

Eski armalı olanlardan alıp keşke yenilerden alsaydım diyorsanız benim gibi eskisini hediye edin yeni almak için bahaneniz olsun
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi beyaz forma önerin gerçekten şahane. Benzer bi türden tişört olarak sunulsa çok iyi gider günlük kullanıma
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hep klasiğimiz olmasını istediğim forma,en hoşuma giden bordo-mavi dizayn

yıllardır beyaz formalarımız en ısınamadığım formalar,
        sebebi ise üstteki gibi içinde bordo-mavi barınmaması,böyle bir beyazımız olsa veya buz beyaz neyse, bırak sevmemeyi en sevdiğimiz formalar arasına girer

Ali Fuat ellerine sağlık renktaşım.
        ..................alıntı da bi hata yaptım amma ney bilemedim
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 15:20.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• gsstore tarihinin en büyük skandalını yaptı;

bizimkilere şükür..

konuyla ilgili yorumlar için de;

TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Victory formamızda logonun bordo olması (Nike) veya bizim logomuzun büyümesi gibi bir değişiklik bekliyordum malesef yok.

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Victory formamızda logonun bordo olması (Nike) veya bizim logomuzun büyümesi gibi bir değişiklik bekliyordum malesef yok.

Nike logosunun bordo olma ihtimali yok zaten. Armamız da büyümüş sorun ne? ( eski fotoğraflara bakıp yorum yapmışsın anlaşılan )

Yorum

• Ali Fuat Abi geçenlerde bi arkadaşımda bordo armalı Victory gördüm çok şaşırdım.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Fuat Abi geçenlerde bi arkadaşımda bordo armalı Victory gördüm çok şaşırdım.
                  Korsan olmasın sakın? Veya çocuk modellerinde arma bordo olabiliyor.

Yorum

• Yok abi korsan değil. Ts Clubdan almış. Arkadaş bayan. Belki Çocuk forması almış olabilir eğer dediğiniz gibiyse. Bi öğreneyim.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok abi korsan değil. Ts Clubdan almış. Arkadaş bayan. Belki Çocuk forması almış olabilir eğer dediğiniz gibiyse. Bi öğreneyim.
                      Bedenden dolayı çocuk forması almıştır büyük ihtimalle.

Yorum

• formalar gittikçe güzel oluyor
                        En son Legolas77 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 23:43.
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• - Şampiyonlar ligi atkısı ne zaman çıkacak , beceriksizliğinde bu kadarı yani , atkı yahu bu at değil deve değil ...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• lazifo sercan önal
                            @zagortenay76 abi onu bunu bilmem milletle hep polemiktesin ama ben tsclub la ilgili sorularıma hiç yanıt alamadım tabiki istediğini cevapla

zagortenay76 Nevzat Aydin @
                            @lazifo sürekli tsclub soruyorsun Sercan? Ne öğrenmek istiyorsun, sor hadi?

@zagortenay76 abi tek derdim tsclub ürün giyip gezmek site faliyete ne zaman gececek tüm ürünler sitede olacakmı cl logosu peluş canta vs..

@zagortenay76
                            Nevzat Aydin
                            @lazifo hepsi olacak. Hedefimiz haftaya 15 tane CL ürünüyle beraber açmak.
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• - Oh be rahatladım şimdi hey Allahım , her zamanki cevaplar işte...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Haftaya çıkıyor haftaya..Hele bi bitmesin o ürünler...Hıııı döverim sizi.!

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X