Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle üslubuna dikkat et, ben senle nasil konusuyorsam sende benimle öyle konus Sana Urfa formasi tasarladigin icinde birsey demedik, galatasaray ve fenerbahce tasarimlari yaptigin icin seni kindim ve halada kiniyorum. O eziklerin formalarinin reklamini kendin baska sitelerde yeterince yapiyorsun zaten. Bu sayfayida kirletmeye gerek yok
    Valla hiç kusura bakma kardeş, hak ettiğin gibi cevap veriyorum. İster Urfa ister İstanbul BB, ister Fener'in formasını tasarlar postalarım, dediğim gibi, babam değilsin anam değilsin.

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de en çok bu tasarımı beğendim hakikaten çok özgün olmuş.
    Beğenmene sevindim renktaşım, teşekkürler.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok güzel çalışmalar, emeğine sağlık. Buradaki Bordo-Mavi Hamsi ağzını anımsattı. çok güzel olmuş. Bizi anımsatan bu şekilde formalar değerlendirilmeli. En azından aynısı olmasa bile buna yakın tasarım denemeli kulüp
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• - Ateş bişey merak ettim Trabzonsporlumusun ve İsmini niye bu kadar saklıyosun ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Anne tarafım Sürmene'li baba tarafım Of'lu. Büyük babaannem Laz'dır ve Rumca'dan başka bişey bilmiyor, Türkçe'yi konuşamıyor bile. Evet, Trabzonspor'luyum, ayıptır söylemesi, yatak odamda ki süs mumları bile bordo mavi. Yatak odamın rengide mor, yani Kırmızı ve Mavinin karışımı sonucunda oluşan bir renktir mor rengi. Horon kıyafetine çok düşkün olduğum için de yanlızca formalarda değil, yatak odamda siyah beyaz renklerde bulunmaktadır. Yöremizin şallarından da vardır, hatta Fındık toplayan hanım bir süsüm de var, neyse hepsini sayacak değilim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Atesh bu formaları hazır template'den mi yapıyorsun ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atesh bu formaları hazır template'den mi yapıyorsun ?
              İskeleti hazır, tasarımları benden.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

İskeleti hazır, tasarımları benden.
                He evet onu kasdetmiştim

Yorum

• Allah aşkına git nike la anlaş bişe yap şu senin formalardan yapsınlar ne güzel forma onlar öyle....=)
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah aşkına git nike la anlaş bişe yap şu senin formalardan yapsınlar ne güzel forma onlar öyle....=)
                    Sağol kardeşim

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• ya bu formaları külübe önerelim yaptırsın nedir yani nıke yapmıyosa tsclup yapar.
                      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

Valla hiç kusura bakma kardeş, hak ettiğin gibi cevap veriyorum. İster Urfa ister İstanbul BB, ister Fener'in formasını tasarlar postalarım, dediğim gibi, babam değilsin anam değilsin.
                        Sen sadece anana babanami saygili davraniyorsun cok merak ediyorum?

Ben seni adam yerine koyarak tasarimlarini begendigimi, fakat seni bir konuda elestirdigimi belirttim. Sana sunu yapma bunu yapmada demedim.

Güzel tasarimlar yapmayi iyi ögrenmissin, evet, ama ahlakli insan olmayi malesef ögrenememissin. Bu cevabimi hak ettigini sanmasamda insanlari insan yerine koymak benim görevimdir, benim kitabim bunu emrediyor...

Allah seni dogru yola iletsin ne diyim, Trabzonspor formasi tasarimlarinda basarilar
                        .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen sadece anana babanami saygili davraniyorsun cok merak ediyorum?

Ben seni adam yerine koyarak tasarimlarini begendigimi, fakat seni bir konuda elestirdigimi belirttim. Sana sunu yapma bunu yapmada demedim.

Güzel tasarimlar yapmayi iyi ögrenmissin, evet, ama ahlakli insan olmayi malesef ögrenememissin. Bu cevabimi hak ettigini sanmasamda insanlari insan yerine koymak benim görevimdir, benim kitabim bunu emrediyor...

Allah seni dogru yola iletsin ne diyim, Trabzonspor formasi tasarimlarinda basarilar
                          İnsanlık bu mu yani ? sadece bordo mavi tasarımlar yapmadığım için beni kınıyorsun, yani boykot ediyorsun. Ayrımcılık bu resmen, bunu yaptığın için seni kınıyorum demen. Taraftarlar yönetimi istifaya getirebilir güce sahip, ama ben yönetim değilim ve işime devam edeceğimdir. Eğer yaptığımda saygılı olsaydın, burda sırf kin ve nefret besleme amaçlı yorum yapmasaydın inan daha iyi yorumlara ve konuşma seviyesini hak ederdin. Sana cevap vermem bir kere, seni insan olarak kabul etmemdir. Seni görmezden gelebilirdim, ama ben burda mesleğimi savunuyorum ve kim ne derse desin, herkes kendi ekmeğini korumalı savunmalıdır. Merak etme, saygı nedir bilirim beni tanımıyorsun etmiyorsun bu yüzden biraz daha anlayışlı ve daha çağdaş olmaya davet ediyorum seni. Hocamızı dinliyorsun ama ne dediğini hiç anlamamışsın malesef.

NOT : Babam değilsin anam değilsin derken, bana onlardan başka kimse bişeyi bıraktıramaz, pes ettiremez ve onlar haricinde kimse bana ne yapacağımı söyleyemez anlamındaydı.
                          En son Atesh tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 01:59.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Hayırdır ismimi ne yapcaksın ki ? Ateş der herkes bana ismim daha yakın kişiler için geçerlidir.

Dalgalı tasarımı ilk başta alt kısımda başladım, belli de oluyor zaten dalga kısımları, ama sonra fırtınayı düşündüm ve daha çok karışık birşey yapmak istedim. Sonra renk tonları ile oynamak geldi aklıma ama bunu nasıl yapacağımı düşünmem gerekti. Üç boyutlu tasarımlara bakarken askeri bir araça denk geldim ve renkleri kamuflaj tipinden uygulama kararını aldım. Bu nedenle dalgalı kamuflaj oldu.

Yorumun için teşekkür ederim yaratıcılık diye birşey yoktur, esinlenmek diye bişey vardır. Ben yörelerimizden bölgemizden adetlerimizden esinlenerek tasarladım. Anadolu takımı olmak böyle bişey, kültürün var zaten. İstanbul'da daha zor.

.
                            İyi geceler.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Spartak Moskova'nın yeni sezon formaları

Manchester United'ın muhtemel yeni sezon forması:

Bu da Arsenal'in muhtemel yeni sezon forması:

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.03.2011, 09:28.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Üst mesajdaki yeni sezon formaları pek başarılı değil sanki. Arsenal aynı gibi. Manu kötü olmuş Moskova'nınki de

Yorum

Yükleniyor...
                                X