Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon en çok sevindiğim şey ; bizim forma modellerimizin tek olması geçen seneki eskişehir ve belediyenin bazı forma modelleri aynıydı açıkcası rahatsız ediyordu beni... Antrenman kitlerimz formalarımız güzel olabilir ama bende isterdim Gsliler gibi özel nike taraftar ürünlerini giymek.. benim ne eksiğim var onlardan Şampiyonlar liginde oynuyor bu kulüp. Yönetim böle bi çalışma içine girse Nike geri çevirmez diye düşünüyorum...
    181' PARS Squadron

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mindestlohn 7,50 € saat basi. Buda aylik 1200 Euroya geliyor.
        bunlardan vergi vs kesdigin zaman 800 € filan kaliyor
        dayimdan biliyorum, 1347 € euro aliyor, vergisi, emeklilik, saglik sigortasi vs kesildikten sonra eline 830 € filan kaliyor
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunlardan vergi vs kesdigin zaman 800 € filan kaliyor
          dayimdan biliyorum, 1347 € euro aliyor, vergisi, emeklilik, saglik sigortasi vs kesildikten sonra eline 830 € filan kaliyor
          Dayın futbolcu mu ? değilse kazancının %30'u vergiye gider. Futbolcular ise sadece %15'i vergiye verirler.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• twet de biri paylaşmış lille atkısı gruplardaki herkezin amblemi olaan siyah atkı ve aynı şekik siyah tişört tişört harika
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Arkadaşlar CL ligi ile ilgili ürünleri nerden görebilirim ?
              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar CL ligi ile ilgili ürünleri nerden görebilirim ?
                bi kardeşimiz tsclub başlığına bir ürün resmi koymuş twetdede 3 ürünün resmi var bide trabzonda tsclub de var
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dayın futbolcu mu ? değilse kazancının %30'u vergiye gider. Futbolcular ise sadece %15'i vergiye verirler.
                  Normal isci
                  Steuerklasse 1

Futbolda amatör anlasmalarda vergi vs yok
                  Yillik 5 bin € kadar almanyada serbest
                  Üstü profesyonel zaten
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bazı eleştirilerin hiç ayağı yere basmıyor veya bilgi eksikliğinden kaynaklanan ofsayt durumları oluyor. Kobe başka bir organizasyon için Türkiye'de idi ve sponsoru Nike tarafından böyle bir organizasyonda kullanıldı haber yapılmak için adamı durup dururken neden Trabzon'a gelmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

Geçen sezon 75 TL'ye giydiğimiz parçalı formayı Galatasaraylılar 99 TL'ye giyiyor. Galatasaray Türkiye'de her sektörün olduğu gibi paranın ve iş dünyasının merkezinde İstanbul'da. Galatasaray ile kulübümüzün forma ve resmi ürünlere bakış açısı aynı mı? Onların bu konu ile ilgili geliştirdikleri projeler, insan kaynakları ve bütçelerle bizim ki bir mi ki sonuç aynı olsun.

Üstelik bu fark Nike'tan kaynaklanmıyor, biraz insaflı bakanlar adamların yıllardır uyguladıkları sistemi devam ettirdiğini görür. İstanbul'da mağazası olan her marka öncelik olarak İstanbul takımlarının formasını koyar vitrinine. Kulübümüzün forma satışlarını sadece kendi yapma isteğini zaman zaman kendi TS Club bayileri ile bile rekabete girdiğini ıskalıyorsunuz.

Mevcut şartlar içerisinde formalarımız da antreman kitlerimiz de gayet güzel. Bardağın dolu tarafını görmeyi denesek elimizdeki güzelliklerin keyfini çıkarabileceğiz. Ben şahsen çıkarıyorum.

*

Temelde çözmemiz gereken kurumsal sorunları çözmeden yol alamayız. Kendi lisanslı ürününde logosunu yanlış kullanan bir kulübümüz var. TS Club'ın logosunun yenilenmesi ile bu hatadan dönüldü çok şükür. Gelişmeler olumlu yönde fakat alınacak daha çok yol var.

Eskişehirspor'un Adidas formasını da gördüm dün gece, forma modeli konusunda yorum yapmayayım.
                    Geçen sezon gerekli gereksiz önümüze çıkan Eskişehirspor'un forma satışı kaç dersiniz? Sizi yormayayım: 5.000 yazı ile beşbin.

Peki bizim şu ana kadar ki forma satışımız? Çoktan 100.000'i devirmiş durumda.

Şampiyonlar ligi ürünleri ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum, ulaşabilirsem paylaşırım.

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

* Bu kutular önceden yapıldığı için Trabzonspor logosu ve TS Club logosu üreticinin keyfine göre yaptığı gibi kalmış ( ikisi de yanlış ). Yeni yapılan işlerde bu tür hatalara şimdilik rastlamadım.

Dünyanın en değerli spor kulübü, marka değeri 600 milyon doları geçen Manchester United oldu.

Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Glazer Ailesi tarafından yönetilen İngiltere'nin köklü futbol kulübü Manchester United'ın toplam marka değerinin 635 milyon dolara ulaştığını ortaya koydu.

Brand Finance, teknik direktör Sir Alex Ferguson önderliğinde İngiltere Premier Lig'de şampiyon olan ve son 10 yılda kazandığı onlarca kupayla bir istikrar abidesi haline gelen Manchester United'ın marka değeriyle dünyanın en değerli spor kulübü olduğunu belirledi.

Amerikalı ünlü iş adamı Malcolm Irving Glazer'ın kontrolünde olan kulüp, finansal açıdan son 5 yılda ''olağanüstü'' bir büyümeye imza attı. Kulübün toplam satış gelirleri 2005 yılından bugüne yüzde 199 büyürken, marka değeri de yüzde 209 oranında bir artış gösterdi. Kulüp seyirci sayısı ortalamasında da son beş yılda yüzde 111 büyüme gerçekleştirdi.

-TÜRK FUTBOLUNUN EN DEĞERLİ MARKASI GALATASARAY-

Brand Finance'in son olarak gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Değerli Markaları'' araştırmasının sonuçlarına göre Türk futbol takımları arasında marka değeri en yüksek kulüp Galatasaray.

55 milyon dolar marka değerine sahip Galatasaray'ı 47 milyon dolarla Fenerbahçe, 45 milyon dolarla Beşiktaş ve 26 milyon dolarla Trabzonspor izliyor.

Abi sen de kendine göre haklısın belki ama ben şu bizim marka değerimiz, bizim forma satışımız, bizim lisanslı ürün satışımız ile Galatasaray'ı ya da başka bir takımı karşılaştırmam. Hatta marka değer en çok dediğin Manu ile de bizi karşılaştırmam. En büyük Trabzonspor benim için. Nike bizim ile sponsorluk anlaşması imzalarken bilmiyor muydu Trabzonspor'un marka değerini, kaç forma sattığını? Biliyordu. Şimdi Nike'ın bu tutumu sence onların bizim gözümüzde değerini azaltmıyor mu? Nike bize de Galatasaray'a gösterdiği ilgiyi gösterse biz de daha çok ürün almak için aşka gelmeyecek miyiz? Ben ve benim gibiler işte bu pozitif ayrımcılığı kabullenemiyoruz. Şu son Kobe olayına kadar zerre miktar kötü söz etmedim Nike için. Yeni formaları çok fazla beğenmedim ama yine de laf etmedim. Hatta çubuklu forma bile sipariş verdim. Alacağım inşallah (tekrar ediyorum, sevmediğim halde alacağım). E ben bence elimden gelenin fazlasını yaparken Nike Trabzonspor'u herhangi biri gibi görürse kızmakta haklı değil miyim? Nike bize bu gözle bakmaya devam edecekse Diadorra, Joma giyelim daha iyi. En azından sözünü ettiğin 100 000 forma onlar için büyük bir sayı. Ve buna mukabil bizi tu-kaka olarak gözmez, el üstünde tutarlar.. Kişi, kurum değerli olduğunu hissetmek ister. Ben Trabzonspor'un Nike tarafından bir değeri olduğuna inanmıyorum artık. Bizi iplediklerini düşünmüyorum. Nike'ın umurunda olduğumuzu düşünmüyorum. İnanmıyorum.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi sen de kendine göre haklısın belki ama ben şu bizim marka değerimiz, bizim forma satışımız, bizim lisanslı ürün satışımız ile Galatasaray'ı ya da başka bir takımı karşılaştırmam. Hatta marka değer en çok dediğin Manu ile de bizi karşılaştırmam. En büyük Trabzonspor benim için. Nike bizim ile sponsorluk anlaşması imzalarken bilmiyor muydu Trabzonspor'un marka değerini, kaç forma sattığını? Biliyordu. Şimdi Nike'ın bu tutumu sence onların bizim gözümüzde değerini azaltmıyor mu? Nike bize de Galatasaray'a gösterdiği ilgiyi gösterse biz de daha çok ürün almak için aşka gelmeyecek miyiz? Ben ve benim gibiler işte bu pozitif ayrımcılığı kabullenemiyoruz. Şu son Kobe olayına kadar zerre miktar kötü söz etmedim Nike için. Yeni formaları çok fazla beğenmedim ama yine de laf etmedim. Hatta çubuklu forma bile sipariş verdim. Alacağım inşallah (tekrar ediyorum, sevmediğim halde alacağım). E ben bence elimden gelenin fazlasını yaparken Nike Trabzonspor'u herhangi biri gibi görürse kızmakta haklı değil miyim? Nike bize bu gözle bakmaya devam edecekse Diadorra, Joma giyelim daha iyi. En azından sözünü ettiğin 100 000 forma onlar için büyük bir sayı. Ve buna mukabil bizi tu-kaka olarak gözmez, el üstünde tutarlar.. Kişi, kurum değerli olduğunu hissetmek ister. Ben Trabzonspor'un Nike tarafından bir değeri olduğuna inanmıyorum artık. Bizi iplediklerini düşünmüyorum. Nike'ın umurunda olduğumuzu düşünmüyorum. İnanmıyorum.

Biz Nike'a gidip forma yaptiriyoruz, onlar bize gelmedi.

Nike sonucta para kazanmasi gerekiyor, en cok para getiren kulüplere sponsorluk yapiyor. "Bu Trabzonspor gercekten cok hos bir kulüp" deyip bize sponsorluk yapmaz, ilk önce gelire bakar.

Yorum

• Eğer Nike'ın ayağına biz gittiysek nasıl bunlar bize sponsor olmuş deriz. Benim bildiğim sponsor gelir reklam için. Üste bir de para verir. Sonra abi bu takım şampiyonlar liginde oynuyor yahu. Hadi bizimkiler amatör. Nike kendi marka değerini düşünmüyor mu? Yahu sitesinde bir resim bile bulundurmaz mı adam? Bu ne kadara malolur? Ne kadar zaman harcarlar bu iş için? Onu da yapacak vizyon yok mu yani?
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike sonucta para kazanmasi gerekiyor, en cok para getiren kulüplere sponsorluk yapiyor. "Bu Trabzonspor gercekten cok hos bir kulüp" deyip bize sponsorluk yapmaz, ilk önce gelire bakar.
                          Biz mi gidip forma yaptırıyoruz?

O yüzden mi bize senelik sponsorluk ücreti ödüyorlar...

Siz de haklısınızdır.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

renktas yanlis bilgi vermeyelim...

marka degeri olmayan takimlar gidip para verir forma alir...

Nike Trabzonspora sponsor olmustur. yani biz onlara degil, onlar bize para veriyor...

tabi eger rest cekmek istiyorsak sponsorlara, avrupada kalici olmamiz gerekiyor...

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'ın bize değer vermediğini nereden çıkarıyorsunuz? Ortada ticari bir anlaşma var, herkes kendi kazancını düşünüyor. Nike Trabzonspor gibi bir markayı bırakmayı düşünmüyor tahmin ettiğinizden fazla değer veriyor merak etmeyin. İşin bir de diğer tarafına bakalım forma veya ürün seçimleri kulübümüz tarafından yapılıyor. En basitinden maç öncesi seromoni için Galatasaray'ın giydiği fakat bizim giyemediğimiz ürün Nike tarafından bize önerilmiş bizimkiler kabul etmemiş. Bu tür işler ben istiyorum olsun demekle hemen olmuyor. Nevzat Aydın örneğinde olduğu gibi yönetime girmeden önce bu konularda en çok eleştiren fikir ortaya koyan oydu tam da bu işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

Her işte öyledir ama hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi kolay olmuyor. Kulübümüzün kendi gerçeklerini göz önüne almadan yapacağımız eleştirilerde hakikati ıslamış oluruz farkında olmadan. Hepsinin daha iyisi elbette yapılabilir ama öyle kırıp dökülecek bir durum yok ortada.

Nike biten sözleşmesini yenilemek isteyecektir. Diğer markalar özellikle Puma yeniden sponsorumuz olmak için pusuda bekliyor ve sürekli yeni teklifler sunuyor. Şampiyonlar liginde başarılar elde eden kulübümüzün eli artık daha da güçlü.

Geçmişi çabuk unutmuşuz; Nike ile ilk sözleşme imzaladığımızdaki ortamla şimdiki ortam aynı değil. Forma satışlarımız ise tarihimizde bu sayılara ulaşmamıştı. İlk forma anlaşmasını imzaladığımızda takımın hali marka değeri, başarıları ile şimdikine göz önüne getirin lütfen.

Tarihimizde ilk kez bir forma sponsoru ile 2 yıldan fazla sözleşmemiz sürdü. Tribündeki renk cümbüşü ve marka kargaşası da sona erdi. Son yıllarda daha önce olmadığı kadar lisanslı ürün ve forma tribünlerde yerini alıyor. Artan taraftar bilinci ile korsan ürüne eskisi kadar prim tanınmıyor.

Taraftar forma ve lisanslı ürün konusunda daha bilinçli ve bilgili.

Formaları güzel gösteren onun taşıdığı renkler ve temsil ettiği ruhtur. Başarılarla süslendikçe formalarımız gözümüze daha güzel görünecektir.

Energy formamız şampiyonlar liginde kendi evimizde giydiğimiz ilk forma olarak tarihteki yerini aldı bile.

Bu sezonki çubuklu formamız tarihimizde giydiğimiz çubuklu formalar içinde geçen sezon giydiğimizle birlikte en başarılı olanı. Kumaş kalitesi, armanın malzemesi ve büyüklüğü ile en olması gereken uygulama.

Energy tarzıyla çubuklu formalarda yapılabilecek orjinal bir çizgisi de var üstelik. Forma ile giyilen şortların uzunluğu modeli ve kumaş yapısı dört dörtlük.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Sizin dediğiniz şey geçen sene Eskişehirspor , bu sene ise İBB yapıyor.

Gs ve TrabzonSpor Nike resmi sponsoru.

Hani diyorsunuz ya OfSpor'un geçen sene giydiği formayı giyiyoruz , Eskişehir ile aynı formayı giyiyoruz diye. İşte onlar Nike'a sponsor parası almadan forma yaptırıyorlar.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X