Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük takım olmak

büyük takım büyük futbolcularla olur şampiyon olmak istiyorsak gökdeniz kalmalı hatta fatihi geri almalıyız
    para değil şampiyonluk lazım bu takıma

Yorum

• Beyler alakasız ama ayın golune ne verdınız resmi sitedeBen umut buluta verdim Gençlerbirliği maçı
      En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 13:47.
      Més Que Un Club

Yorum

• gökdeniz zaten gitmeyi kafasına koymuştu. kurşunlama olaylarından sonra zaten gözü kapalı gitmek istiyordu. Gelen parayı iyi kullanmalıyız. Yaşasın Barış!

Yorum

• lig sonuna kadar bu takım seyredilmez artık futbolcu zafiyetimiz had safhaya ulaştı.başkanın yalan söyleyeceğine inanmıyorum gökdeniz'in karakteri malum zaten.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Acaba her değişimden sonra sorardım şimdi tekrar soruyorum....
            - acaba gelen gideni aratırmı ?
            ben kongrede de sorudum ersun hoca alınırkende.....
            hepte soracağım...
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• rubin kazan ile ilgili bir haber:

bobo, holosko ve nobre icin 20 milyon $ önermis rubin kazan bjk ye

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• ya adamlarda ne para var anlamıyorum.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Turkiyenin en Bahali Turk Futbolcusu Gokdeniz Karadeniz

Egerki gitdiyse Trabzonspor Turkiyede gene bir ilke imza Atmis oldu."
                  Fatih tekke den sonra gene bir ilke imza atdik ve Dunyadaki En Bahali Turkiye Liginden Cikma Turk Futbolcusu cetfelini Bir Kat Yukari Cikardik.

Bu senen en buyuk basari olarak tarih sayfalarina yazilacak'dir 9 milyon euroluk vede 7.5 milyonluk Turk futbolcusu satan tek Turk takimi olarak....

Yorum

• Duygusal bakmamak lazım, 10 Milyon Euro civarında satılmasında fayda var. Bu takımın temelleri yeniden atılmalı, Gökdenizin oynayacağı pozisyonda bir yığın adam bulabiliriz. En önemlisi seneye Barış Memiş sorumluluk alıp onun yerini almaya başlayacaktır. Gökdeniz takımı birçok maçta kurtardı, sevapları hataları oldu ama artık misyonunu tamamlamıştır. Bir yıldız gider bakarsınız beklemediğiniz biri yıldızlaşır. Bu hep böyle olmuştur. Tuncay Şanlı-Uğur Boral örneği. Gökdenizin yerini de Barış Memiş çok rahat doldurabilecek yeteneğe sahiptir. Elde edilecek gelirle takımın %50-60'ı sağlam takviye ve genç yeteneklerle donatılabilir. Takımdaki ücret dengesi de yeniden oturtulacak ve giderlerde bir hayli azalacaktır. Sonuçta bu takım Fatih ve Gökdeniz varken de şampiyon olamadı. Denenmiş bazı şeyleri zorlamanın kimseye faydası olmayacaktır. Yeni takım kendi yeni yıldızlarını kendisi içerisinden yaratmalıdır. Aksi taktirde her yeni gelen Gökdenizin yıldızlığının gölgesinde ezilebilir ve daha az sorumluluk alıp oynar. Bu da takımdaşlığa ve takım içerisinden yeni yıldızların çıkmasına engel olur. Umarım hayırlısı olur, hem Gökdeniz hem de Trabzonspor için.
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• "Gökdeniz'in satılmasını istemiyoruz"

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Gökdeniz Karadeniz'in satılmasını istemediklerini, ancak kulübün menfaatlerinin ön plana çıkıp satılması halinde ise yerinin doldurulması gerektiğini söyledi.

Özal, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun Rus kulüpleri ile görüşme yapmasına ilişkin olarak, "Gökdeniz'in satılmasını istemiyoruz. Gökdeniz de Trabzonspor'a borcunu ödemeden bir yere gitmemeli. Fatih Tekke gitti, Gökdeniz de gittiği zaman bu takımın yıldızı kim olacak" dedi.

Trabzonspor'un prestijinin önemli olduğunu ifade eden Özal, "Ama oldu ki Trabzonspor'un menfaatleri ön plana çıktı ve Gökdeniz'in satılması gerekiyor, o zaman Trabzonspor'un her zaman yıldız bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Gökdeniz gibi isimli bir oyuncu Trabzonspor'a kazandırılmalıdır. Gökdeniz'in yeri doldurulmalıdır" diye konuştu.
                      ligtv
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor'a yakışmayan karakterde bir oyuncuydu. Gittiğine üzülmedim, hattâ Rubin Kazan'ı soyduğumuz için mutluyum. 8,5 milyon avroya 8,5 Gökdeniz alınabilinir.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya adamlarda ne para var anlamıyorum.
                          Kapa para aklıyor da olabilirler...

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Satılsın diyen arkadaşlara soruyorum Satılırsa şayet Ts Clup a gidip Yattara hariç kimin formasını alacaksınız? Yedek klubesinden trilyonlar kazanan Hasan ın mı? Adnan ın mı? Kimin?
                            Cevap veriyorum:
                            Sivasspor'un olmayan taraftarı Sivasspor'un olmayan SS Club'ına gidince kimin formasını alıyorlar acaba?
                            Balili?
                            Mohammed?

Yorum

• Gökdeniz gidecekse gitsin de Rusya'ya gitmesin.Ne var bu Rusya'da anlamadım.Son 2 yılda 3 Türk futbolcu gitti.Gideceği takım da takım olsa Saturn.Ne yapacaksın orda Gökdeniz?Bizden aldığının kaç katını verecekler ki Rusya'ya gitmek istiyorsun.Fatih Tekke de Rusya'ya gitti bir maçını seyredemedik.
                              Gökdeniz'in her şeye rağmen takıma katkısı tartışılmaz.Eğer Gökdeniz olmasaydı bu sene maçları Lig Tv'den değil D Smart'tan seyrederdik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya adamlarda ne para var anlamıyorum.
                                bizim verdigimiz benzin paralari....
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X