Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ülker reklamını da basıyolar mı sırta sitede göründüğü şekilde?
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Genelde yurt dışında satılan Türk takımlarının formalarında kol ve sırt reklamı bulunmuyor. Ama sitede forma resimlerini incelediğinde kollarda avea ve sırtta ülker reklamı mevcut. Demekki basıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vural Bey,

Yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz, Direkt ofis numaram aşağıdaki künyede mevcut istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Yeni ürünlerin fotoğrafları yarın çekilecek, önümüzdeki hafta yeni ürünler sanal mağazamıza eklenmiş olur.

İyi günler.
        dostum kim bu ve sen ne yazdın ona
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yuh! bir formaya isim ve CL Logosu ekletsen 130 liraya geliyor..
          Ömrü hayatımızda ilk kez görüyoruz şampiyonlar ligini.Bu ilk seferden hatıra kalsın diye alacağız mecbur
          .

Yorum

• 1.5 Senedir Nike eşofman almaya çalışıyorum Trabzonda Tscluplarda bile bedeni yok.

Ağzıyla kuş tutsa yaranamazlar ban

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1.5 Senedir Nike eşofman almaya çalışıyorum Trabzonda Tscluplarda bile bedeni yok.

Ağzıyla kuş tutsa yaranamazlar ban
              aynı dert bendede var nevzat beye yazıyoruz cevap vermiyor
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• ŞL ve respect logoları için toplamda 30 TL gibi bir ekstra bedel isteniyor Tsclub sitesinde.

Önceden tartışıldı mı bilmiyorum ama bu bedel biraz fazla geldi bana.
                BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ŞL ve respect logoları için toplamda 30 TL gibi bir ekstra bedel isteniyor Tsclub sitesinde.

O Logolarin Avrupadaki FIayti yazilmisti buraya (15€ denilmisti galiba). Yani gayet normal bir Fiyat. Tabiki Cubuklu+Isim yazdirma+SL Logosu ve Respect Logosu baya büyük bir rakam oluyor ama sonucta Tarihindeki ilk kez SL katilmissin. Artik o Arsivlik FOrma icinde kiyacaksin parana
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Logolarin Avrupadaki FIayti yazilmisti buraya (15€ denilmisti galiba). Yani gayet normal bir Fiyat. Tabiki Cubuklu+Isim yazdirma+SL Logosu ve Respect Logosu baya büyük bir rakam oluyor ama sonucta Tarihindeki ilk kez SL katilmissin. Artik o Arsivlik FOrma icinde kiyacaksin parana
                    İlginçmiş gerçekten ancak avrupadaki bedelleri söylediğiniz gibiyse makulmüş bile diyebiliriz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• Energy forma giyeceğiz...
                      7

Yorum

• GS yeni sari formasi

Nike tarafından Galatasaray için tasarlanan sarı formalar yarın tüm Galatasaray Store mağazalarında sarı-kırmızılı taraftarların beğenisine sunuldu.

Yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen sarı formada üst kısım maksimum performans ve çevre üzerinde minimum etki amacıyla tasarlandı. Kumaş, yeni bir iplik üretmek üzere eritilen kullanılmış plastik şişelerden üretildi. Her bir formada sekiz plastik şişe kullanıldı.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ŞL ve respect logoları için toplamda 30 TL gibi bir ekstra bedel isteniyor Tsclub sitesinde.

burda dortmund store da sampiyonlar ligi logosu sadece 3 euro

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dostum kim bu ve sen ne yazdın ona
                            online satis sorumlusu yani siteyle ilgilenen cem tekelioglu ....dergi siparis etmistim yeni serisi olmadindan online satis sitesinde yeni sini koymalarini isdedim oda sorun olmicani söyledi bana....bide sampionlar ligi ürünleri hakkinda sordum oda bu cevabi verdi fotoraflarin cekilcegi ve bidaki hafta satis sitesine koyulcagni illeti
                            En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 18:19.
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Zokora adamsın!

Dün maçta uzun kollu energy formayı görebildik. Giray giymişti....
                              7

Yorum

• respect logosu ne demek acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                                X