Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak taraf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumdaki Energy formalar bugün saat 14:30 itibariyle armaları düzeltilmiş haldeydi, vesselam.
    Ben yanlış yerdeydim o zaman düzeltilmişten kasıt armanın ortada durması değil büyüklüğü..

Yorum

• Bordo şort aldım. Ütü izleri olduğu gibi şortun üzerinde. Alt kısmında da (sanırım) naylonumsu bir şeyler ütü esnasında şorta yapışmış. Kötü duruyor. Ama şort harbiden çok kaliteli. Çok iyi.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordo şort aldım. Ütü izleri olduğu gibi şortun üzerinde. Alt kısmında da (sanırım) naylonumsu bir şeyler ütü esnasında şorta yapışmış. Kötü duruyor. Ama şort harbiden çok kaliteli. Çok iyi.
        Abi bu şeye benzedi ben gri forma almıştım geçen sene 1 hafta içinde üzerinde küçük küçük sökülme gibi delikler oluştu gittim TS Club'a adam bana dediği aynen şu " Bu formaların kumaşı çok kaliteli olduğu için en ufak bir şeyde zarar görüyor. "

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          harika olmuş bu ya
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi bu şeye benzedi ben gri forma almıştım geçen sene 1 hafta içinde üzerinde küçük küçük sökülme gibi delikler oluştu gittim TS Club'a adam bana dediği aynen şu " Bu formaların kumaşı çok kaliteli olduğu için en ufak bir şeyde zarar görüyor. "
            Ürün kalitemize lafım yok ama TSC olarak durumumuz kötü maalesef. Mesela hala bekliyorum ki armalarımız düzeltilmiş forma bulayım da bu sezonun fontuna denk düşüreyim de forma alayım. Uzun kollu istediğini bulmak zaten ayrı mesele... Beyaz alıcam bu seferde İzmit'te yok xl online sitede yok Savaşarak kulübümüze para kazandırmaya çalışıyoruz vesselam...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Yalniz Nike t-shirt'e Adidas fontu garip geliyor bana

Yorum

• Çok güzel bir dizayn bu "Organik Şampiyon Trabzon", yapanın eline sağlık ama neden "Organik Şampiyon Trabzonspor" değil onu anlamadım..Sadece Trabzonlulara mı satılacak ?

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok güzel bir dizayn bu "Organik Şampiyon Trabzon", yapanın eline sağlık ama neden "Organik Şampiyon Trabzonspor" değil onu anlamadım..Sadece Trabzonlulara mı satılacak ?
                  Katiliyorum Trabzon degilde Trabzonspor yazmasi lazim !

Yorum

• *

Real Sociedad 2011-2012

En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 30.08.2011, 23:34.
                    7

Yorum

• Hala herhangi bir çalışma yokmu ya? En azından Şampiyonlar ligi tshirtü atkısı falan yapsınlar 4 takımın olduğu.. Bunu da mı yapamıyolar?

Yorum

düşünmeden alınılacak t-shirt
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala herhangi bir çalışma yokmu ya? En azından Şampiyonlar ligi tshirtü atkısı falan yapsınlar 4 takımın olduğu.. Bunu da mı yapamıyolar?
                          Ne güzel bir fikir...
                          Kapış kapış gider...
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok güzel olmuş bu.Bu CL'ye özel formalar ne zaman satışa çıkar ?
                            Bilgisi olan var mı?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilgisi olan var mı?
                              Şampiyonlar Ligi bitsin hele, ondan sonra çıkarırlar.

Yorum

• arkadaşlar beyaz formayı merak edenler olur diye paylaşıyorum , kumaşı arması ve fontlarıyla gayet ideal , beyaz üzerine bordo font hoş duruyo ,
                                bence tek eksiği forma kesimi çeyrek beden kadar bol olması , internetten sipariş vereceker dikkat ederlerse iyi ederler , özellikle kolları biraz bol diyebilirim

manu-barca-arsenal ve brezilyanın formalarına göz atma imkanım oldu , beyaz formamız brezilyanın formasyıla birebir aynı (arma ve arma arkasındaki yazılar hariç )

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
                                pele good , maradona better , george best

Yorum

Yükleniyor...
                                X