Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gçkdeniz için ''anca gider,giderse gitsin,ne hali varsa görsün,iyi olmuş...vs..'' gibi laflar bence hoş değil , çünkü ; bu adamın her dönem Trabzonspor'a katkısı fazlasıyla olmuştur...hiç bir yönetim bi şekilde ''Gökdeniz ve Fatih Tekke 'nin'' yanını süsleyemedi...bu iki yıldız her zaman kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalıştılar,gelen hiç bir yönetim ( bu yönetimi henüz görmedik) bu yıldızların yanına takviye yapamadı.

Çok açık söyleyeyim , Fatih Tekkenin satılması çok ama çok büyük hataydı benim için ancak Gökdeniz için aynı şeyleri söyleyemiyorum...Ben Gökdenizi en ağır eleştiriler aldığında burdan savundum ama dedim ya Gökdenizin satılması pekte etkilemedi,takımıda etkilemeyecektir....ancak şu bir gerçek ,eğer takıma ciddi takviyeler yapılmaz,şimdiden transfer çalışmalarına başlanmassa,sezon sonu hazırlık kampı başlamadan transferler yapılmassa en kısa soluklu yönetim bu yönetim olur ! çok iddaalı gelipte bi önceki yönetim politikası izlenirde,yıldızlar satılıp mütevazi bir takım kurulursa vay bu yönetimin ve en önemlisi bizlerin haline !!!
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• artık sıradan bir takım haline geldik inşallah seneye daha iyi olucaz...GÖKDENİZ GİTMEK İSTEMİŞ YADA SATILMIŞ YERİNE KESINLIKLE ONUN KADAR KALITELI YADA YILDIZ FUTBOLCU ALINMALIDIR.....
      tRaBz10SpOr

Yorum

• Başkanın söylediğine göre şehirde kalmak istememiş.Yolu açık olsun.Kimseye muhtaç değiliz.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neydiniz yaaaaa...

Fatih akyel bu takımda kaptanlık yapmış,yerim sizin duruşunuzu...
          Nerdeydiniz o zaman ?
          Neden bu kadar büyük bir tepki göremedim ?
          Neden bu kadar atıp tutulmadı akyel hakkında ?
          Öven , seven bile oldu be...

Ne nankör taraftarımız varmış,ne pusuda insanlar varmış yahu !

Hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yolu açık olsun demek bu kadar mı zor !

Gökdeniz olmasa kümedeydik be !
          aynen katılıyorum sana emiroğlu o zamanlar herkes sustu olayları yuttu insanlarımız ama gökdenize sıra gelince hain ilan edildi birden yazık gerçekten çok yazık bu adam bir hata yaptı sonrada oynadığı futbolla takımı tek başına sırtladı yapmayın etmeyin yolun açık Gökdeniz her zaman seni takipte olacağım inşallah çok iyi başarılar kazanırsın
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Gökdeniz' i satmak son derece yanlış oldu. Satarak bir yere varılamaz.Hedefi olan takım böyle oyuncularını satmaz, Fatih' i de satmazdı, Ersen' i de satmazdı, Milan' ı da satmazdı.SAttılarda ne oldu, orta sıra takımı olduk. Bu seneki takımın yarısı zaten Gökdeniz' di. 7-8 direkt oynayacak futbolcuya ihtiyaç vardı. Şimdi 8-9 direkt oynayacak futbolcuya ihtiyaç oldu. Kimi bulacaksın da alacaksın da takım kuracaksın. Barış daha çok genç durun bakalım,tamam oynatmak lazım ama önümüzdeki sene Gökdeniz' in yerini doldurmasını kimse bekleyemez. Gökdeniz, Fatih kaç senede bu durumlarına gelmişlerdi. Serkan Gökdeniz' in yaptığını yapar lafına ise sadece gülüyorum...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emrah yıktın beni gerçekten, futbol bilgine ve görüşlerine inanıyor ve seni destekliyorum ama lütfen artık Ceyhun takıntından vazgeç, gitmesinin takıma yararı oldu bu bir...
              Ayrıca sen Gökdenizin yerine nasıl olur da yeni yetme barışı, topu kıran adam serkanı koyarsın, insaf et lütfen gökdeniz sadece dikine gidebilen bir adam mı ? 2 kupayı bize başka oyuncular mı getirdi?
              Cengiz abi beni yazma zahmetinden kurtardın, sağolasın.

Gökdenizin yerine Barış oynar demek Barış'ın geleceğini baltalamaktır!! Umut'ta Fatih'in yerine oynuyor hala daha.

Ayrıca bu Gökdenizin yerine Serkanı aday göstermek çok çok garip ve tuhaf
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Yolu açık olsun arkadaşım da, Gökdeniz Trabzonspor olmasa neredeydi?, az onuda düşün ve bu kadar agresif tepkiler vermeyin.

Yorum

• kazandan fb ye gidersede hic sasmam

bu ara fatih tekke nedense gecen sezon 61 numarali formasini birakip 9 numarali formaya gecti.

trabzon ve trabzonspor sevgisi ne bakin

Yorum

• sadri şener'in geçmişi belli 96 yılındaki kadroyu büyük oranda kuran kendisidir arçil şota transferleri hatırlanıyor sanırım .endişeye gerek yok.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Neydiniz yaaaaa...

Fatih akyel bu takımda kaptanlık yapmış,yerim sizin duruşunuzu...
                      Nerdeydiniz o zaman ?
                      Neden bu kadar büyük bir tepki göremedim ?
                      Neden bu kadar atıp tutulmadı akyel hakkında ?
                      Öven , seven bile oldu be...

Ne nankör taraftarımız varmış,ne pusuda insanlar varmış yahu !

Herhalde ki satılabilir ama !
                      Hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yolu açık olsun demek bu kadar mı zor !

arkadaşım sonuna kadar katılıyorum trabzonun toprağına küfür eden adamı kaptan yaptılar bu takımda kimse konuşmadı...bizim evladımız olan ve trabzonu ayakta tutan gökdenize yapılanlara bak ayıptır ayıp...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz yakışanı yaptı
                        11 Mart 2008 14:38

Daha önce “ Trabzon bana en zor dönemimde sahip çıktı buradan kulübe para kazandırmadan ayrılmam şeklinde açıklamalar yapan Gökdeniz dediğini yaptı . Yılda aldığı ücreti 9 maç sonra Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak ödeyerek ayrılma hakkı olan Gökdeniz Rubin Kazan yöneticilerinin bu yöndeki teklifini red etti.Kazan yöneticilerinin FİFA nın yeni yasasından yararlan kulübüne ödeyeceğimiz paradan senin alacağın yıllık ücreti artıralım teklifini red eden Gökdeniz Trabzonspor'un yüksek bonservis bedeli almasını sağladı.

spor61.net
                        gökdenizi eleştirenlerin onun göz görere göre gitmesine razı olmadıgındandır ama yapılacak birşey yok gökdenız gitmek istiyorsa dur diyemezsin gitse bile gokdenıze olan sevgim azalmaz o bizim evladımız dönüp dolaşıp geleceği yer burasıdır fatih tekke efendi senin içinde geçerli bunlar

Yorum

• Çok para.. Gayet normaldir satılması ben olsam vermem Gökdenize o parayı Rusların dışında veren de çıkmaz zaten Kıyameti koparmanın hiç gereği yok Uygun şartlar oluştuğunda her futbolcu satılabilir, satılmalıdır. "Büyük takım yıldız topçu satmazmış " anlayışını kim nerden çıkarmış bilmiyorum İş satmakla bitmiyor elbette sonrası daha önemli Tekkeyi de doğru bi kararla satmıştı Albayrak O paraya 3 kalite topçu almak mümkündür Neyse hayırlısı olsun Ruslara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan Yolu açık olsun Fatih gibi olmaz inş.

Yorum

• Gökdeniz Rubin Kazan'da !
                            Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'a transfer oldu.
                            11 Mart 2008 16:00
                            Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Trabzonspor yönetimi ile Rubin Kazanlı yöneticilerin yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanırken; milli futbolcunun, akşam saatlerinde yeni takımının hazırlık kampına katılması bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi.

Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro''ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i teorik bir yıldız olarak tanımlayan Şener, pratikte yıldız değil dedi. Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yolu açık olsun arkadaşım da, Gökdeniz Trabzonspor olmasa neredeydi?, az onuda düşün ve bu kadar agresif tepkiler vermeyin.
                              Ben bunun aksini iddia edecek birşey demedim ki.Herhalde ki Trabzonspor olmasa idi Gökdeniz olmazdı...

Ama atlamayım lütfen son 2 yılı da...Arkasından laf sokup,nankörlüğün ne alemi var ?

Güzel bir paraya gitti.Yolu açık olsun.Umarım başarılı olur...

demek çok mu zor ? Sonra bize yakışıyor mu , şöyleydi böyleydi diye !

Şimdi bir hamle yapıldı,sonrası daha önemli.Bu para nasıl kullanılacak,Ersun kalacak mı ? Kalırsa Transfer politikası nasıl olacak...

Eğer Ersun kalmaz ise , konuşacakta birşey yok diye düşünüyorum.
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bu paraya gider genclerbirliginden Mehmet CAKIR'ı alırsın..
                                Sonra üstüne gider Sivasdan Mehmet YILDIZ'ı alırsın..
                                Yine üstüne 2 tane cok iyi yabancı alırsın..
                                zaten transfere ayrılacak baska bı mıktarda olacak o paraylada 2 3 transfer yaparsın..
                                sonra ne gokdenızı arayan kalır,ne de soran..

satılması hele de bu paraya cok buyuk basarı,ama bu parayı kullanmak en onemlısı..
                                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Çalışıyor...
                                X