Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transferi eski futbolcularımızın(Arçil, Şota) ve teknik direktörlerimizin(Leekens) referansıyla yapacağımız söylentileri var.Bu durumda Ersun Yanal'ı gönderiyorlar demektir bana göre.

Dün coolank yazmıştı.Yabancı, kariyerli bir hoca gelebilir diye.Yani takımı yönetim kuracak, hocaya "al oynat" diyecekler.Gökdeniz'den gelen para da heba olacak kısaca.
    Gerçekten Harika ve profesyonelce düşünülmüş bir politika imiş ! ! !
    Sanırım SADECE TRABZONSPORLU olma yolunda hızla ilerletiyorlar beni !

Bu arada az önce okudum :

" Gökdenizi yıldız bir oyuncu olarak tanımlamayan Sadri Şener , Yıldız oyuncu , Konya maçını 1-0 dan 3-1 yapan oyuncudur." dedi...

Ooooooof of !
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Traftarlar derneği başkanı Özgür Ozal'da gereken açıklamayı yapmış zaten.Gökdenizi satılmasını istemiyoruz dedmiş.Bence bu saatten sonra artık kesin satılmalı
      ))) Süleyman hadiseyi çözmüş ...Abdülhamit taktiği ....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada

Sayın SADRİ ŞENER ! Gökdenizi yıldız oyuncu olarak tanımlamıyor ama 8.7 milyon euro'ya satılabiliyor !

HİÇ YAKIŞMADI HİÇ !
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Kılıçbaylım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz gidiyor, Beşiktaş maçında yok

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçekleşebileceğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi.
          Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i yıldız bir oyuncu olarak tanımlamayan Sadri Şener: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.

11.03.2008
          Kaynak : Sporx.com
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu arada gökdeniz gidiyo 61 numarayı kim giyer acaba......
            Bence Yattara Gİysin yakışır ona....
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• [quote=Emiroğlu;1189725]Gerçekten Harika ve profesyonelce düşünülmüş bir politika imiş ! ! !
              Sanırım SADECE TRABZONSPORLU olma yolunda hızla ilerletiyorlar beni !

Bu arada az önce okudum :

" Gökdenizi yıldız bir oyuncu olarak tanımlamayan Sadri Şener , Yıldız oyuncu , Konya maçını 1-0 dan 3-1 yapan oyuncudur." dedi...quote]

Bu baskanda sacmalamaya basladi ya.. Yildiz oyuncunun yaninda hep kazmalar olursa o ne yapsin?
              Hayret birsey ya.. Bu baskan yeni yildiz adaylari bulacakmis hadi bakalim bul gorelim bizde. Arkadaslar baris memis tamam iyi topcudur ama onun pismesi icin en az 1 sene lazim. yani yeni sezonda degil ondan sonraki sezon yildizlasmaya baslar dusuncesindeyim ve onun icin fazla birsey beklemeyelim.

Bu baskandan suanlik umidimi kestim.. bari besiktas macindan sonra sat be.. ama tabi belkide transfer sezonu bitiyordur onlarda ve onun icin oyniyamiyacaktir.. eger oyle degilse Besiktas macinda oynamasi lazim...

bizleri her gelen yonetim deli ediyor bunalima sokuyor yaaaaa...

Yorum

• Sadri Şener'in bu kadar akılsızca bir açıklama yapacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• "YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"

Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.

hadi bakalim bu dogruysa satin gitsin... zaten adam gitmek istiyor Turkiyeden.. dunya devi Rubin Kazana gidecek... Trabzonspordan ustun bir takima gittigine sevindim sayin Gokdeniz abimizin...

Yorum

• Gökdenizin üzerine , Ersun Yanal da gönderilirse (dolayısı ile de transferi o yapamayacak ) Trabzonspor , EN AZ 5 yıl daha geriye gider ! Gidecek !

Yorum

• yaw kardeşim adam gibi yönetim gelmeyecekmi bize of offf. gökdeniz yıldız değil hüseyin on kaplan gücünde hey yarabim ya.
                      tamam karşı değilim satılmasına ama para ersun hocaya bırakılsın ve özkan başkan döneminde olduğu gibi yeniden yapılanalım
                      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                      ÜLKERE HAYIR

Yorum

• su an canim o kadar sIkIldIki... dun Fatih... bugun Gokdeniz... yarin Yattara!

Batariz o zaman...! Trabzonspor biter!

.................

bana geliyorki ne yapip edip fatih'i mi alalim?.. o zaman gokdeniz gitmez?... yoksa gondeniz giderse yattara yarin oburgun gider... ne yapacagiz?.

simdi ne yapacayiz biz?.. .....

iyi dusunelim arkadaslar?...

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökdenizin üzerine , Ersun Yanal da gönderilirse (dolayısı ile de transferi o yapamayacak ) Trabzonspor , EN AZ 5 yıl daha geriye gider ! Gidecek !
                          5 yil ile sinirli kalacagini düsünmüyorum. Antep, Genclerbirligi, Kayseri'den farkimiz kalmaz..
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yha serdar bali zamamında dedi kimse duyamdı herhalde "trabzonun forması yeter" bu lige ne gerilemesi yha biz bi futbolcuya mı bağlıyız yhaöle bir durum yaratıonuz ki gökdeniz giderse takim küme ye oynacakgökdeniz tek başıan cıkıp alıo dimi maclarıyha gökdenizin yapdıklarını tartışmıoz formanın hakkını sonuna kadar vermişdir ama bundan sora bize yarar sağlıcanı sanmıoyurum şahsi fikrimde ben istemiyorum takım oyunu için uykun bir futbolcu dil bence adamın mevksii yok..

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökdenizin üzerine , Ersun Yanal da gönderilirse (dolayısı ile de transferi o yapamayacak ) Trabzonspor , EN AZ 5 yıl daha geriye gider ! Gidecek !
                              Ersun Yanali gonderecekler bunlar.. zaten adam akilli bir demec vermediler ki Ersun Yanal ile devam edeceklerine dair..

Baskan soyle demisti.. eger o bizden memnun ise ve biz ondan memnun isek devam ederiz neden olmasin...

Ya adam ne yapsin.. kazma dolu takim KAZMAAAAA ... her teknik direktorun bi stili vardir.. Ersun hocamiz Trabzonu secti biliyordu boyle bir kadronun oldugunu fakaattttt.... ara transfere butun umitlerini baglamisti ve bu yuzden secmistir Trabzonu.. adama soz verdiler hicbir istegini yerine getirmediler...

bu adami Trabzonspor kacirirsa yaziklar olsun derim...

Yorum

• su an canim o kadar sIkIldIki... dun Fatih... bugun Gokdeniz... yarin Yattara!

Batariz o zaman...! Trabzonspor biter!

Yorum

Çalışıyor...
                                X