İlk olarak sifuni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh aama ya daha nelerBordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
Kobe Bryant'tan Nike çalımı
Beşitaşlı taraftarların haftalardır beklediği Kobe Bryant, Türkiye'ye geliyor. Ancak Siyah-Beyazlılar'ı üzecek bir haber var: Galatasaray'ın yeni sponsoru Nike, Kobe'yi bu akşam Türk Telekom Arena'ya çıkartacak...
NBA’deki lokavtın ardından, Beşiktaş Yönetimi bu ligde forma giyen yıldızlarla yakın temasa geçti. Deron Williams’la anlaşan Siyah-Beyazlılar’ın asıl hedefi Kobe Bryant’tı. Başkan Yıldırım Demirören, bu transfer için ABD’ye bizzat giderek, yıldız basketbolcuyla yüz yüze görüştü. Taraftarlar, haftalarca bu transferin hayalini kurdu, ancak beklenen gelişme bir türlü yaşanmadı. Kobe Bryant’ın İstanbul’a geleceği haberi, tüm basketbolseverleri heyecanlandırdı. Dünyaca ünlü yıldızın Türkiye programı, önceki gün açıklanmıştı. Ancak dün sürpriz bir haber, gündeme bomba gibi düştü. Siyah-Beyazlı taraftarların haftalardır görmeyi hayal ettiği Kobe Bryant’ın, bu akşam Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da yapacağı antrenmanı ziyaret edeceği açıklandı. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni forma sponsoru Nike’ın Türkiye’ye getirdiği Kobe, idmanın ardından Galatasaraylı futbolcularla sahanın içinde bir araya gelecek ve teknik heyetle de tanışacak.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim mahalle takimin yeni formalari "Joma" markasindan. Bugün ilk macimiza ciktik ve yemin ediyorum, bu kadar rahat forma hayatimda giymedim. Kumasi yumusacik
Tasarim tabi baska bir sey:
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Lisanli ürün giymeyenleri böyle Resmi sayfasinda taraftar olarak göstermek nasil bir mantikdir anlamiyorum.
Su üzerindeki forma nereden baksan 25-30 TL, 30-40 TL daha katsaydi orjinalini alip kulübe destek olmus olacakti.
Yazik..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kesin Katılanlar Vardır Geçen Seneki Formalar Bu Senekilerden Çok Daha İyiydi Bence Hem Kalıplarda Yeniydi Manchester United'in 2009-2010'da Giydiğini 2011-2012'de Giyioruz Allahım Ya Lnt Olsun Sna Nike Türkiye İbb'nin Formaları Bile Yeni Kalıp Bildiğim Kadarıyla Onlarınkide Nike Türkiye(Ali Fuat Abi Araştırırsan Sevinirim) Ama Yeni Kalıp Bu Ülkede Bir Trabzonspor Düşmanlığımı Var Anlayamıyorum!!!
Yorum
-
Lisanli ürün giymeyenleri böyle Resmi sayfasinda taraftar olarak göstermek nasil bir mantikdir anlamiyorum.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin Katılanlar Vardır Geçen Seneki Formalar Bu Senekilerden Çok Daha İyiydi Bence Hem Kalıplarda Yeniydi Manchester United'in 2009-2010'da Giydiğini 2011-2012'de Giyioruz Allahım Ya Lnt Olsun Sna Nike Türkiye İbb'nin Formaları Bile Yeni Kalıp Bildiğim Kadarıyla Onlarınkide Nike Türkiye(Ali Fuat Abi Araştırırsan Sevinirim) Ama Yeni Kalıp Bu Ülkede Bir Trabzonspor Düşmanlığımı Var Anlayamıyorum!!!
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu üzerindeki forma nereden baksan 25-30 TL, 30-40 TL daha katsaydi orjinalini alip kulübe destek olmus olacakti.
Yazik..nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Yorum