gitmesin gökdeniz ya gerçekten çok iyi bir futbolcu Fatih Tekke bizim Tottimiz diyordum ama gitti Gökdeniz'i onun yerine koydum oda gidiyor inşallah gitmez takımda kalır dicem ama sanırım gerçektende gitti süper bücürümüz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak dido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle bu cümlelerini alıntı yapmak istedim..Gökdeniz gidecek ve takım düzelecek, takım halinde top oynayacak takım öylemiiii ...!!!
Bu takımdan F.TEKKE giderkende aynı cümleler, aynı nakaratlar bestelendi durdu..Pekiiiii HANİ NERDE FATİH TEKKENİN YERİNİ DOLDURACAK ADAMM.. bi akıllı söylesin..
Yorum
-
birşey söylemek istiyorum
benim gibi dikkatini çeken oldumu ...
Bizi taraftarı da uyuşturmuşlar. bu son 1 sene 2 sene meseleside değil aslında. konuştuğumuz aslında öyle sıradan bi konu değil ya. Gökdenizin satılmasını konuşuyoruz. hemde rutin birşey miş gibi konuşuyoruz.. bende dahil.
fena narkozlanmışız ne yazık ki. Yerinin doldurulacağına gönlünden inanan pek kimsede yoktur bence.
çoğunluk şuan benim içimden geçirdiğimi düşünüyor. satıyoruz ama inşallah yeni yönetim yerine kaliteli birini alır diyoruz. almazsada napalım. alıştık ya yıllardır.
Atay Aktuğ döneminde ortalık ayağa kalkmıştı ezihbahçenin Gökdenizi Sultan Tekkeyi istediğinde. 3-5 senede bile hızla çok şey değişmiş. tepkisiz olmaya başladık. bu söylediklerim sadece Gökdeniz meselesi değil. her bakımdan...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıstasımız sivas yani ?
Kusura bakmayın ama demagojik olduğuna falan da inanmıyorum.Sizde biliyorsunuz ki sivasın başarısı var,doğru ama geçici.
Biz kalıcıyız.Bu yüzden kıstasımız sivas olmamalı...
Yorum
-
Yahu Gökdeniz gittikten sonra nereye gittiğinden bize ne ? Kalkmış Rubin Kazanı eleştiriyoruz...
Forever 61 'in dediği gibi resmi birşey çıkmadan,gazete vs diğer unsurları sallamıyorum...
Ayrıca , Gökdenizi sattıktan sonra , " Kaliteyi ucuza alma " saçmalığına devam mı edeceğiz ? Yoksa gerçekten gökdeniz yeteneğinde birini alacak mıyız ? Şayet alırsak , gökdenizden aldığımız parayı ona vermeyecek miyiz ?
Kafam karıştı yahu , duygusal bir karmaşa içerisindeyim.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok başka şeylerden bahsediyorsun. Ben Sivas olalım demiyorum. "Sivas'ın forması çok satan yıldız olan kimi var da başarılı oluyor" diyorum.
Evet farklı şeylerden bahsediyormuşuz.
Pardon.
Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
Bu arada , aklıma bir şey geldi.Gökdeniz satılırsa , Ersun yanal'da yaz sezonu yollanıp yerine Giray , Tolunay , Ünal vs gelirse...
bu takımın transfer sezonu nasıl geçecek ? Bahsi geçen hocaların , yeni bir yapılandırma becerileri nedir ? Transfer için izledikleri oyuncu sayısı ve kalitesi nasıl olacak ? ? ?
Gökdeniz satılırsa , transferin külliyen Ersun hocaya bırakılması tarafıyıım.En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 14:23.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
"O adam mı? O Gökdeniz in yerine gelecek olan 100 Gökdenizle el ele gelecekmiş" Apache61....
Yazdığından hiçbişe anlamadım.. kim adam, ne adam, el ele gelecek olanlar kim..??/
Ben onu bunu bilmem.. Gökdenizi satarsın, gider bi futbolcu diye bi deli dana alırsın yada bi psikopat, ondan sonra bekleki devre arası gelsin de bu adamı zararına satalım..Sadece "TRABZONSPOR"
Yorum
-
İlk olarak dido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"O adam mı? O Gökdeniz in yerine gelecek olan 100 Gökdenizle el ele gelecekmiş" Apache61....
Yazdığından hiçbişe anlamadım.. kim adam, ne adam, el ele gelecek olanlar kim..??/
Ben onu bunu bilmem.. Gökdenizi satarsın, gider bi futbolcu diye bi deli dana alırsın yada bi psikopat, ondan sonra bekleki devre arası gelsin de bu adamı zararına satalım..
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraftarlar derneği başkanı Özgür Ozal'da gereken açıklamayı yapmış zaten.Gökdenizi satılmasını istemiyoruz dedmiş.Bence bu saatten sonra artık kesin satılmalıTakdir ile takip ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada , aklıma bir şey geldi.Gökdeniz satılırsa , Ersun yanal'da yaz sezonu yollanıp yerine Giray , Tolunay , Ünal vs gelirse...
bu takımın transfer sezonu nasıl geçecek ? Bahsi geçen hocaların , yeni bir yapılandırma becerileri nedir ? Transfer için izledikleri oyuncu sayısı ve kalitesi nasıl olacak ? ? ?
Gökdeniz satılırsa , transferin külliyen Ersun hocaya bırakılması tarafıyıım.
Dün coolank yazmıştı.Yabancı, kariyerli bir hoca gelebilir diye.Yani takımı yönetim kuracak, hocaya "al oynat" diyecekler.Gökdeniz'den gelen para da heba olacak kısaca.
Yorum
-
Gökdeniz gidiyor, Beşiktaş maçında yok
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi.
Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i yıldız bir oyuncu olarak tanımlamayan Sadri Şener: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.
11.03.2008
Kaynak : Sporx.comHırçın Dalgalar..
Yorum
-
İlk olarak Kılıçbaylım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz gidiyor, Beşiktaş maçında yok
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi.
Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i yıldız bir oyuncu olarak tanımlamayan Sadri Şener: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.
11.03.2008
Kaynak : Sporx.com
Yorum
Yorum