İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol takımımıza yapılan tişörtler satışa çıkacak mı acaba ?
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende merakla bekliyorum. Açıkçası futbol takımımız için çıkanın almadım ama Basketbol takımımız için çıkarsa mutlaka alacağım. Çok beğendim. Bu işleri Basketbol sorumluları yapmışsa tebrik ederim. Futbol takımımızın takımımızın tişötlerinden 10 kat daha iyi olmuş.
Ben görmedim.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol takımının tişörtleri nerede ?
Ben görmedim.
Yorum
-
İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot: Eski Kappa formalari buldum, Almanya'dan galiba? adam mukemmel Trabzonspor formalari satiyor.. kacirmayin abiler! Ben alamadim cunku PayPal kabul ediyorama Almanya veya avrupa'daki gurbetci arkadaslar alsinlar
http://shop.ebay.co.uk/dojmoking/m.h...&_trksid=p4340
bizden kacmaz gülüm
ama saka maka bi yana uygunmus formalarBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
şahsi görüşüm forma ve tekstil ürünlerinde büyüklüğümüze yakısacak kalite,dizayn ve bilgiye sahip değiliz
ne nike ne ts club... olmuyor hep birşeylerden kacıyorlar.. arma yok o yok bu yok.. pazarlarda satılan tişört dizaynları.
bence kim çalısıyosa klüp için bu konuda hepsinin görevine son verilmeli ve daha tecrübeli ve daha kaliteli isimlere görev verilmeli diye düşünüyorumBen Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.
Yorum
-
TS Club TIR'ı takımımızın bugün (pazartesi) Denizlispor ile oynayacağı müsabaka öncesi ve sonrası taraftarlarımıza Olimpiyat Stadı önünde ve stadyum içindeki üç ayrı noktada hizmet verecek.
Yorum
-
ya biz hem futbolumuzla hem de ürünlerimizle barçayı örnek almalıyız...adamlar buzdolabı bile yapmışlar... herşey var...ama ciddi ciddi konuşmak gerekirse ben ts club tişörtlerini üzerime geçirip sokağa çıkmak istemem...o yüzden de almıyorum...
ts club'ın amacı nedir ben daha çözebilmiş değilim...yaratıcılıktan yoksun bir anlayış , tasarımlar desen içler acısı...beşiktaşa fenere geyseye bu konuda imreniyorum...
sezon başında bi kız arkadaş sevgilisine galatasarayın internet sitesindenürün beğeniyrdu...çeşitleri görünce cidden ts cluba sövdüm durdum...bir modacıyla mı anlaşırlar yoksa bir kreatif ajansla mı? elinde türkiye kupası gibi bir malzeme var onu bile dandik bi tişörtle iç ettin ya helal...
ali fuet abi nedir dertleri bizimkilerin? dandik renkler tasarımlar desen 90lardan kalma...yeter ya ts cluba girdiğimde adam gibi içime sinen ürünler istiyorum...mizahtan yoksun espriden bi haber tasarımlar...hamsi geyiği nedir ben onu çözemedim hala...
''bize her yer trabzon'' d,ye bir sloganın var...yapsana karizmatik ürünler...renklerin müzait...ama anca 2.sınıf işporta ürünler...
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalana bak. Kendisi satip, caktirmadan reklam yapiyor burda.
bizden kacmaz gülüm
ama saka maka bi yana uygunmus formalareheh! vallahi guzel formalar tanidiklariniz varsa ve ariyorlarsa kacirmasinlar!
Yorum
Yorum