Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Fuat Abi geçenlerde bi arkadaşımda bordo armalı Victory gördüm çok şaşırdım.
    Emirhan bordo armadan kasıt ne ? TS şekli bordo dışı mı mavi ? Kardeşimde çocuk versiyonu var ve arma normal.

TS Club Pendik ne güzel Burak Yılmaz forması basıyor. Fontlar karışık ve alt alta takdire şayan!

Yorum

• Nike amblemi çocuk formalarında Bordo.

Sefa onunda dediği o mesela V formada beyaz ya Nike amblemi anlatılmaya çalışılan bordo o
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Nike mağazasında İnter ve Gs forması görüp Trabzonspor forması için TSClublarda bulabilirsiniz cevabı almak çok güzel!
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike mağazasında İnter ve Gs forması görüp Trabzonspor forması için TSClublarda bulabilirsiniz cevabı almak çok güzel!
          Bursa Koruparkdaki Nike mağazasında Bizim formamız var heryerde yok demekki
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike amblemi çocuk formalarında Bordo.

Sefa onunda dediği o mesela V formada beyaz ya Nike amblemi anlatılmaya çalışılan bordo o
            Yoo baktım şimdi beyaz Nike amblemi..

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa Koruparkdaki Nike mağazasında Bizim formamız var heryerde yok demekki
              Vardır ama eminim onuda askı aralarında aramadan bulamazsın.

İki sene önce sırf şampiyonluğa oynadığı için Adidas mağazaları Sivasspor forması sattı biz Şampiyonlar liginde haftanı takımı seçildik Nike mağazasına giriyorum vitrinde zaten alakasız ürünler var karşıya formaların olduğu bölüe geçiyorum cimbom forması İnter forması gözüme çarpıyor ama bizim formamız yok.
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Olmaz olsun böyle sponsor.
                *
                *

Yorum

• Beylikdüzü Migros Nike mağazasının vitrininde geçen haftaya kadar ne bizim ne de Galatasaray' ın forması yoktu. Manchester United ile bir başka yabancı takımın forması vardı. Bugün gittiğimde onların yanına Galatasaray forması da eklenmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Nike yüzünden mi yoksa bizimkiler yüzünden mi çok merak ediyorum. Lakin çok sağlam ah aldıkları kesin. Satmıyorsan bile mankenin üzerine koyabilirsin bir tane forma tanıtırsın.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bunun 3 ihtimali var

1. Bizim Yönetim Nike ile anlasma yapti formalarimiz sadece TS-Clubda satilacak diye

2. Bizim forma satislarimiz gs´ye göre daha az oldugu icin ts formasi bulunmuyor (bunada pek inanmam cünkü madem öyle interin formasinin ne isi var)

3. Cekememezlik bize giciklik olsun diye satilmiyor

amaaaaaaaaaaaaaan bosverin arkadaslar nike storede olsa ne olur olmasa ne olur bizde aliriz ts clubdan ne var yani bu kadar zormu? ben almanyada yasadigim halde istedigim ürünü bir sekilde temin ediyorum
                    alalim ts clubdan bizim kulüp para kazansin..
                    ...imza...

Yorum

• Takımımız bu akşam H. Avni Aker Stadı'nda, Karabükspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 4. hafta maçında sahaya victory forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak.

Geçen sene 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı GS bu sene 99 TL'ye giyiyor.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sezon çubuklu formamı bu gün aldım. Kumaşı şimdiye kadarki en kaliteli kumaş diyebilirim.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bizim mahalle takimin yeni formalari "Joma" markasindan. Bugün ilk macimiza ciktik ve yemin ediyorum, bu kadar rahat forma hayatimda giymedim. Kumasi yumusacik
                          Tasarim tabi baska bir sey:

Yorum

• 7

Yorum

• Lisanli ürün giymeyenleri böyle Resmi sayfasinda taraftar olarak göstermek nasil bir mantikdir anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lisanli ürün giymeyenleri böyle Resmi sayfasinda taraftar olarak göstermek nasil bir mantikdir anlamiyorum.
                                Ben de bunu yazacaktım. Hem bu durumdan rahatsız oluyorsun, hem de böylesine fotoğrafları çekip kendi sitene koyuyorsun. Garip...

Yorum

Yükleniyor...
                                X