bence satılırsa iyi olur sadri başkan parayı eski yönetim gibi çöpe atmaz o parayla 3- 4 kaliteli futbolcu alınabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOndan sonra bize kimi izlettirecekler,zaten ondan sonra kimse izlemezde, taraftar Gökdeniz gibi Yattara gibi oyuncuları izmelemeye gelir
Yazık ya sene sonu alırsın 3-4 tane kaliteli adam sonra ne yaparsan yaparsın..... böyle yangından mal kaçırır gibi oyuncu satıldığı nerede görülmüşNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Türkiyedeki Javslar şu Gökdenizi bi bıraksalarda kapsak diye düşünüyor bizde böle bi oyuncuyu satsakmı diye hala düşünüyoruz.Kimi alacaksın sattın diyelim.Adamı ikna edeceksin zaten gelmiş 30 yaşına yurt dışına gidipte ne yapacak.Bak görürsünü aha da buraya yazıyorum.Türkiyede en iyi sağ kanat olan takım biziz seneye sağ kanat arayacağız çünkü YATTARA'DA SATILACAK Bu sezon bitince...
Yorum
-
Ben satılma fikrinden caymaya başladım. Bu olay giderek Ersun Yanal'ı bitirme planına dönmeye başladı. Eğer gidecekse sezon sonunda gider. 3 ay sonra herhalde fiyatı düşmez. Yeniden kaos ortamı yaratmak isteyenler varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kendisi henüz beyanda bulunmamasına rağmen bu haberler doğrultusunda gitmek istiyor diye düşünüyorum eğer istiyorsa bunun altında Trabzonsporu sevmemesi değil çok daha farklı sebepler vardır kısacası iyi paraya satılmalı şunu ister bir tehdit olarak algılayın isterseniz düşünce GÖKDENİZ SATILIRDA YERİ DOLMAZSA KENDİNİZE ALBAYRAKIN YANINDA YER AYIRIN...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
hahahahaha satılsın hahahahaha
Maşallah bakıyorumda forumdakilerin bir kısmı bu transferi kendi adına yapıyor,sanki parayı ceplerine koyacak gibi bir tavır içinde.
Beyler kendinize gelin!!Yönetim kurulu,sayın başkan lütfen.
Büyük hedeflerden bahseden Trabzonspor camiası kendinize gelin lütfen.
Futbol artık rating piyasası oldu,iyi futbolcun varsa başarılıysan paralarda geliyor.Ülkemizde yeni yeni oturmaya başlayan forma satışları,kombine kart satışları,giderek büyüyen naklen yayın gelirleri futbol takımlarının kadrosu ve başarısıyla doğru orantılıdır.
Önceki yönetimin başlattığı yıldız futbolcu satma furyasına çiçeği burnunda bu yeni yönetimde ayak uyduracak gibi görünüyor.Trabzonsporun elindeki en değerli oyuncu ilk gelen teklifte hemen gözden çıkarılıyor.Büyük takım olma hevesindeki Trabzonspor ne yazıkki yaptığı yanlışlara bir yenisini ekleyerek büyük bir olasılıkla Gökdenizi satacak.
Akşam yerel kanallarda ana konu buydu.Kanallar yerel, kafalarda yerel kalmış ne yazıkki.Trabzonda futbola yön veren bu futbol fakirlerinin ana görüşü,Gökdeniz satılsın oldu.Ve ordan gelecek parayla Gökdenizin yerini dolduracak bir transfer yapılsın dendi.Bu futbol ulemalarının ya futbolcu piyasasından haberi yok yada dünyadan.Bugün Gökdeniz ayarında bir futbolcuyu o paranın iki katına alamazsınız.
Bu işin maddi yönü.Ya manevi yönü???
İlk adanaspor maçında sahaya çıkmıştı gökdeniz sene 98 yada 99, 1-0 kaybetmiştik.Açıkçası o günkü futboluyla pek umut vermemişti,sağ kanatta oynamıştı.Sonra futboluna her gün bir şeyler katarak büyüdü,iki yıl sonra takımın en iyi oyuncusu konumuna geldi.Trabzonsporu kurtaracak olan altyapı hamlesinin son meyvası Gökdeniz oldu.Fatihinde dönmesiyle iyice kendini buldu ve Trabzonsporun son büyük çıkışının baş kahramanı oldu.O dönemde kimse bu müthiş ikiliye transfer yapma cüretinde bulunmadı çünkü Trabzonspor satmazdı.Ama bu piyasada aşık atacak seviyede olmayan başkan ve yöneticiler sayesinde Fatihi kaybettik.İlk gelen büyük para teklifinde başımız döndü,paniğe kapıldık,alımız başımızdan gitti ve sattık.Şimdi soruyorum,yeri doldumu Fatihin?Veya o parayla yeri dolabilirmi?Asla dolmaz.Bu duygu işidir.Avni Akerin çimleriyle bütünleşmiş olan,en büyük gösterilerini orda yapan bu çocukların yerine başka kahramanlar aramak nafiledir.
Şimdi sıra Gökdenize geldi.Yok mutsuzmuş yok huzursuzmuş vs...Akşam Can Karyağdı anlattı ben güldüm.Adam tüccar ağzıyla resmen pazarladı Gökdenizi.Bir muhabirden ziyade menejer edası vardı tavırlarında.Kamuoyu oluşturup bu transfere yön verme hevesindeydi.Gökdeniz Trabzonsporu kafasında bitirdi dedi.Artık burda oynamak istemiyor dedi.İnanamadım,inanmadım.Bir an Gökdenizin bu sezonki performansı geldi gözümün önüne;hiçte huzursuz veya oynamak istemeyen bir havası yoktu.Takımı sırtına almış götüren bir Gökdeniz izliyoruz bu sene.
Orhan Çavuşoğlu akşam Gökdeniz satılmasın diyen tek insandı belkide.Yerinin doldurulamayacağını veya yeri doldurulmadan satılmasının yanlış olacağını söyledi.Trabzonspor Ali Kemali bile sattı ama necdet kenarda zorluyordu formayı.Bugün Gökdeniz satılırsa o büyük boşluk nasıl dolacak sorusunun cevabı yok.Şundan eminim 8.5 milyon euroya dolmaz orası.
İnanın içim acıyor.Trabzonspor adım adım bir karanlığa sürükleniyor.Kendi evlatlarını tutamayan bir Trabzonspor,üç kuruşa tamah eden şark kurnazları,kaz gelmeyecek yere tavuk esirgemeyenler,oof off kafam karma karışık oldu.Yeni orta oyunumuz hayırlı olsun.Herkese Merhaba
Yorum
-
Delilik ile velilik arasındaki ince çizgide sürekli gidip gelen Yavuz Sultan Selim'in bir özelliği de vezirlerini öldürtmesiymiş. Hatta onun devrinde insanlar birbirlerine "Yavuz'a vezir olasın" diye beddua ederlermiş. Sultan Selim en tecrübeli vezirlerinden Pir Mehmet Paşa'yla ise sürekli didişiyor, ancak öldürülme talimatını bir türlü vermiyormuş. Bu durum Pir Mehmet Paşa'nın iyice evhamlanmasına, hastalanmasına yol açmış. Bir gün cesaretini toplayarak Yavuz'un huzuruna çıkmış : "Yüce hünkarım, aylardır içimi kemiren bir sıkıntım var" der demez Yavuz sözünü kesivermiş;
" Tamam vezir tamam, senin sıkıntını iyi biliyorum ama yerine adam bulamıyorum"
...
Trabzonspor vaktiyle nice yıldızlarını satmış, ancak yerine çok önemli isimler yetiştirmiş veya bulmuş bir takımdı. Ancak son 5-6 senedir hangi yıldızımızı sattıysak yerini dolduramıyoruz. İlk akla gelen yıldız adayı Barış Memiş'in bir Gökdeniz olabilmesi için en az 2-3 sene daha oynayıp sıkı çalışması, kendini geliştirmesi gerekiyor. Transferle yeni bir Gökdeniz bulmak için ise en az bahsedilen bonservis kadar paraya ihtiyacımız var.
Ancak şahsiyet ve maneviyat boyutunda meseleyi incelersek Gökdeniz'in satışının 3 sene gecikmiş bir hadise olduğunu düşünüyorum.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
28 yaşında üstelik kendi milli takımında bile direkt ilk 11 oynamayan bir futbolcu için 8-10 milyon eurolar büyük para, fatih için de alınan bedel çok iyiyidi, burada önemli olan 10 a sattığınız adamın yerini aynı kalitede 3-4 doldurabilip dolduramadığınızdır.
evet gökdeniz 2 senedir trabzonsporu ayakta tutan adamdır ama bir de şu açıdan bakalım olaya;
gökdeniz in asıl mevkisi neresidir? sağ açık. peki bu mevkiide trabzonsporun elinde kalburüstü oyuncu kim vardır?yattara biraz da geleceğin yıldızı diye baktığımız barış memiş...
trabzonsporun talihsizliği maalesef elinde yıldız ya da yıldız adayı 3 futbolcunun da asıl yerinin sağ açık olmasıdır.
trabzonspor çok iyi bir sol açık alabilirse bence yattara veya gökdenizden birisi elden çıkartılabilir. bu pozisyonun yedeğide barış memiş olur...
kimse elindeki yıldızları satmak istemez ama bir gerçek varki bu kulübün 40 milyon ytl borcu var...
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.5 milyon Euro İnanılmaz bir para.Bence adamlar caymadan üzerine bir iki futbolcuda biz hediye edelim işi garantiye alalım.İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
" Tamam vezir tamam, senin sıkıntını iyi biliyorum ama yerine adam bulamıyorum"
Ancak şahsiyet ve maneviyat boyutunda meseleyi incelersek Gökdeniz'in satışının 3 sene gecikmiş bir hadise olduğunu düşünüyorum.
Gökdeniz in yerine de Barış oynar hemde paşa paşa oynar.
Zaten Arkadaşın dediği gibi Gökdeniz 3 sene önce gitmeliydi.
Takımda frikik atışlarından belki gol bulur Gökdeniz in gitmesiyle.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Bir koşulla olabilir
Yarışmacı sıfatı olan bir kulübün değil yıldızını, gönderildiğinde boşluğu doğacak sıradan oyuncusunu bile bırakmasını prensipte doğru bulmuyorum. Ancak, geçen yönetimin tek doğru icraatının da Fatih Tekke’yi satmak olduğunu düşünüyorum. Bu bir çelişki midir? Asla değil. Çünkü Fatih, heyecanını yitirmiş, kendine farklı hedefler koymuş bir futbolcuydu. Üstelik kulübüne büyük de gelir sağlamıştı. Yanlış olan o gelirin har vurup har savrulmasıydı. Gökdeniz de son yıllarda adı Fatih’ten sonra Trabzonsporla özdeşleşmiş bir oyuncu ve o da heyecanını kaybetmiş. Özel durumu nedeniyle de verimliliği düşmeye başlamış. Kendisine tarafların hayal dahi edilemeyeceği bir teklif varsa hem kendisine hem de kulübe ciddi katkı sağlar. Burada dikkat edilecek tek koşul; gelecek paranın yönetici alacaklarının ve borçların kapatılmasında kullanılmaması. 17 milyon YTL’ye birkaç milyon daha katarsanız, isabetli transferlerle, önümüzdeki sezon zirveyi kovalayacak bir kadro oluşturabilirsiniz.
Ergun ATA
Yeri dolacaksa gitsin
Gökdeniz zaman gelmiş, misyonunu tamamlamışsa gitmeli. Doğru oyuncular alırsanız herkesin yeri dolar, kimse vazgeçilmez değildir. Eller’i beğenmediler A.Madrid’e gitti. Marcelinho’yu gönderdiler, Wolfsburg’un kaptanı oldu... Yönetimin bu kez onun boşluğunu dolduracak bir ismi hemen alması ve taraftarlarını da memnun etmesi lazım. Tabii ki Gökdeniz’in hisleri de çok önemlidir.
HAMİ MANDIRALI
bütün taraftarlar olarak bu paranın bir lirasının transferden başka yerde kullanılmaması için elimizden ne geliyorsa yapacaz
Yorum
-
Şener: TS Bir Futbolcuya Bağlı Kalmaz
Sadri Şener her futbolcunun boşluğu doldurulur dedi.
Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu. "Bir Gökdeniz gider, bin Gökdeniz gelir" diyen Şener, "Gökdeniz'i biz satmıyoruz. O kendisi gidiyor. Her futbolcunun boşluğu doldurulur" diye konuştu.
"GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"
Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu. Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Rus kulübü bize teklif yaptığında, 'hayır' dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı 'Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam' noktasına dahi getirdi. Ben de, 'madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git' dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
"TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUYA BAĞLI KALMAZ"
Şener, Gökdeniz'i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz'i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor'a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderseydik?. Herkes şunu bilmeli ki Trabzonspor gibi büyük bir camia hiçbir zaman bir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir. Trabzon'daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken 'futbolcu satmayacağız' dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz'in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, 'Ben kendim gitmek istiyorum' demeli. Böyle yapması gerektiğini de kendisine söyledim" diye konuştu.
"YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"
Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.
Kaynak:
ben bu cümleleri sanki bi yerden hatırlıyorum hadi hayırlısıEn son Murat Keçeci tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 10:22.
Yorum
Yorum