İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
şu lescon umbro diyen arkadaşlar bi nike mağazasına gidin barçanın cubuklusu ile bizim cubukluyu karşılaştırsın fiyatları sorsun bide gs ninkilerin fiyatları sorsun sonra lescon umbro bi baksın ikisininde en kaliteli kumaşıyla karşılaştırsın ve 4 büyük takım arasında zannedersem bir tek bjk umbro giydi diyerleri umbro giyeceme kendim yaparım dedi tsclub fenerium olarak kendi cıkardı zannedersem biz pumanın altına düşmediknasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu lescon umbro diyen arkadaşlar bi nike mağazasına gidin barçanın cubuklusu ile bizim cubukluyu karşılaştırsın fiyatları sorsun bide gs ninkilerin fiyatları sorsun sonra lescon umbro bi baksın ikisininde en kaliteli kumaşıyla karşılaştırsın ve 4 büyük takım arasında zannedersem bir tek bjk umbro giydi diyerleri umbro giyeceme kendim yaparım dedi tsclub fenerium olarak kendi cıkardı zannedersem biz pumanın altına düşmedik
Yorum
-
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca eski formamızı giymiş. Yeni ürünler çuvala mı girdi !
Yorum
-
İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdas o eski forma degil , yeni ürün T-Shirt daha öncede giyinmisti Senol hoca ama eski formaya cok benziyor
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmaya dikkat edersen 2 sezon önceki forma oldugunu anlarsin, ayrica koldaki trabzoncell reklami da öyle
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Sezon Süper Lig Topu Bu Olacak Herhalde
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
Yorum