Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus Emre Sel
    Oynadikoyna yazılı TS Clup T-Shirtleri geliyormuş. Bunlar önemli adımlar
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özel formanin temellerini Inter macinda attik. Bu turu gecelim seneye yüzde doksan formamiz özel olacak!

Önceki sezon da, Türkiye Kupası aldık, Nike buna dikkat eder, özel forma çıkarır demiştik

Nike çok iyi işler yapıyor. Ama biz göremiyoruz. Ya Nike sıkıntı çıkarıyor, ya da kulüp istemiyor.. Garip...

Nike'la anlaşmalarının 2. yılında özel forma çıkmış bakın..
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaklaşık 1.80 - 85 civarı boy ve 85 kiloyum. M oluyor bana.
        İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        15 yaşında 1.88 boy mu, ne yedin içtin renktaş sen

Ayrıca ben 1.80 boy 70 kiloyum. M beden giyince tam oturuyor vücuduma. Sana nasıl M olabilir, anlamadım.
        İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        M olur hemen hemen aynı boy ve kilodayız...
        İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırım kalıba göre değişiyor. Yani vücut yapısına göre.

1.87 boy 83 kiloyum L giyiyorum. Dar kesim sevdiğim için M denedim ama kısa durdu mesela.
        İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1.78 69 m oluyor s de oluyor ben bu beden mevzusunu anlamadım dostlar bilmiyorum
        1.78 69'a s ve m oluyorsa ufaktan göbek olduğundan m alacağız
        bir de bu formayı bana trabzondan yollayacaklar galiba,30 tl filan kargo parası tutmaz inşallah
        cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler
        En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 13:35.
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ey gidi nike...

7

Yorum

• arkadaşlar ŞL logolu formalar satışa çıkacak mı?

Yorum

• Şampiyonlar Ligi logoları satışta

Takımımızın Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı müsabakalarda oyuncularımızın giydikleri formaların kol kısmında bulunan özel Şampiyonlar Ligi logosu Trabzon’da bulunan TS Club’larda satışa sunuldu. Logolar pazartesi gününden itibaren tüm TS Club noktalarında yer alacak.

Ayrıca yeni sezonda taraftarlarımız için hazırlanmış birçok özel ürünün yer aldığı TS Club mobil satış mağazası stadyum önünde taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
              Tüm taraftarlarımızı sahte ürünlere karşı uyarıyor, lisanslı ürün giyerek takımına sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Diğer Fotoğraflar

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Şu anda stadyumumuzda Ts Clup mağazası yok, gerçekten de utanılcak bir olay. Orası tadilata gireli neredeyse 6 aydan daha fazla oldu ama hala ortada bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır olmayacak. Milletin formasının kırması olabilir ama bize özel bir forma olmayacak. Nike Türkiye özel forma yapmıyor.
                  Nike Hollanda artik bizim formalari design etmesi lazim. Hakediyoruz biz bunu.

Yorum

• Yani armalı forma mı satılacak demek istiyor yoksa sadece armayı satacaz alıp siz dikecek misiniz diyor ?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Logoyu bizmi yapıştırcaz?
                      7

Yorum

• ŞL Logosu ile birlikte uhu,japon yapıştırıcı vs. satsınlar da tam olsun bari
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike Hollanda artik bizim formalari design etmesi lazim. Hakediyoruz biz bunu.
                          Nike Hollanda ile anlaşırsak dizayn ederler ama anlaşmamız Nike Türkiye ile ve 5 yıllık. Önümüzdeki sene aynı şekilde devam edeceğiz..

" Şampiyonlar Ligi logoları satışta "

Sağolsunlar şaşırtmadılar. Satışta he ? Para ver forma ala Şampiyonlar Ligi logosuna ayrı para ver. Utanma olur insanda!

Bundan sonraki formaları öyle satışa sun daha önceden forma alanlara isterseniz buyrun uygulayayım de! Çok mu zor müşteri memnuniyeti ? Müşteri diyorum malum yönetim taraftarı öyle görüyor.

Yorum

• Arkadaşlar sakin olun böylesi en iyisi oldu inşallah Trabzonspor armasınıda satarlar artık kendimiz dikmemiz en garantisi ben alaıp mahallede terziye dikdirtecem en iyisi ya yapışıştırma olsunda düşsün mü 2 günde böyle güzel oldu.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar sakin olun böylesi en iyisi oldu inşallah Trabzonspor armasınıda satarlar artık kendimiz dikmemiz en garantisi ben alaıp mahallede terziye dikdirtecem en iyisi ya yapışıştırma olsunda düşsün mü 2 günde böyle güzel oldu.
                              Ben balta dan forma aldığımda bana üzerinde hangi reklamlar olsun diye sordu forma sade satılıyor reklamlar ayrı, onları istersen alıp yapıştırıyosun.
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• TS Club mobil satış mağazası Hüseyin Avni Aker Stadı önünde taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.

Taraftarlarımız TS Club mobil satış mağazasında yeni sezonda kendileri için hazırlanmış birçok özel ürününe ulaşabilirler. Tüm taraftarlarımızı sahte ürünlere karşı uyarıyor, lisanslı ürün giyerek takımına sahip çıkmaya çağırıyoruz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X