Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sadri şener in açıklamalarından yola çıkarsan eğer gökdeniz bi yere gitmiyor...
    ama Açıklamarını unutup,dün dündür felsefesini uygularsa ozaman birşey diyemem...
    Zaten bu takımda 2-3 adam kaldı...Gökdeniz de giderse ne olur bilemiyorum.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı Gökdeniz ben profesyonelim deyip Fenerbahçe'yle ön sözleşme yaptı. Hem de daha Trabzonspor'la sözleşmesi varken Bazı şeyleri görmemeye çalışıyoruz taraftar olarak ama görmek lazım bence..
      bunlar fotomaçın fanatiğn saçmalığıdır sadece.zamanında fatihte fenerbahçeye gidiyordu değil mi bu gazetelere göre.gökdeniz kalitesinde bir futbolcu daha öle kolay gelmiyor.hele şu rize maçında aymana yaptığı ortayı düşünüp akıl edebilecek dünya çapında futbolcu bilmiyorum.yanına kaliteli transfer yapılıras formunun dahda artacağını düşünüyorum ve böylecede yıllardır beklediğmiz şampiyonluğa ulaşmanın kolay olacağına inanıyorum

Yorum

kendınden oncekı yonetımı yıldızları satmakla suclayan ve elestıren bu yenı yonetımde acaba onların ızındenmı gıdyor gokdenız bu takımın her seyı ve kesınlıkle satılmamalı onun bu senekı cabsı sayeseınde bu yerlerdeyız yoksa o da olmasaydı su anda alt sıralarda korku tunelıne gırecekmıs gıbı olacaktık

Yorum

İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben fatih tekke konusunda ayni senin gökdeniz icin düsündüklerini düsünüyodum,fatih gitmek istiyorum o kadar demisti ve yönetimde onu gayet iyi paraya satmisti.Burda bicok arkadas yönetimi elestirirken ben yönetime haksizlik yapildigini,adamin zaten gitmek istedigini yoksa sene sonunda bedavaya gidecegini bizatihi fatihin kendisinin söyledigini ,bu yüzden satilmasinin gayret normal oldugunu savunuyordum.
          Ama zaman bize gösterdiki fatihtin yerine aldigimiz adamlar onun yaptiginin 10 da 1 ini bile yapamadilar,fatih tekke simdi bizde olsa ayni kadroyla biz yine sampiyonluk potasinda olurduk buna eminim..(Fatih tekke bizdeyken onu begenmeyen biri olarak yaziyorum).
          2.olarak kayseri topuzu 11 milyon euro ya satmazken,biz onlardan daha kücük bi takimmiyiz ki hemen oyuncumuzu satma tartismalarina basliyoruz ve surda yazilanlari okuyorumda cogunluk satilmasini istiyor.
          bide su var tabiki oyuncu gitmek istiyorsa ne olacak bu sene gitmezse seneye bedava gidecek fAtih tekkede oldugu gibi.Bu soruya cevap olabilecek mahiyette sadri senerin secimlerden önceki aciklamalari var.Sener secimlerden önce iyi yöneticilik öyle oyuncu satmakla olmaz ,iyi yöneticilik gitmek isteyen adamla konusarak onu takimda kalmaya ikna etmekle olur demisti.Simdi sizden iyi yöneticilik bekliyoruz sayin baskan..
          Gelen gideni aratir sözü gercekten her zaman dogrumu cikiyor yoksa..
          1.si Fatih tekke konusunda bende senle aynı fikirdeyim ve kesinlikle albayrağın suçlu olmadığını düşünüyorum.2.si kayseri bu sene sonunda mehmet topuz ve gökhan ünalı tutamayacak.Eğer ki tutmaya çalışırsa ondan sonraki sene parasız gidecekler.Yani bizimle aynı durumdalar.Ama tutabilirlerse o zaman derimki kayseri para için futnbolcu satmıyor.3.sü Büyük takımsan giden oyuncuların yerini doldurabilmelisin.Fatih tekkeden sonra marcelinho gibi bir dünya yıldızı geldi ve fatihin yerini doldurabilecek bir oyuncuydu ama sağolsun ziya.Ve son olarak milan sheva yı arsenal henry satabiliyorsa gökdeniz de satılabilir.

Yorum

Gökdeniz satılmasın.O da giderse vay halimize

Yorum

Yönetici gözüyle satılmalı, taraftar gözüyle satılmamalı

Napolyon ne demiş
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

hayırrr gitmesunnn
                "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunlar fotomaçın fanatiğn saçmalığıdır sadece.zamanında fatihte fenerbahçeye gidiyordu değil mi bu gazetelere göre.gökdeniz kalitesinde bir futbolcu daha öle kolay gelmiyor.hele şu rize maçında aymana yaptığı ortayı düşünüp akıl edebilecek dünya çapında futbolcu bilmiyorum.yanına kaliteli transfer yapılıras formunun dahda artacağını düşünüyorum ve böylecede yıllardır beklediğmiz şampiyonluğa ulaşmanın kolay olacağına inanıyorum
                  Bunlar fotomacın fanatiğin sallamaları değil. Bunlar Aziz Yıldırım'ın kamuoyuna sunduğu Gökdeniz imzalı gerçek belgeler Gökdeniz'in de doğruladığı belgeler hatta. Aktüel'de bir röportajı vardı bu konuda. Buldurtmayın bana şimdi
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

Rusya'da iş yok baksın Fatih Tekke'ye.Ben olsam hayatta gitmem.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onun yerine 3-4 tane daha kaliteli adam bulamayacağımızın da garantisi yok Ama Gökdeniz'in seneye sözleşmesi bitince bu takımdan ayrılacağının garantisi var
                      Gökdeniz'in sozleşmesi bitince gideceği kesin.

Bız bu yonetime guvendık.

Bence satsınlar.Yoksa bedavaya gidecek...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Gökdeniz'in gitmesinden çok eğer ardından Ersun Yanal giderse o daha ölümcül. Gökdeniz'in yerini doldurabilecek ve alacağı kalitelerle sağlıklı bir yapıyı oluşturabilecek bilgi birikimi Ersun hocada. Yoksa bir iyileştirme daha yaparız futbolculara. 2 tazminat, 2 Brezilya seferi, son günde de futbolcu almayıp bir kazık daha atarız kendimize
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 14:30.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

- Fenerbahçe ile sözleşme imzalamış olmanızla ilgili olarak büyük tartışmalar yaşandı. Bu konuya bir açıklık getirir misiniz?

Bu konuda herkes her şeyi söyledi zaten. Sadece şu var: Türkiye’deki futbol dünyasının ve futbolseverlerin bu işe profesyonelce bakmalarının zamanı çoktan geldi. Avrupa’da oynayanlar sezon ortasında başka bir takımla sözleşme imzalıyorlar ama yine oyuncusu oldukları takımda var güçleriyle mücadele ediyorlar. Bizdeyse böyle bir şey yapsanız, vatan haini ilan edilirsiniz. Bu anlayışın değişmesi gerekiyor.

26.11.2005 - Gökdeniz Karadeniz..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

fatih tekke bile gemisini terketmişsse gökdeniz niye terketmesin futbol böyle nankör bir oyun onlarda haklı hami mandıralı bu kulubu için herşeyini verdide ne oldu adama bi jubile yapmaya bile korkuyorlar

Yorum

Takıma direkt katkı sağlayan yıldız oyuncuların satılmasına normal şartlarda karşıyımdır.. Mesela Stepanov; hem çok fazla bir para almıyordu, hem de takıma müthiş katkısı vardı.. Ancak Gökdeniz gibi yılda 2 Trilyon 600 Milyar alan bir oyuncuya 10 Milyon Euro veren birini bulursam anında satarım.. Yemişim öyle öz evladı.. Onla Hüseyin'in yüzünden takım içinde yıllık ücretler tavana vurmuş..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

valla ben trabzonda forma giyen bir futbolcunun fener de görmek istemem görsemde trabzonlu demem dimicem de dünya futbolundan bahsetion ama tevezin sanırsam brezilyada bir takıma gitmesi ne kadar olay olmuşdu bu işler böle sen rakibine gitemezsin prefosyenllik rakibine git mi dio biz gökdenize o kadar destek tezhurt yapdık onlarda o kadar gökdenize küfür eddi
                                gökdenizin bu yapdı cok büyük bi hata idi bide böle bişe düşünmez inşlah eğer yerine adam bulunursa gitsin ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X