Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah Albayrak dönemini aramayız
    Sat Sadri başkan bi sen kaldın satmamış
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yerine alınacak futbolcu şimdiden belli ve kaliteli bir oyuncu ise neden olmasın....

önemli olan sattığının yerini doldurabilmek değişimde lazım zorla gitmek istiyorum diyosa hiç sorun yok....

Yorum

• Gökdeniz in gitmek istemesi doğru ise bu transferden 8.5 milyon Euro klübe geliyorsa hiç düşünmeden satmak lazım.......
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• gökdenizden başka zorla gitmek isteyen varsa ya şimdi ortaya çıksın ya da bir daha konuşmasın taraftarlar olarak ruhsuz oyunculara taamul etmıycemız bılınsın sahada yüreğini ortaya koymayan savaşmayan bir tane futbolcu görürsek ona yuhhhh çekecemiz bilinsin gelecek sezon

Yorum

• Misyonunu tamamlamış ve borcunu fazlasıyla ödemiş bir futbolcudur gökdeniz(bakınız son 2 yıl istatistikleri)...
            ve üstüne üstlük çok iyi bir paraya gidiyor...
            İnşallah daha iyileriyle dolar yeri ...Ben başkana ve yeni yönetime bu konuda güveniyorum...
            Hayırlısı inşallah...daha iyi olacaz daha büyük olacaz merak etmeyin...
            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• kimse dfarılmasın gücenmesin

Gökdeniz giderse seneye 2. ligin yolu gözükür.. açık ve net

elimizdeki tek yıldız o çünkü onun dışında takım futbolcuları BERBAT!!!!

Yorum

• kimse AMA yerine kaliteli transfer yapılacak falan demesin gelen vatandaşın takıma sağlayacağı uyum vs. 500 yıl zaman alır. O nedenle ŞİDDETLE karşıyım gçkdenizin satılmasına

------

millet şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkıyor. Dünyaca ünlü yıldızlar alıyor...
                Bizde elimizde biraz iyi olan futbolcuları satıyoruz.

ALLAHım deli olacağım..

Yorum

• Üstteki röportajın "sallama" olduğuna inanmayan yoktur sanırım

Gökdeniz,"Gidersen" diye başlayan cümlemi "Avrupaya giderim,Türk,ye de başka bi takımda oynamam,Trabzonluyum ben" diye tamamlamıştı gözlerimin en içine bakarken...

Rusya da bi takıma gideceğini düşünmüyorum şahsen.Ayrıca gitme isteği varsa bile,bunu dile getiriş şekli asla yukardaki gib olmaz bu bir,ikincisi Sadri Başkan medyanın ne hin olduğunu bilirken böyle bi yorum yapmaz bu iki.En azından böyle düşünüyor,diliyorum.

not: Sensiz olmaz be Gökdeniz...
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• trabzonsporun en önemli sorunu bu işte arkadaşlar gökdeniz olmazsa trabzon kümeye gider diyorsunuz bu şunu gösteriyor trabzonspor takım olamamış çünkü herkes kurtarıcı olarak gökdenizi görüyor yattaryı görüyor sahadaki futbolcular bile topu bu 2sinie atalım da onlar bişe yaparlar diye düşünüyor buda bireysel futbolu ön plana çıkarıyor başarılı olmak istiyorsan takım olacaksın

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeri dolacaksa gitsin
                      Gökdeniz zaman gelmiş, misyonunu tamamlamışsa gitmeli. Doğru oyuncular alırsanız herkesin yeri dolar, kimse vazgeçilmez değildir. Eller’i beğenmediler A.Madrid’e gitti. Marcelinho’yu gönderdiler, Wolfsburg’un kaptanı oldu... Yönetimin bu kez onun boşluğunu dolduracak bir ismi hemen alması ve taraftarlarını da memnun etmesi lazım. Tabii ki Gökdeniz’in hisleri de çok önemlidir.
                      HAMİ MANDIRALI

Hami abiye bir soru:

başta siz olmak üzere giden HANGİ futbolcunun yeri doldu???

Yorum

• Dersler-1

Sadri başkan;onca tecrübeye rağmen yıldız futbolcu satmam gibi beylik sözleri etmemek gerekiyormuş demekki.
                        Berbatta olsalar,eskilerin hataları(ki;fatih konusu hata değildir) üzerinden siyaset yapmak yakışmıyor kimseye.

Fatih'in satışını tek taraflı satış gibi göstererek kafalar karıştırılmamalıydı.

Fikrimi yineliyorum;Gökdenize verilen değer altın tepside sunulan bir fırsattır,satılmalıdır.
                        Onu takımda tutmak o malum dönemden daha büyük ve kötü sorunlar yaratır.

Demekki neymiş başkanım;Her futbolcunun bir değeri vardır.Satılabilir.

Mümkünse yıl içerisinde fiyatlar bile açıklanabilir.Açıklanmalıdır.

Futbolcu satmak ayıp değildir.

Alamamak ayıptır.

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya bu rusya lignde ne var bızım ligden daha mı iyi sanki oraya gidenden ses çıkmıyor fatih bzdeyken milli takıma her zamn seçlirdi artık eser yok ondan gökdenz in oraya gitmek isticen sanmıyorum.hem 10 milyon eurodan aşaya olmaz bu ş
                          Biz Rusya'dan futbolcu satın alalım diyorduk, ama anlaşılan Trabzonspor Rus liginin pilot takımı olma yolunda hızla ilerliyor...

Eee adamlar parayı buldu tabii.

Bence gitmesin ama, hiç değilse Kazan, Türk takımı sayılır. Belki böylelikle Gökdeniz'in Tataristan-Türkiye dostluğuna faydası da olur...

Yorum

• Rusyada birşey olduğundan değil oraya gidilmek istenmesi. söylenen rakamlara bakınca adı geçen futbolcularada aldıkları paranın 2 katını veriyorlar. bunu herkes değerlendirmek ister.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yonetimden ozur diliyorum hic bir suclari yok arkadaslar Gokdenizede yaziklar olsun diyorum Trabzonspor olmasaydi bakalim ne yapacaktin bu takima vefa borcunu bedava oynasan odeyemezsin Gokdeniz

Yorum

• Şener'den Gökdeniz'e sert çıkış !..
                                Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu. "Bir Gökdeniz gider, bin Gökdeniz gelir" diyen Şener, "Gökdeniz'i biz satmıyoruz. O kendisi gidiyor. Her futbolcunun boşluğu doldurulur" diye konuştu.

"GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"
                                Sporx.com'daki DHA kaynaklı habere göre Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu. Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Rus kulübü bize teklif yaptığında, 'hayır' dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı 'Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam' noktasına dahi getirdi. Ben de, 'madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git' dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

"TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUYA BAĞLI KALMAZ"
                                Şener, Gökdeniz'i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz'i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor'a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderseydik?. Herkes şunu bilmeli ki Trabzonspor gibi büyük bir camia hiçbir zaman bir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir. Trabzon'daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken 'futbolcu satmayacağız' dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz'in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, 'Ben kendim gitmek istiyorum' demeli. Böyle yapması gerektiğini de kendisine söyledim" diye konuştu.

"YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"
                                Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X