ülker reklamını da basıyolar mı sırta sitede göründüğü şekilde?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVural Bey,
Yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz, Direkt ofis numaram aşağıdaki künyede mevcut istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Yeni ürünlerin fotoğrafları yarın çekilecek, önümüzdeki hafta yeni ürünler sanal mağazamıza eklenmiş olur.
İyi günler.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuh! bir formaya isim ve CL Logosu ekletsen 130 liraya geliyor...
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 Senedir Nike eşofman almaya çalışıyorum Trabzonda Tscluplarda bile bedeni yok.
Ağzıyla kuş tutsa yaranamazlar bannasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞL ve respect logoları için toplamda 30 TL gibi bir ekstra bedel isteniyor Tsclub sitesinde.
Önceden tartışıldı mı bilmiyorum ama bu bedel biraz fazla geldi bana."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Logolarin Avrupadaki FIayti yazilmisti buraya (15€ denilmisti galiba). Yani gayet normal bir Fiyat. Tabiki Cubuklu+Isim yazdirma+SL Logosu ve Respect Logosu baya büyük bir rakam oluyor ama sonucta Tarihindeki ilk kez SL katilmissin. Artik o Arsivlik FOrma icinde kiyacaksin parana
Bilgilendirme için teşekkür ederim.BORDO MAVİ
Yorum
-
GS yeni sari formasi
Nike tarafından Galatasaray için tasarlanan sarı formalar yarın tüm Galatasaray Store mağazalarında sarı-kırmızılı taraftarların beğenisine sunuldu.
Yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen sarı formada üst kısım maksimum performans ve çevre üzerinde minimum etki amacıyla tasarlandı. Kumaş, yeni bir iplik üretmek üzere eritilen kullanılmış plastik şişelerden üretildi. Her bir formada sekiz plastik şişe kullanıldı.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞL ve respect logoları için toplamda 30 TL gibi bir ekstra bedel isteniyor Tsclub sitesinde.
Önceden tartışıldı mı bilmiyorum ama bu bedel biraz fazla geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum kim bu ve sen ne yazdın onaEn son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 18:19.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
Yorum