Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hamlenin ne kadar başarılı olduğu tartışılabilir.Şu anda kaç tanesi ilk onbirde direkt oynuyor mesela?Takım baştan yaratılmalı mı?Bence de evet.Yerini doldurabiliyorsak ki bunda şüphelerim var, Gökdeniz'e değerini veriyorlarsa satalım.Senede 10 gol, 10 asist yapacak biri olmalı en az.
    Abı kımse kusra bakmasında Turkıyede profosyonel yonetilen bence tek kluptur.

Herifler hep ustune koydu, bız ustumuzden attık.

Bak gokhan gonul'u ugur boralı, alı bılgını, ilhan parlakı, yasın çakmakı,wedersonu,bu sene aldılar.

Oncekı senelede alıyorlardı begendıklerını takımda kalamsını saglıyorlardı.

Mahmut hanefi, kemal aslan,denız barış,serkan balcı,

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Besiktas maci oncesi boyle haberlerin cikmasida yanlis gundemde gokdeniz olamamaliydi bu arada Gokdenizin Rusyaya gitmesinede karsiyim Fatih Tekke bile zenithte oynayamazken hatta bir donem geri gelmek istedi Gokdenizin o sert zemin ve futbolda cok basarili olacagini zannetmiyorum

Yorum

• Başkan "futbolcu Satmayi Sevmem" Demişti.
        Satacağını Düşünmüyorum.
        Satılırsa Önümüzdeki sezon bu sezon gibi hayal kırıklığı olur.
        Şampiyonluğa oynayacağız diyen bİr anlayış Gökdeniz'i Sa-ta-maz.
        Sa-ta-maz, Sa-ta-maz, Sa-ta-maz.....................
        En son TS-FAN tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 15:54.
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan "futbolcu Satmayi Sevmem" Demişti.
          Satacağını Düşünmüyorum.
          Satılırsa Önümüzdeki sezon bu sezon gibi hayal kırıklığı olur.
          Şampiyonluğa oynayacağız diyen bİr anlayış Gökdeniz'i Sa-ta-maz.
          Sa-ta-maz, Sa-ta-maz, Sa-ta-maz.....................
          10 Mılyon euroluk bır herıfın seneye BEDAVA GİDECEĞİ garanti ise BAL gibi satar.

Sozleşmesını yenılemeyeceğide garanti

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Üzgünüm çünkü bu yönetimde bundan öncekiler gibi çapsızlık,yetersizlik,basiretsizlik sinyalleri veriyor.TS için yapabilecekleri transfer pörtföyü daha önce JUN u kakalayanda dahil birkaç menajerin elindeki listeden ibaret.Bundan öncekiler gibi.Ama bunlarda içlerinden birini Brezilya ya gönderirler herhalde,artık gelenek oldu ya.Parayıda bulduk nasılsa,yetmezse yattarayıda satarız nolucakki?

Yorum

• Haber dogru mu bilmiyoruz ama eger dogruysa Gökdeniz'in Rusya'ya gitmesi hem bizim icin hem de Gökdeniz icin iyi olmaz. Gökdeniz Trabzonspor icin önemli bir isim. Gökdeniz giderse onun yerine onun kadar verimli oynayabilecek kimi koyariz? Gökdeniz'in yerini dolduracak bir adam alinmadiktan sonra kesinlikle gönderilmemeli. Hos onun yerini doldurabilecek bir adami da öyle ucuz bir paraya alamazsinizya.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Gökdeniz'in bir yıllık sözleşmesi daha varsa;oturulur konuşulur.Eğer illa gitmek istiyorsa gönderilir.Bu parayla da adam gibi topçular alınır.Mesela New Castle United'dan martins gibi.Bence şu da yapılabilir.Gelecek sezondaki performansa göre sezon ortasında da satılabilir.
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Rus Kulüpleriyle Gökdeniz pazarlığı sürerken Satürn ve Rubin Kazan devre dışı kaldı. Milli futbolcu Fatih Tekke'nin kulübü Zenit'e yakın.

GÖKDENİZ RUSYA YOLCUSU

Trabzonspor Gökdeniz'i isteyen üç Rus kulübünden ikisi devre dışı kaldı. Milli futbolcuyu isteyen Rus kulübü Satürn ve Rubin Kazan bordo mavili ekibin yönetim kurulunun istediği 8,5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bularak pazarlıktan çekilince meydan Zenit'e kaldı.

Bordo mavili yönetim üç Rus kulübü Satürn, Rubin Kazan ve Zenit kulübü menejerleriyle masaya otururken yapılan görüşmelerde Satürn ve Rubin Kazan kulüpleriyle anlaşma sağlanamadı . İki kulüpte Bordo mavili ekibin istediği 8,5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulurken Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit Petersburg bu ücrete yakın bir teklifte bulund. Rus kulübü Zenit ile pazarlıklar sürerken aradı küçük pürüzlerdin kaldığı öğrenildi .Gökdeniz'in Zehit'e transfer olması halinde bu futbolcu sezon sonuna kadar yine Trabzonspor forması giymeye devam edecek.

Yorum

• Gökdeniz giderse biteriz,yok oynamazsa yerine kimi oynatırız,tek başına şu kadar puan kazandırdı vs vs.Bu Gökdeniz neymişte haberim yokmuş

Gökdenizin Trbzondan gitmesi bence bir milad olacaktır.Futbolcuya dayalı düzenin sona erdiği ve yeni bir başlangıç için atılacak en önemli adım olacaktır.

Şike olayının patladığı andan beri hep gökdenizin Trabzondan gitmesi gerektiğini savunanlardanım.Böylede bir fırsat varken kesinlikle değerlendirilmeli ..

Yorum

• Bugün Canlı yayında Can Karyağdını dinledim, Gökdenizle birebir konuşmuş, gitmek istiyormuş..
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• oralara hiç girmeyelim gökdenizi alsınlar fatihi versinler

Yorum

• Yolu açık olsun.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Yönetimin bu şartlarda gökdenizi satacağını düşünmüyorum açıkcası haa onun yerine c. ronalda yada messi gibi bişey alacaklarsa tamam ama eğerki büyük hedefleri varsa buda ancak büyük futbolcularla gerçekleşir buna rağmen satılabiliyosa al sana yeni bi albayrak sendromu daha....
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Gitmek mi istiyorsun?

O zaman yolun açık olsun.

Yorum

• Birde şöyle düşünün Aurelıo yu ( onu fb formasıyla görmek ayrı bir kahr) fb Valencıa ya 8 milyona satmadı,maldanadoyuda almasına rağmen.

Yorum

Çalışıyor...
                                X