Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük kayıp olacak

gökdeniz tamgaz oynadığı zaman bana göre türkiyedeki en etkili hucum oyuncusu ve seyri çok güzel futbol sanatçısı.ama Allahın bahşettiği bu yetenekle kazandığı dünya nimetlerini tam takdir edememe ve irade zaafı neticesinde esef verici ve bir anlamda trabzonsporunda belini kıran o hadiselerden sonra toparlanma çok zor oldu.trabzonda kaldığı sürece o olayların gölgesini hep üzerinde hissediyor sanırım.bu kardeşimiz iyi bir trabzonsporlu fakat bana göre karakteri tam oturmamıştı(şimdiyi bilmem).zamanında aziz yıldırıma imza atmıştı herkesin malumu !!!aslında bu onun fener sevgisinden kaynaklanan birşey değildi bence.yine aynı zaafın göstergesi.para para para.daha çok para.belki daha çok şöhret belkide fenerden avrupaya daha rahat sıçrama olabilir düşüncesi.belkide fener camiasını arkasına alma düşüncesi...vesaire.
    sonuç...fatih tekkede de aynısın söyledim bundada aynı.eğer ts mizin son yıllardaki en büyük yıldızlarından biri gökdenizi (kendisi gitmek istediği için) ısrarla takımda tutarsak,bundan böyle sahada yarım gökdeniz izleriz.
    keşke "ben bu ts ye ve taraftarlarına büyük acılar yaşattım.ölene dek bu takımın enerjisi bitmek bilmeyen bir neferi ve sönmek bilmeyen bir volkanıyım"
    deseydi ve takımdan ayrılmayı aklının ucundan geçirmeseydi.
    evet artık gitmeli.ve altyapımızdaki kardeşlerimiz takıma girip yeni gökdenizler olabilmek için gece gündüz uğraşmalıdır.uzunsokaklarda ve bilmem hangi cafelerde değişik saç stilleri ile paragöz kızlarla uğraşma niyeti olmadan tabii ki.yoksa 3.liglerde sıradan topçular olmaya mahkum olurlar.biz taraftarlarda hep kahır şarkıları söyler dururuz.

Yorum

• belki bir gün özlersin. başka şehirde başka takımlara belli etmezsin.
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• satılsın tabiki de.. yattarayıda satmak lazım bu durumda . eğerki takım olunacaksa ve eğerki şampiyon oluncaksa zaten 3 yıldız gerisi boş bir takımla olmaz . yattara da en az 5 euro eder ..

destekliyorum

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belki bir gün özlersin. başka şehirde başka takımlara belli etmezsin.
          Güzeldi.

Trabzonspor > Gökdeniz diyorum başka da bir şey demiyorum.

Yorum

• Gökdeniz'in TS'ye borcu var
            11 Mart 2008 / 12:01
            Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Gökdeniz Karadeniz'in satılmasını istemediklerini söyledi.
            Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Gökdeniz Karadeniz'in satılmasını istemediklerini, ancak kulübün menfaatlerinin ön plana çıkıp satılması halinde ise yerinin doldurulması gerektiğini söyledi.

Özal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun Rus kulüpleri ile görüşme yapmasına ilişkin olarak, ''Gökdeniz'in satılmasını istemiyoruz. Gökdeniz de Trabzonspor'a borcunu ödemeden bir yere gitmemeli. Fatih Tekke gitti, Gökdeniz de gittiği zaman bu takımın yıldızı kim olacak'' dedi.

Trabzonspor'un prestijinin önemli olduğunu ifade eden Özal, ''Ama oldu ki Trabzonspor'un menfaatleri ön plana çıktı ve Gökdeniz'in satılması gerekiyor, o zaman Trabzonspor'un her zaman yıldız bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Gökdeniz gibi isimli bir oyuncu Trabzonspor'a kazandırılmalıdır. Gökdeniz'in yeri doldurulmalıdır'' diye konuştu.

Kaynak:

Yorum

• gökdeniz i trabzonspor düşmanı olarak görmeyin! unutmayın zamanında fener o kadar para verdiği halde bu çocuk 5 yıllık sözleşme imzaladı takımıyla.
              gökdenizin gitmesi iyi yada kötü olur demek doğru değil.sonuçta bu takımdan ne futbolcular gitti yada ne futbolcular geldi.trabzonspor hala trabzonspor!!!
              eğer giderse ersun yanal onun yerine o parayla 2-3 tane futbolcu bulur.
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Eğer yarın transferi gerçekleşirse artık Trabzonspor formasını giyemez sanırım, çünkü Rusya'da transfer sezonu başlamış olabilir.

Yorum

• fatihin yerini dolduramadık gökdenizide dolduramayız cok ararız bunlar gökdenızı satana kadar versınler parayı alsınlar kralımızı geri o zaman seneye sampıyonluk desınler yoksa bos biz iste 24 senedeir bundan sampıyon olamıyoruz herkes satma zıhnıyetınde babamın bı lafı vardır mal satılmaz mal alınır dıye cok dogru yıldız satılmaz yıldız alınır eger sampıyon olacaksak

Yorum

• yaw arkadaşlar fatih-gökdeniz altyapıdan geldi yaw bırakın yenileri gelsin bıkmadınızmı hala
                    açalım alt yapının önünü , ama serkan çalığı beğenmeyen zihniyetle değil. Dunga bile (brezilya teknik direktörü)fenerli futbolcuları seyretmeye geldi serkan çalığa hayran kaldığını söyledi bizim alt yapıda beğenmedi bu adamı ahhh ne diyim

Yorum

• Gitmeler,bir tek bizi eksiltir ve inancı
                      güzellik hiç durmadan uzaklaşır,gökyüzü kararır
                      dünyayı kim sarar biz böyle kirliyken
                      gidersen yüreğini de al git,bende seni kanatır
                      sonra reyhan rengi bi acı kalır
                      dostluklardan sevgilerden geriye
                      yalnızlık kalır!

Gitme Gitme Gitme!
                      ......................
                      ne alaka bilmem,geldi içimden.
                      En son 61viya tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 12:40.
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• avrupada ünlü takimlarda top oynamam istedikleri dememkki buymus, gidin bakalim gidin

Yorum

• Önce şuna inanmıyorum beni satmazsanız bende oynamam demiş olmasına. Bu bir restir bir şantajdır çünkü. Eğer böyle bir şey demişse bence biran önce yollanmalı böyle tehtid eder düşüncesi olan bir oyuncuyu ben şahsen daha kadroda görmek istemem. Ama eğer yurt dışında oynamak istiyorsa ve bu yüzden gitmek istiyorsa yolu açık olsun.o zaman ona anlayış gösterebiliriz.her oyuncu belli bir yere geldikten sonra yurtdışına gitmek istiyor ve gökdenizinden düşüncesi bu olduğuna göre yerini dolduracak değilde onun kadar iyi oyuncular transfer yapılarak bizi ve kendini mağdur etmeden satılmasına izin verilebilir.
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak kurt2000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaw arkadaşlar fatih-gökdeniz altyapıdan geldi yaw bırakın yenileri gelsin bıkmadınızmı hala
                            açalım alt yapının önünü , ama serkan çalığı beğenmeyen zihniyetle değil. Dunga bile (brezilya teknik direktörü)fenerli futbolcuları seyretmeye geldi serkan çalığa hayran kaldığını söyledi bizim alt yapıda beğenmedi bu adamı ahhh ne diyim
                            alt yapı icin özkan sümer büyük tehlikedir bu adam shevcenkoyuda begenmemıstı ama gökdenızin satılmasına karısyım

Yorum

• Yurtiçinde başka hiçbir takımda oynamayacağını biliyorum.Bunu adımın Begüm olduğunu bildiğim kadar net biliyorum. Yurt dışında bir takımda oynaması beni gururlandırır.Övünürüm bununla her yerde her zaman.Ama böyle aniden gitme be Gökyüzü.Seni takip bile edmeeyeceğimiz bi ülkeye gitme,lütfen!
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Fatih Tekke yi izlemek için derbilere bile gittiğim olurdu. Fatih gitti Tv den takiip etmeye başladım. Albayrak yönetiminde önümüzdeki hafta kimle oynayacağımızı bile bilmiyor duruma geldim. Takımdan çok Gökdeniz ve Yattarayı izlemek için gidiyordum maçlara. Diğer takımların bir sürü nedeni varken benim iki nedenim vardı maç izlemek için. Şimdi maç kaçırmıyorum Barış Memiş in oynama ihtimaline karşın. Bende inanılmaz bir umut var. Geçen hafta Barış gol attıya skor önemli deildi benim için. Gökdeniz miyadını doldurdu diyenler var daha lazım diyenler var var var var....Bu takımdan Gökdenizin gidiş biletini kesen Barış Memiştir bence. Umarım yanılmıyoruzdur Barış ı abartmıyoruzdur..
                                Gökdeniz gidicekse gitsin yolu açık olsun..Kalıcaksa başımızın üstünde yeri var. Gidiceksede para kazandırsın.
                                ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

Çalışıyor...
                                X