Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uefa Şampiyonlar Ligi logolu armalar doğrudan Uefa'dan geliyor. Uefa'ya ait bu özel logoyu ürettirme şansınız yok. Uefa logosunun satış fiyatı 15TL civarında olacak. Forma satın almak isteyenler isterlerse formalarına bu armayı eklettirebilecek. Pazartesi gününden itibaren Uefa logosu işlenmiş formalar da satışta olacak.

Niye bu kadar pahalı derseniz bu armalar doğrudan Uefa'dan geliyor ve Uefa kendine ait olan bu isim hakkını sayılı ve paralı olarak size veriyor. Kendileri için bir gelir kaynağı doğal olarak.

Şampiyonlar ligine katılan diğer Türk takımlarının şampiyonlar ligi formaları satışa çıkmışmıydı hiç hatırlamıyorum.

Ben kendi formama hem Türk bayrağı hem de şampiyonlar ligi arması eklettireceğim. Sol koldaki respect logosundan göndermemiş Uefa o mesele de pazartesi çözülecekmiş.

En son a f s tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 16:59.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu arada TS Club TIR'ı yenilenmiş ve istediğimiz gibi olmuş..

Yorum

• Görselleri yapıştırırken şampiyonlar ligi ile ilgili haber de arka sayfada kaldı.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Pazartesi gününden itibaren istanbuldaki ts clublardan Şampiyonlar Ligi formalarını satın alabileceğiz değil mi?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uefa Şampiyonlar Ligi logolu armalar doğrudan Uefa'dan geliyor. Uefa'ya ait bu özel logoyu ürettirme şansınız yok. Uefa logosunun satış fiyatı 15TL civarında olacak. Forma satın almak isteyenler isterlerse formalarına bu armayı eklettirebilecek. Pazartesi gününden itibaren Uefa logosu işlenmiş formalar da satışta olacak.

Niye bu kadar pahalı derseniz bu armalar doğrudan Uefa'dan geliyor ve Uefa kendine ait olan bu isim hakkını sayılı ve paralı olarak size veriyor. Kendileri için bir gelir kaynağı doğal olarak.

Şampiyonlar ligine katılan diğer Türk takımlarının şampiyonlar ligi formaları satışa çıkmışmıydı hiç hatırlamıyorum.

Ben kendi formama hem Türk bayrağı hem de şampiyonlar ligi arması eklettireceğim. Sol koldaki respect logosundan göndermemiş Uefa o mesele de pazartesi çözülecekmiş.

arkadaşlar ben bugün ts club a gittim. gri forma almak istedim sırf türk bayrağı var diye.bir kaç sorum oldu oradaki yetkililere.çıldırmamak elde değil.gri formaya şampiyonlar ligi amblemi yapıştırılması idtedim.parası neyse verelim dedim.olmaz dediler yasakmış!!! ( sanki o formayla resmi maçlara çıkacağım ). yeni forma alırsan yapıştırıyorlarmış. neyse tamam dedim klüp kazansın dedim yeniş forma alalım.bu seferde yeni formalara türk bayrağı basmıyorlarmış.yasakmış (dedim ya resmi maçlara çıkacağım o formayla yasakmış!!! ) ne yapalım dedim kendi kendime alayım bi forma dedim yapacak bişey yok.fiyatı sordum sadece logo 15 TL dendi bana.isim yazdırma falan filan 100 tl yi geçti.e herkesinde bir bütçesi var alamadım tabiki.benim şikayetim bu taraftar sömürülmeyi haketmiyor.gerçekten bu fiyat ayıp. başka bir ts clubta eski bir çalışanla bu konuyu konuştum. o bile gülüyor.15 tl nedir diyor ayıptır diyor. 2 ay sonra 5 tl yapacaklar fırsattan istifade bu kadar olur diyor... gerçekten yazık....

Yorum

• sampiyonlar ligi logosunu avrupada da 5-10€ arasi formalara ekliyorlar
              ts-clubun 15tl almasi normal

Yorum

• İlk olarak trbznspr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ben bugün ts club a gittim. gri forma almak istedim sırf türk bayrağı var diye.bir kaç sorum oldu oradaki yetkililere.çıldırmamak elde değil.gri formaya şampiyonlar ligi amblemi yapıştırılması idtedim.parası neyse verelim dedim.olmaz dediler yasakmış!!! ( sanki o formayla resmi maçlara çıkacağım ). yeni forma alırsan yapıştırıyorlarmış. neyse tamam dedim klüp kazansın dedim yeniş forma alalım.bu seferde yeni formalara türk bayrağı basmıyorlarmış.yasakmış (dedim ya resmi maçlara çıkacağım o formayla yasakmış!!! ) ne yapalım dedim kendi kendime alayım bi forma dedim yapacak bişey yok.fiyatı sordum sadece logo 15 TL dendi bana.isim yazdırma falan filan 100 tl yi geçti.e herkesinde bir bütçesi var alamadım tabiki.benim şikayetim bu taraftar sömürülmeyi haketmiyor.gerçekten bu fiyat ayıp. başka bir ts clubta eski bir çalışanla bu konuyu konuştum. o bile gülüyor.15 tl nedir diyor ayıptır diyor. 2 ay sonra 5 tl yapacaklar fırsattan istifade bu kadar olur diyor... gerçekten yazık....
                1. Türk Bayraginin ve Sampiyonlar Ligi Logosunun yanlis formalari basilmasinin yasak olmasi gayet normal
                2. Sampiyonlar Ligi Logosu her yerde bu kadar pahali arkadasin dedigi gibi 5-10€ arasi
                3. Almanyada Takim Formalari 70€ dan basliyor. Isim Basmasi 10€ Sampiyonlar Ligi Logosu 10 desen etti 90 € yani 220 TL. Hic kimse bana Formalar pahali demesin.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1. Türk Bayraginin ve Sampiyonlar Ligi Logosunun yanlis formalari basilmasinin yasak olmasi gayet normal
                  2. Sampiyonlar Ligi Logosu her yerde bu kadar pahali arkadasin dedigi gibi 5-10€ arasi
                  3. Almanyada Takim Formalari 70€ dan basliyor. Isim Basmasi 10€ Sampiyonlar Ligi Logosu 10 desen etti 90 € yani 220 TL. Hic kimse bana Formalar pahali demesin.

Adam haklı beyler dağılın
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak trbznspr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yilda 100 -120 TL'lik bir katki cok degil bence. Gayet ideal.

Bende Victory forma istedim ama olmayinca Enerji aldim. Her zaman her istedigimiz olmuyor maalesef.

Trabzonspor bu konularda oldukca amatör yönetiliyor zaten.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Almanya ile Türkiye'nin ekonomik durumu bir mi burada ortalama bir kişi 700-800 TL maaş alırken Almanya'da kaç bin € alıyor ? Bunu konuşan yok.. Almanya'da 70 €'muş forma sanki aldıkları maaş 500 TL..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Almanya ile Türkiye'nin ekonomik durumu bir mi burada ortalama bir kişi 700-800 TL maaş alırken Almanya'da kaç bin € alıyor ? Bunu konuşan yok.. Almanya'da 70 €'muş forma sanki aldıkları maaş 500 TL..

Kira parasi, araba sigortasi, yeme icmede, vs.. ona göre pahali ama. Hesap yine ayni yere cikiyor.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kira parasi, araba sigortasi, yeme icmede, vs.. ona göre pahali ama. Hesap yine ayni yere cikiyor.
                          Aynı şeyden bahsediyoruz işte Almanya ekonomisine göre oranın fiyatı normal tutupta bakın Almanya'da 70 € Türkiye'de 70 TL burada 2 katı demenin anlamı yok..

Yorum

Aynı şeyden bahsediyoruz işte Almanya ekonomisine göre oranın fiyatı normal tutupta bakın Almanya'da 70 € Türkiye'de 70 TL burada 2 katı demenin anlamı yok..
                            Kiyaslama yapmak dogru degil aslinda, buna katiliyorum.

Türkiye'de bir dengesizlik oldugu kesin, zira 100 TL daire kirasi verenler biliyorum ben.

Böyle oluncada dogal olarak bir forma icin 70 TL cok geliyor. (Yillik göze alinabilecek bir miktar ama)

Yorum

Katiliyorum.

Almanyada asgari ücret 1200 € ; forma 70 € = 17 forma.
                              Türkiyede asgari ücret 650 TL ; forma 70 TL = 10 forma.

Almanyadan gelen adamin Türkiyede bir aylik maasi ile alacagi forma sayisi 34. Türkiyeden gelen adamin Almanyada alacagi forma sayisi 5.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar nike halı saha,krampon almayı düşünenler bu sitede uygun fiyata mevcut.
                                Benim Favorim Bu
                                En son Ali Can tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 23:39.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X