8,5 Milyon Euro rakamı gerçeklik taşıyorsa düşünülmeli bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökdeniz bu takım için yararlı mıdır ? yararlıdır. Ama kadronun kadro olduğu zamanlarda çok daha yararlıydı. İki sezonda 60'ın üzerinde gol atan Fatih Tekke gitmiş gol kabızlığı hiçbir zaman bitmeyecek olan Gökdeniz'in gitmesi daha mı önemlidir ? sanmıyorum. Trabzonspor Yönetimi olarak şampiyonluk umudunuz yoksa, ki böyle bir umutlarının olmadığı da ayan beyan gözüküyor, bir sene sonra bedavaya gidecek olan her futbolcu satılmalı.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Bence gökdeniz bizdeki misyonunu tamamladı.Bir daha sözleşmesini yenileyeceğini sanmıyorum.2 sene sonra büyük ihtimal beleşe gidecek.Baskı yaparsan sözleşmeni yenile ne biçim trabzonsporlusun diye oda diyecekki kimse benim trabzonsporluluğumu tartışamaz ben zamanında 5 yıllık imza attım.O yüzden bence gitmeli.Hele 10 milyon euro gibi bir rakam veriliyorsa kesinlikle gönderilmeli.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun yerine 3-4 tane daha kaliteli adam bulamayacağımızın da garantisi yokAma Gökdeniz'in seneye sözleşmesi bitince bu takımdan ayrılacağının garantisi var
Yorum
-
Gökdeniz ve hüseyin gibi oyuncular parası verilirse satılmasında herhangi bir sakınca yoktur.
Satılsın ki alttan gelen oyuncular onların yerini doldursunlar.
Gökdeniz yerine Barış Memiş
Hüseyin yerine Kadir Keleş oynayabilir.
Bu yüzden Seneye bedava gideceğine şimdiden para kazanarak gitmesi mantıklı.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gökdeniz bizdeki misyonunu tamamladı.Bir daha sözleşmesini yenileyeceğini sanmıyorum.2 sene sonra büyük ihtimal beleşe gidecek.Baskı yaparsan sözleşmeni yenile ne biçim trabzonsporlusun diye oda diyecekki kimse benim trabzonsporluluğumu tartışamaz ben zamanında 5 yıllık imza attım.O yüzden bence gitmeli.Hele 10 milyon euro gibi bir rakam veriliyorsa kesinlikle gönderilmeli.
Ama zaman bize gösterdiki fatihtin yerine aldigimiz adamlar onun yaptiginin 10 da 1 ini bile yapamadilar,fatih tekke simdi bizde olsa ayni kadroyla biz yine sampiyonluk potasinda olurduk buna eminim..(Fatih tekke bizdeyken onu begenmeyen biri olarak yaziyorum).
2.olarak kayseri topuzu 11 milyon euro ya satmazken,biz onlardan daha kücük bi takimmiyiz ki hemen oyuncumuzu satma tartismalarina basliyoruz ve surda yazilanlari okuyorumda cogunluk satilmasini istiyor.
bide su var tabiki oyuncu gitmek istiyorsa ne olacak bu sene gitmezse seneye bedava gidecek fAtih tekkede oldugu gibi.Bu soruya cevap olabilecek mahiyette sadri senerin secimlerden önceki aciklamalari var.Sener secimlerden önce iyi yöneticilik öyle oyuncu satmakla olmaz ,iyi yöneticilik gitmek isteyen adamla konusarak onu takimda kalmaya ikna etmekle olur demisti.Simdi sizden iyi yöneticilik bekliyoruz sayin baskan..
Gelen gideni aratir sözü gercekten her zaman dogrumu cikiyor yoksa..
Yorum
-
İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence gökdeniz bırakıp gitmez trabzona borcum var bütün yaptığım hatalardan dolayı demişti.bu sene o olmasaydı kesinlikle küme düşmemeye oynuyorduk.öle basit değil.ona gelinceye kadar satılması gereken bir sürü oyuncu var.para önemli değil.eğer bu yönetimde böle parayla satıp yerine yıldız adayı oyuncular diyip adnan,serkan gibi oyuncular alıcaksa vayy halimize derim benBazı şeyleri görmemeye çalışıyoruz taraftar olarak ama görmek lazım bence..
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve ekibi, kulübün ekonomik tablosunu düzeltmek için çeşitli adımlar atarken, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Trabzonspor ortaya çıkarmak için de çalışmalarını sürdürüyor.
Bordo-mavili yönetim, her alanında tasarruf sağlamak için bir takım tedbirler alırken, yüksek maliyetli olan futbolcularla da masaya oturması bekleniyor. Yeni yönetimin anlaşılamayan yıldız oyuncuları da transfer listesine koyabileceği belirtiliyor.
RUS TAKIMLARI İSTİYOR
Her transfer döneminde yurt dışından teklif alan Trabzonspor'un Milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz için bu sezon da özellikle Rus kulüpler arasında rekabet yaşanırken, Satürn ve Fatih Tekke'nin de forma giydiği Zenit kulüplerinin Gökdeniz için kesenin ağzını açtığı kaydediliyor. Daha önceki yönetime resmi teklifte bulunan Rus kulüpleri, yeni yönetime de teklif götürmek üzere harekete geçti. Rus kulüplerinden Satürn, devre arasında yıldız futbolcu için resmi teklifte bulunmuş ancak Albayrak yönetimi yıldız futbolcu için 20 Milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Fatih Tekke'nin takımı Zenit Petersburg ise yıldız futbolcu için menajerler aracılığıyla 10 Milyon Euro'luk bir bonservis bedelini Trabzonspor'a iletti. Gökdeniz konusunda net bir karar veremeyen ve gelebilecek tepkilerden çekinen Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun yıldız futbolcunun bir başka takıma transfer olup olmayacağı konusunda tartışma ortamı oluşturmak isterken, kamuoyundan gelecek tepkilerden sonra bu konuda net bir karar vermesi bekleniyor.
Mali olarak sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'un takım içindeki dengeleri sağlama adına ve elde edilecek transfer bedeli ile rahatlatmak için bu tekliflere sıcak baktığı ancak kamuoyundan gelebilecek tepkiler üzerine karar vermekte zorlandığı öğrenildi.
Trabzonspor'dan yıllık 2 Milyon 600 bin YTL alarak takımda en çok parayı kazanan oyuncu olan Gökdeniz'in de takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ifade edildi. Yönetim ve Gökdeniz'in bu konuda kamuoyu baskısından çekinmelerinden dolayı olayı basın aracılığı ile tartışmaya açarak ortaya çıkacak sonuçlara göre hareket etmesi beklenirken, milli oyuncunun transferinin birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.
Öte yandan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz konusunda 3 Rus kulübünün transfer önerisi olduğunu, ancak bu konuda verilmiş bir kararlarının bulunmadığını söyledi.
Hacısalihoğlu, yapmış olduğu açıklamada, Gökdeniz'in gitme arzusunda olduğu yönündeki düşüncesini yönetim kuruluna ilettiğini belirterek, ''3 Rus kulübü bu futbolcuyu transfer etmek istiyor. Ama henüz ne bizim verilmiş bir kararımız ne de resmileşmiş bir şey var'' dedi.
Kulüp başkanı Sadri Şener'in yurt dışında bulunduğunu ve onun fikrini alacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Onun vereceği karara göre de değerlendirme yaparak tavrımızı belirleyeceğiz. Rusya'da transfer dönemi bitiyor. Bunun için 2-3 gün içinde bu konudaki kararımızı bildireceğiz'' diye konuştu.
BEN BURADAN ŞUNU ANLIYORUM.
ANLAŞILAN PARA EDEN FUTBOLCULAR SATILACAK.
AMATÖR RUHLA GELECEK VAAD EDEN FUTBOLCULARIN PEŞİNE DÜŞÜLECEK. HALA SENEYE SENEYE NASİPSE SENEYE DİYE OYALANMAYA DEVAM EDECEĞİZ. YOL GÖRÜNDÜ. FATİH TEKKE SATILDIDA KAR MI EDİLDİ?
TAKIM BİR SÜRÜ ZARAR EDİP PRESTİJ İTİBAR KAYBETTİ. VALLA BEN DE SAÇMALAMADAN KISA KESİYORUM YİNE STRESE GİRDİM
Yorum
-
İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz satılmamalı.ne kadar para da verilse gerçek trabzona karadenizli adamlar ts ruhunu taşıyan abilerde lazım.yerine onun kadar kaliteli bir oyuncu alınabileceği garantisi yok ki.gökdeniz trabzonumuz için bir ekol.hep sattık bunlar sonucu bişeyler elde edemedik.hele ki fatihi aradığımız bu dönemlerde gökdenizi satmak çok yanlış
Yorum
-
fatih tekke satıldın yönetim de kim var nuri vardı takimi yedi gitti burda sadri şener var onca borcu varken trabzona hibe eden adam bunu ayırt edmeniz gerekir gökdeniz bulunmaz hint kumaşı dil ki türkiye de gurbetciler bir sürü top koşturan var gökdeniz olmak için bunları alalım ztn gelcek sene kim şampıyonluk beklio takım yeni kurulcak bira anda olur mu öle bide ki sene tamam onun için şampıyonluk iddamız olur diom
Yorum
Yorum