İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanırım gökdeniz işi bitmiş.Bundan sonra bu parayla çok kalite oyuncular alınmalı.şimkovyak,şota,yattara gibi kaliteli transferler istiyoruz.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
gökdenızın yerını şu isimle doldururak anlaştık nasıl diyebilirler ki medyaya bu olaylar yansıdıktan sonra nasıl bir boyut kazanıyor herkes biliyor umut edip bekliycez bugüne kadar hayal kırıklığı yaşamadık mı varsın bi hayal kırıklığı daha yaşıyalım alıştık artık umut ederek beklemeye devam edelım
Yorum
-
arkadaşlar siz hala neyin ne olduğunun farkında değilsiniz... hala Gökdeniz satılsın, hüseyin satılsın falan filan içi boş mantıksız cümleler kuruyorsunuz..Bunca insan, Trabzonspora canı pahasına gönül vermiş insan diyorki ; TRABZOSPORUN ŞAMPİYON OLMASI KENDİ ÖZ DEĞERLERİYLE OLUR...ha ben bunu söylerken milliyetçilik yapmıyorum, sadece maçları izlerken onlara bakıyorum..Bi Gökdenizin gol attıktan sonraki sevincine, bi Hüseyinin gol attıktan sonraki sevincine ve hiç beğenmediğim halde-futbolcu bile olması hata bana göre- H. Üçüncünün nasıl mücadele ettğine bakıyorum sadece..ve bu adamların gol yedikten ve takım yenildikten sonraki hallerine bakıyorum..
Sözün özü Trabzonspor olarak biz şampiyon olmak istiyorsak önce elimizdeki yetenekleri ve değerleri kaybetmemeliyiz..Takıma fayda Gökdeniz ve Barış gibi yeteneklerin ve değerlerin yanına kaliteli ve hırslı futbolcu alarak yapılabilir..Sadece "TRABZONSPOR"
Yorum
-
Arkadaşlar;
Neden Semih, arda, batuhan gibi ist takımı oyuncularına teklif gelmiyor da gökdenize geliyor??? Bunlarda EN AZ gökdeniz kadar iyi futbolcular bunlar nasıl yıllardır ist. takımlarında kalabiliyor?
genelde ist takımlarının türk futbolcularına bir teklif gelmiyor amam bizim futbolculara geliyor?
Bunun cevabını bilen var mı???
Yorum
-
Sistemin yoksa,hoca istikrarın,yönetim istikrarın yoksa ;elbette takımın yükünü çektiği söylenen yıldızların yeri dolmaz.
Çünkü aiczsindir.
Çünkü yıldıza mahkumsundur.
Yıldızında eli güçlüdür bu durumda,asar keser,istediğini alır.
Bu hafta Kasımpaşa maçında Gökdeniz yoktu.
Golü yedikten sonraki kötü oyun bir travmadır kimse bunu yazmasın bana.
Sistem kurulsun.
Gökdenizin zararları bile yazılmaya başlanır seneye..
Mevkisinden başlnaır evvela,sahi?
Gökdenizin mevkisi neresi?
Yorum
-
"YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"
Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.
Sadri Sener baskanimiz on anlasma yaptigimiz futbolcular var demis demekki yogun bir sekilde calisiyorlar bu arada insallah aldiklari futbolcular karakter anlamindada iyi olurlar.
Yorum
-
Semih'i Arda ile çarp Batuhan ile topla ,
Gökdeniz'in sol bacağı olamazlar.
Bu yüzden onlara teklif gelmiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSemih'i Arda ile çarp Batuhan ile topla ,
Gökdeniz'in sol bacağı olamazlar.
Bu yüzden onlara teklif gelmiyor.
bu isimleri örnek olsun diye söyledim..
genelde öyle bir istatistik var gibi ist. takımlarının türk oyuncuları rahat rahat takımlarında yıllardır oynarken bizde mesela gökdeniz yıllardır transfer söylentileriyle oynuyor
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9,5 milyon Avro = Selcuk Inan, Giray, + 3 kaliteli yabanci
zaten başka ülkelerden futbolcu almakta mümkün degil avrupa macları oynamıcaz.Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
TS'den Giray için müthiş teklif
11 Mart 2008 / 11:04
Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.
Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu.
Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.
Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı
Kaynak:
Yorum
Yorum