Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başta favorim victory formaydı ama şimdi çubukluya kaydım. Para durumum olsa direk alıcam ama yazdan beri sıkıntıdayım resmen içimde kaldı alamadım diye

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımımız bu akşam H. Avni Aker Stadı'nda, Karabükspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 4. hafta maçında sahaya victory forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak.

Geçen sene 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı GS bu sene 99 TL'ye giyiyor.
      2 ci potu kırdı site geçende karabük yerine samsun yazılmıştı buda 2 spor toto süper toto yazılmış el insaf bu mesaj icin uygun bi başlık degil ama dikkat cekmk istedim
      formalarda göze hoş görünmeye devam etti yine
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• nike victory formayı malagayada satmış, özgün yapsaymışya
        ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
        verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
        Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımımız bu akşam H. Avni Aker Stadı'nda, Karabükspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 4. hafta maçında sahaya victory forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak.

Geçen sene 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı GS bu sene 99 TL'ye giyiyor.
          adrianın duruşu sanki müdürünce azara çekilmiş eleman gibi
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nike victory formayı malagayada satmış, özgün yapsaymışya
            Malaga'da Barcayı mı taklit ediyor.UNICEF olmamış UNESCO'yla anlaşmışlar
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Kobe de gitti cincon forması giydi ya.. Ne yalan söyleyeyim sinirlendim açıkçası..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Lille maci öncesi Senol Hoca ile Zokora basin toplantisina katildilar.

Tercümanimizin üzerinde olan siyah t-shirt TS Club'larda satiliyor mu?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şuan Ts Clubda satılan formaların arkalarındaki yazı fontu pek hoş gözükmüyor.

Bu arada bu şampiyonlar ligi arması tek kolda yuvarlak şekliyle mi oluyor yoksa bi kolda yuvarlak bi kolda "respect" yazısı mı oluyor?Geçen gün forma aldım da tek tarafa dikilmiş...

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 26.09.2011, 23:55.

(UEFA)

Yorum

• bu nike ne ayak kardeşim sen trabzonspor'a sponsor değilmisin sen ne biçim yönetim sin ne iş yaparsın kardeşim adam nike hesap sormaz mı? sen türkiye yurt dışında temsil ediyorsun ama ne hikmetse daha attığın imzanın mürekkebi kurumadan ist. takımı diye ihya ediyorsun
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• kobe'yi cincona gezmeye getiren nike ;

Anladım ki ;

biz Nike'la çalışıyoruz ;

Nike salatasarayla !!
                      pele good , maradona better , george best

Yorum

• Bazı eleştirilerin hiç ayağı yere basmıyor veya bilgi eksikliğinden kaynaklanan ofsayt durumları oluyor. Kobe başka bir organizasyon için Türkiye'de idi ve sponsoru Nike tarafından böyle bir organizasyonda kullanıldı haber yapılmak için adamı durup dururken neden Trabzon'a gelmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

Geçen sezon 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı Galatasaraylılar 99 TL'ye giyiyor. Galatasaray Türkiye'de her sektörün olduğu gibi paranın ve iş dünyasının merkezinde İstanbul'da. Galatasaray ile kulübümüzün forma ve resmi ürünlere bakış açısı aynı mı? Onların bu konu ile ilgili geliştirdikleri projeler, insan kaynakları ve bütçelerle bizim ki bir mi ki sonuç aynı olsun.

Üstelik bu fark Nike'tan kaynaklanmıyor, biraz insaflı bakanlar adamların yıllardır uyguladıkları sistemi devam ettirdiğini görür. İstanbul'da mağazası olan her marka öncelik olarak İstanbul takımlarının formasını koyar vitrinine. Kulübümüzün forma satışlarını sadece kendi yapma isteğini zaman zaman kendi TS Club bayileri ile bile rekabete girdiğini ıskalıyorsunuz.

Mevcut şartlar içerisinde formalarımız da antreman kitlerimiz de gayet güzel. Bardağın dolu tarafını görmeyi denesek elimizdeki güzelliklerin keyfini çıkarabileceğiz. Ben şahsen çıkarıyorum.

*

Temelde çözmemiz gereken kurumsal sorunları çözmeden yol alamayız. Kendi lisanslı ürününde logosunu yanlış kullanan bir kulübümüz var. TS Club'ın logosunun yenilenmesi ile bu hatadan dönüldü çok şükür. Gelişmeler olumlu yönde fakat alınacak daha çok yol var.

Eskişehirspor'un Adidas formasını da gördüm dün gece, forma modeli konusunda yorum yapmayayım.
                        Geçen sezon gerekli gereksiz önümüze çıkan Eskişehirspor'un forma satışı kaç dersiniz? Sizi yormayayım: 5.000 yazı ile beşbin.

Peki bizim şu ana kadar ki forma satışımız? Çoktan 100.000'i devirmiş durumda.

Şampiyonlar ligi ürünleri ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum, ulaşabilirsem paylaşırım.

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

* Bu kutular önceden yapıldığı için Trabzonspor logosu ve TS Club logosu üreticinin keyfine göre yaptığı gibi kalmış ( ikisi de yanlış ). Yeni yapılan işlerde bu tür hatalara şimdilik rastlamadım.

Dünyanın en değerli spor kulübü, marka değeri 600 milyon doları geçen Manchester United oldu.

Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Glazer Ailesi tarafından yönetilen İngiltere'nin köklü futbol kulübü Manchester United'ın toplam marka değerinin 635 milyon dolara ulaştığını ortaya koydu.

Brand Finance, teknik direktör Sir Alex Ferguson önderliğinde İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan ve son 10 yılda kazandığı onlarca kupayla bir istikrar abidesi haline gelen Manchester United'ın marka değeriyle dünyanın en değerli spor kulübü olduğunu belirledi.

Amerikalı ünlü iş adamı Malcolm Irving Glazer'ın kontrolünde olan kulüp, finansal açıdan son 5 yılda ''olağanüstü'' bir büyümeye imza attı. Kulübün toplam satış gelirleri 2005 yılından bugüne yüzde 199 büyürken, marka değeri de yüzde 209 oranında bir artış gösterdi. Kulüp seyirci sayısı ortalamasında da son beş yılda yüzde 111 büyüme gerçekleştirdi.

-TÜRK FUTBOLUNUN EN DEĞERLİ MARKASI GALATASARAY-

Brand Finance'in son olarak gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Değerli Markaları'' araştırmasının sonuçlarına göre Türk futbol takımları arasında marka değeri en yüksek kulüp Galatasaray.

55 milyon dolar marka değerine sahip Galatasaray'ı 47 milyon dolarla Fenerbahçe, 45 milyon dolarla Beşiktaş ve 26 milyon dolarla Trabzonspor izliyor.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 27.09.2011, 11:38.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• benim 4-5 yıldır ciddi anlamda nike ve adidasa boykotum var.hiç bir ürününü almıyorum.

Yorum

• Bugünki Karadeniz gazetesinde yarım sayfa şampiyonlar ligi ürünlerinden alalım kulübe destek olalım tarzında bir reklam vardı.Şampiyonlar ligi logolu eldiven bere ve atkılar görünüyordu.İşin ilginç yanı gazetede reklam olmasına karşın ne TC Club sitesinde nede resmi sitede bununla alakalı 1 kelime yok
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu nike ne ayak kardeşim sen trabzonspor'a sponsor değilmisin sen ne biçim yönetim sin ne iş yaparsın kardeşim adam nike hesap sormaz mı? sen türkiye yurt dışında temsil ediyorsun ama ne hikmetse daha attığın imzanın mürekkebi kurumadan ist. takımı diye ihya ediyorsun
                              tamamen bilgi kirliliğinden ve takipsizlikten kaynaklı bir mesaj,

nike Trabzonspor'a sponsor değil tedarikçi, Gs'ye ise sponsor,

aradaki farkı da sanırım yazmaya gerek yok, formaları beğendirmek imkansız zaten, beğenemez insanlar anormal değil ki bu. Onların beğendiklerini ben beğenmem, zevkler ve renkler tartışılmaz sözü boş yere söylenmedi.

bu forumda bu başlıkta tasarıda olan ürünleri muhteşem harika çıksın 2 tane garanti alırım deyip, aynı forma çıktığında bu ne laa buna para vermem ben, rezalet diyenleri de gördük, yüzlerine vurduk ama beni rezil etmeyemi çalışıyorsun cevabını aldık.

kimseye hakaret, kimseyi küçük düşürme derdim yok, ama lafının adamı olsun yazanlar diye o mesajları alıntılamıştım alt alta.

Eleştiri muhakkak olacaktır, zaten düzeltme ve bardaklardaki dolu tarafı görmek yerine her zaman boş tarafı görüp neden orası boş sözüyle başlamıyormuyuz.

ÖNEMLİ olan nokta şu, bu başlığa gelip bir mesaj atıp gitmek yerine biraz da okumayı ve neyin ne olduğunu anlamayı denese insanlar aslında sorunun büyük çoğunluğu ortadan kalkacak, ama bir yorum yaz sonra cevabına bile bakmadan bir tane daha patlat
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugünki Karadeniz gazetesinde yarım sayfa şampiyonlar ligi ürünlerinden alalım kulübe destek olalım tarzında bir reklam vardı.Şampiyonlar ligi logolu eldiven bere ve atkılar görünüyordu.İşin ilginç yanı gazetede reklam olmasına karşın ne TC Club sitesinde nede resmi sitede bununla alakalı 1 kelime yok

lisanslı ve şampiyonlar ligi logolu ürünler öncelikle Trabzon'da satışa çıkıyor, çünkü maç Trabzon'da bunda anormal bir durum göremedim,

ayrıca şampiyonlar ligi ile ilgili ürün çıkartmak al baskıya ver gibi olmuyor, çok farklı ve kulübün ilk defa karşı karşıya kaldığı prosedürler var.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X