İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Tekke, Stepanov hangi nedenle gitmek istemiş ve izin verilmiş ise Gökdeniz'in aynı nedenlerden dolayı gitmek istemesi ve izin verilmesi normal.
Gökdeniz'in 2 sezon önceki şike iddiası nedeni ile cezalı olarak oynamadığı süreyi klübe borçlu olduğunu kendisi de bazı demeçlerinde açıkladı. Anladığım kadarı ile bu borcun yükünü ödemiş, üzerinden atmış hissediyor olmalı ki gitmek istiyor. İkincisi gazetelerden takip ettiğim kadarı ile özel nedenleri de var ......
Bu klüpte vadesini doldurmuş olduğunu düşünen tek bir futbolcunun kalmaması gerekir.Yolu açık olsun.......''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenizin gidisi ersun yanalinda günlerinin sayili oldugu izlenimi uyandirdi bende.acaba ersun yanala gökdenizin transferini sormuslar midir?sordular ise acaba ersun yanalin yaniti ne olurdu?tabiiki gitmesini istemezdi.ersun yanal g.birliginde imza attiktan 1 gün sonra draman isimli oyunculari satildi diye görevi birakmistir.evet senaryo bence degisik.ersun yanalin kendi istegiyle birakmasini istiyorlar.bu yönde de en önemli adimi attilar.senaryo tamamlanmak üzeredir....
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz gitmeyecek her zaman ki gibi istanbul basınının şişirme haberleri bunlar...
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet soruldu ve ersun hocanıın onayı alındı...
Yanındamıydın bilader alla alla yaaa....Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet soruldu ve ersun hocanıın onayı alındı..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bence artik Fatih Tekke - Gökdeniz Karadeniz - Miroslaw Szymkowiak - Hüseyin Cimsir devri kapanmali. Genc, dinamik ve Trabzonspor'lu yep yeni bir takimla beyaz bir sayfa acmaliyiz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
camiayaya hayirli olsun uzuldum bari besiktas macini oynayipda gitseydi...gittigi takimda takim olsa biraz sevinecektim..Ölüm her nerede olursa olsun,Topragimda BORDOMAVİ güller acacaksa,Fatiha'dan sonra TRABZONSPOR Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin.
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanındamıydın bilader alla alla yaaa....
Yorum
-
son kez bjk maçını oynayıp gitsemiydi acaba. gerçi adamlar o kadar para verip riske atmaz. sanırım bu dönemde transfere alışmadığımızdan gittiğine hala inanamıyoruzöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
hami mandıralıdan sonra beni gidişi en çok etkiliyen adam gökdeniz oldu fatih tekkeye bile bu kadar üzülmemiştim alt yapıdan yeni a takıma çıktığı günleri hatırlayınca o kıvırcık saçlı hali aklıma geldikçe duygulanıyorum gökdeniz bizlen biz gökdenizlen büyüdük ve bundan sonra yok artık bundan sonra kim satılırsa satılsın umrumda değil hadı yattara sende git başka gidecek var mı hadi bizi yanlız bırakın dertlerimizle baş başa bırakın çekip gidin kimse kalmasın
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.yarı istatistikleri sivasspor(boş),oftaş(boş),rize(boş),a.gücü(boş),bu rsa(1),manisa(boş),konya(boş),k.paşa(cezalı),,işte transfer sezonu kapanıp gidemeyeceğini anladıktan sonra form durumu(bu yazımdan gökdenizin kötü oyuncu olduğunu savunduğum anlaşılmasın)
İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu Takım Maç İlk 11 Süre Sarı Kırmızı Gol
Gökdeniz Karadeniz Trabzonspor 24 24 2128 4 1 11
gol
Ayman 2
Barış 1
Ceyhun 5
Hüseyin 1
Yattara 2
Mustafa Keçeli 1
------
12 gol
bu istatistik sana bişe anlatırmı " 11" golBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson kez bjk maçını oynayıp gitsemiydi acaba. gerçi adamlar o kadar para verip riske atmaz. sanırım bu dönemde transfere alışmadığımızdan gittiğine hala inanamıyoruzTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu istatistik sana ne anlatıyo
beraber yürüdüüüüüüüüükkkkkkHadi eyvallah..
Yorum
Yorum