Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cevap veriyorum:
    Sivasspor'un olmayan taraftarı Sivasspor'un olmayan SS Club'ına gidince kimin formasını alıyorlar acaba?
    Balili?
    Mohammed?
    Soruyorum bende o zaman Biz Sivasspormuyuz?

Yorum

• İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Duygusal bakmamak lazım, 10 Milyon Euro civarında satılmasında fayda var. Bu takımın temelleri yeniden atılmalı, Gökdenizin oynayacağı pozisyonda bir yığın adam bulabiliriz. En önemlisi seneye Barış Memiş sorumluluk alıp onun yerini almaya başlayacaktır. Gökdeniz takımı birçok maçta kurtardı, sevapları hataları oldu ama artık misyonunu tamamlamıştır. Bir yıldız gider bakarsınız beklemediğiniz biri yıldızlaşır. Bu hep böyle olmuştur. Tuncay Şanlı-Uğur Boral örneği. Gökdenizin yerini de Barış Memiş çok rahat doldurabilecek yeteneğe sahiptir. Elde edilecek gelirle takımın %50-60'ı sağlam takviye ve genç yeteneklerle donatılabilir. Takımdaki ücret dengesi de yeniden oturtulacak ve giderlerde bir hayli azalacaktır. Sonuçta bu takım Fatih ve Gökdeniz varken de şampiyon olamadı. Denenmiş bazı şeyleri zorlamanın kimseye faydası olmayacaktır. Yeni takım kendi yeni yıldızlarını kendisi içerisinden yaratmalıdır. Aksi taktirde her yeni gelen Gökdenizin yıldızlığının gölgesinde ezilebilir ve daha az sorumluluk alıp oynar. Bu da takımdaşlığa ve takım içerisinden yeni yıldızların çıkmasına engel olur. Umarım hayırlısı olur, hem Gökdeniz hem de Trabzonspor için.
      okuduğum en sağduyulu mantıklı yorum sana katılıyorum eline sağlık

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma olayina gelince ben Trabzonspor formasi aliyorum numaram her zamanki gibi 61 isim erdal veyatda firtina ne gokdenizler ne yattaralar beni ilgilendirmez Trabzonspor formasi beni ilgilendirir hele hele eski cizgilisi yeniler begenmiyorum zaten...

Yorum

• 3 ihtimal var:
          1.Yönetim gelecek sezon çok iyi bir takım kuracak ve biz "ulan bu kadroda gökdenizde olacaktı ki kesin şampiyon olurduk" diye kafayı duvara vuracaz. Misal aurelo olayı (onun satıldığı seneyi ve ertesi seneyi hatırlayın.)
          2.Yönetim idare edecek bir kadro kuracak. 4.lük ile 10.luk arasında gidip gelecez.Acı sona doğru çok yavaş adımlarla ilerleyecez pardon gerileyecez.
          3. Yönetim transferi eline yüzüne bulaştıracak. Onlar koşar adımlarla trabzondan kaçarken, takımda koşar adımlarla dibe çakılacak.
          Herşey yönetimin elinde..........
          Bu arada ;
          Barış memişin sırtına haddinden fazla yük binecek demektir bu....
          genç futbolcu, yetenekli futbolcuların yanında kendini geliştirmesi gerekiyorken, hasan hüseyin aymanla nasıl olacak bu iş merak ediyorum. onların yanında messi gibi duruyor.
          umarım bu çocuğa yazık olmaz.........
          Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökdeniz gidecekse gitsin de Rusya'ya gitmesin.Ne var bu Rusya'da anlamadım.Son 2 yılda 3 Türk futbolcu gitti.Gideceği takım da takım olsa Saturn.Ne yapacaksın orda Gökdeniz?Bizden aldığının kaç katını verecekler ki Rusya'ya gitmek istiyorsun.Fatih Tekke de Rusya'ya gitti bir maçını seyredemedik.
            Gökdeniz'in her şeye rağmen takıma katkısı tartışılmaz.Eğer Gökdeniz olmasaydı bu sene maçları Lig Tv'den değil D Smart'tan seyrederdik.
            gökdeniz hiç bu takıma katılmamış olsaydı o zaman maçlarımızıda yavuz selim stadındamı oynardık ? Katkısı olmuştur takıma evet olmuştur ama bunu hayır duasıyla yapmadı, tavan parasını aldı. 2,6 trilyon karşılığında Allah vergisi yeteneklerini kullandı. Kullanmak zorundaydı. O olmasaydı şurdaydık burdaydıkı geçelim.

Yorum

• İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Duygusal bakmamak lazım, 10 Milyon Euro civarında satılmasında fayda var. Bu takımın temelleri yeniden atılmalı, Gökdenizin oynayacağı pozisyonda bir yığın adam bulabiliriz. En önemlisi seneye Barış Memiş sorumluluk alıp onun yerini almaya başlayacaktır. Gökdeniz takımı birçok maçta kurtardı, sevapları hataları oldu ama artık misyonunu tamamlamıştır. Bir yıldız gider bakarsınız beklemediğiniz biri yıldızlaşır. Bu hep böyle olmuştur. Tuncay Şanlı-Uğur Boral örneği. Gökdenizin yerini de Barış Memiş çok rahat doldurabilecek yeteneğe sahiptir. Elde edilecek gelirle takımın %50-60'ı sağlam takviye ve genç yeteneklerle donatılabilir. Takımdaki ücret dengesi de yeniden oturtulacak ve giderlerde bir hayli azalacaktır. Sonuçta bu takım Fatih ve Gökdeniz varken de şampiyon olamadı. Denenmiş bazı şeyleri zorlamanın kimseye faydası olmayacaktır. Yeni takım kendi yeni yıldızlarını kendisi içerisinden yaratmalıdır. Aksi taktirde her yeni gelen Gökdenizin yıldızlığının gölgesinde ezilebilir ve daha az sorumluluk alıp oynar. Bu da takımdaşlığa ve takım içerisinden yeni yıldızların çıkmasına engel olur. Umarım hayırlısı olur, hem Gökdeniz hem de Trabzonspor için.
              helal olsun kardesim cok güzel yazmissin!!!!!!!!
              Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lütfen bırakalım demagojik konuşmaları... Benim herkesten daha çok zoruma gidiyor ama adamlara saygı duyun, çok ciddi bir başarı var ortada.

Ve cevap veriyorum:
                Maalesef değiliz, adamlarla aramızda 20 puan var! Ve 5000 kat daha kaliteli futbol oynuyorlar. Bu "büyük" oldukları anlamına gelmez, ama başarılarını da "zerre" küçültmez.

Yorum

• bir arkadaş ruslar da ne kadar para var dedi rusya balkanlardan batı avrupaya kadar her türlü ince işlerin patronu yani kısaca RUS mafyası sözüm sana gökdeniz orada nasıl iddaa oynayacaksın.neyse bize yaptığın tüm emeklerden dolayı sana teşşekür ederim ve futbol hayatında başarılar dilerim.bir gökdeniz gider 1000 gökdeniz gelir İNŞALLAH
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Alıntı:
                    SakogluDogan tarafından yazılan

İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    okuduğum en sağduyulu mantıklı yorum sana katılıyorum eline sağlık
                    İlk olarak Only_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    helal olsun kardesim cok güzel yazmissin!!!!!!!!
                    eyvallah arkadaşlar
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• ''Muyum olan simdi sitemi bi dahaki sezon basina kadar oturtmak, oturtugumuz taktirde Gökdeniz nerde diye sormicak. Cünkü takim halinde top oynama baslicaz insallah. Ve bireysel yeteneklde Yattar ile Baris bu sezonluk yeter. Gelicek sezon zaten yeni takbviyelerlen bu takim cosucaktir insallah."

Özellikle bu cümlelerini alıntı yapmak istedim..Gökdeniz gidecek ve takım düzelecek, takım halinde top oynayacak takım öylemiiii ...!!!
                      Bu takımdan F.TEKKE giderkende aynı cümleler, aynı nakaratlar bestelendi durdu..Pekiiiii HANİ NERDE FATİH TEKKENİN YERİNİ DOLDURACAK ADAMM.. bi akıllı söylesin..
                      Bırakın bu boş mantık yürütmelerini.. Gökdeniz bu takımdan gitsin, şimdi gitsin diye destek veren TARAFTAR arkadaşlar o zaman gelmesi için adak adayacaklardır...
                      Onun soyadı bile TRABZONSPOR Taraftarına yeter...
                      "Gökdeniz KARADENİZ"......
                      Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

Lütfen bırakalım demagojik konuşmaları... Benim herkesten daha çok zoruma gidiyor ama adamlara saygı duyun, çok ciddi bir başarı var ortada.

Ve cevap veriyorum:
                        Maalesef değiliz, adamlarla aramızda 20 puan var! Ve 5000 kat daha kaliteli futbol oynuyorlar. Bu "büyük" oldukları anlamına gelmez, ama başarılarını da "zerre" küçültmez.
                        Kimseye saygısızlık etmek istemem tabiki. Başarılıysalar tabiki saygı duymak gerekir. Aramızdaki 20 puan ı da Adnan la imzanızdaki gibi topun çarpmasını beklediğiniz Umut la ve ya ne bileyim Jabi yle, Semih mi nedir ona asist yapan Büyük Kaptanla, kareteyi seçmesi gereken ama yalnışlıkla futbolcu olan Hasan la kapatırız artık. Hem biz anlamayız büyükler satılsın diyorsa satılmalıdır değilmi...

Yorum

• İyi bir paraya gitmesine bir şey demem de şu Rusya benim çok sinirlerime dokunuyor be..
                          Adam gibi bir ligde oynamalı..
                          Ersen bile İspanya'da iken hele..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Gökdenizin satılması hemde bu fiyata çok iyi olur.Çünkü Gökdeniz bu takımda kaldığı sürece kabuğuna sıkışmış bir kaplumbağa gibi olacaktır.Takımda şuan kalite olarak bir dengesizlik vardır.Forvet başka ortasaha başka defans başka telden çalıyor.Bunların birbirini tamamlaması gerek.Gökdenizin yerini Barış doldurabilir.O paraylada bir Santrfor bir ortasaha ve iki tane kuvvetli defans adamı alınabilir.Bunlarla beraber iki yada üç yıl içinde şampiyonluk için mücadele eden heyecan veren bir takım kurulmuş olur.Şampiyonlukta kaçınılmaz olur.Yani iki tercih var.Birincisi flaş transferler yapıp hemen şampiyonluğa oynamak.İkincisi de biraz önce yazdıklarım.(altı çizili olan).Nedersiniz ?
                            En son kuymakk tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 14:19.
                            ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

Cevap veriyorum:
                              Sivasspor'un olmayan taraftarı Sivasspor'un olmayan SS Club'ına gidince kimin formasını alıyorlar acaba?
                              Balili?
                              Mohammed?
                              Kıstasımız sivas yani ?

Kusura bakmayın ama demagojik olduğuna falan da inanmıyorum.Sizde biliyorsunuz ki sivasın başarısı var,doğru ama geçici.

Biz kalıcıyız.Bu yüzden kıstasımız sivas olmamalı...
                              En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 14:12.
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bende Gökdenizin yerinde olsam gitmek isterdim....

Trabzon kendi sehrinde sivil polislerlen geziyorsan hayatin kaymis demektir..))
                                hep Trabzonspor'a borcun yarisi kadar para getiriyor hemde kendisi kurtulmus oluyor...
                                bundan sonra Gökdenizin yerine Baris Memis.....
                                https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                                I never forgive, I never forget..

Yorum

Çalışıyor...
                                X