Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla eski yönetim olsaydı satılmasın derdim çünkü o parayla gider 4..5 tane sadece anadolu takımlarında oynayabilecek futbolcular
    alırlardı.
    ama şu anda ts yi tasarruflarla düzlüğe çıkarmak aynı zamanda eline geçen parayı en doğru biçimde harcamak isteyen bir yönetim var.

10 milyon euro az para değil.eğer gökdeniz geçen sene satılsaydı ve yönetimde şener olsaydı büyük ihtimalle wederson gibi gelecek vaadeden sağlam oynayan futbolcular kaptırılmazdı.
    bu parayla 3...4 tane genç olan ileride başarılı olabilicek futbolcu alınabilir.

gökdeniz sırf seneye şamiyon olcaz diye tutulmamalı bence.
    allah aşkına sahada resmen avrupa takımları gibi rahat ve teknik futbol oynayan fenerbahçe gibi , kadrosu çok iyi bjk gibi takımlar varken kim inanıyor seneye şampiyon olacağımıza?

o takımları geçmek için onlardan daha kaliteli kadro kurmamız gerekiyor.bunun içinde deli gibi paraya ihtiyacımız var.bu borçla da bu olamayacağına göre.....hayaller kurmayalım bence.
    boş hayallerle elimize geçen fırsatları geri tepmeyelim.hele bi takımın omurgası otursun ondan sonra düşünürüz
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• gökdeniz giderse yarın yattarada gitmek isteyecek takımda hasana hüseyine kalacak...fatih gitti yerini dolduramadılar gökdenizde türkiyede kendi bölgesinde en iyisi büyük ihtimalle dolduramazlar gibi geliyor....

Yorum

• yav gidecegi takim Arsenal olsun, Bremen, olsun hatta panathinaikos olsun gitmek istemekle hakli diyecem. Ama de rusya da ne isi var. ne var bu rusya da? fatih gitti de ne oldu?? Artik milli takimda bile oynamiyor, ve kimse Fatik tekkeyi tanimiyor bile. Unutuldu resmen yaaa!!!

Ki bence gidecegi varsa defolup gitsin, bana sorarsaniz yattara da gitmesi gerek!

Yorum

• Aslında Zenit'e Fatih Tekke artı bir miktar paraya satılabilir.

Şaka şaka...

Yorum

• Birisini eğer satmayı düşünüyorsalar onun yerine alacakları adamıda belirlesinler.Onun kadar hatta ondan daha faydalı olabilcek birisini önümüze koysunlar.Eğer büyük hedefler koyacaksanda hem elindekini tutacaksın hem de kadrona güc katacaksın.İkisini eşzamanlı yapmak gerekir...
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yav gidecegi takim Arsenal olsun, Bremen, olsun hatta panathinaikos olsun gitmek istemekle hakli diyecem. Ama de rusya da ne isi var. ne var bu rusya da? fatih gitti de ne oldu?? Artik milli takimda bile oynamiyor, ve kimse Fatik tekkeyi tanimiyor bile. Unutuldu resmen yaaa!!!

Ki bence gidecegi varsa defolup gitsin, bana sorarsaniz yattara da gitmesi gerek!
              Neden "Defolup gitsin" diyorsun? Ne kötülük yapti o sana?
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Futbolcu gitmek istiyorum diyorsa takımda tutmanın mantıklı bir yanı olamaz. Bahsedilen miktar 8,5-10 milyon avro civarındaysa gözü kapalı satılmalı. Bu şartlarda bu fiyata Gökdeniz'i satmak bence başarıdır. Ama ne zamana kadar başarı? Bunu sezon sonu transfer döneminde göreceğiz. Trabzonspor'un dibe vurmasının en önemli sebebi son 10 yılda satılan kaliteli topçuların açığını kapatamaması olmuştur. Alternatifi bulunan her futbolcu satılabilir.
                Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• fatih tekke milli takimda kendi oynamak istemio bende olsam bende oynama fatih terim oldu milli takimi desteklemiyorum ztn izlemem macları o ayrı gökdenize gelicen kafasında ztn trabzonu bitirmiş adamı nie tutcaksın trabzonda anlamış dilim

Yorum

• gökdeniz gitmek istiyor ki zaten gitmek istediğini her zaman söylüyordu.iyi bir paraya satılabilir.yerine takım oyunu oynayan daha yetenekli oyuncular alınabilir.

Yorum

• gidebilir ama önemli olan yerini doldurmak

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rusya'da iş yok baksın Fatih Tekke'ye.Ben olsam hayatta gitmem.
                        Gelecek rusyada...hem onun hem bizim geleceğimiz...hem de şehrin geleceği....senede 10 futbolcu satacağız rusyaya...göreceksiniz... o yüzden fatih ve gökdeniz bizim önden giden atlılarımız....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Anlamıyorum bir tülü ne demek defolup gitsin...
                          bir oyuncu giderkende gelirkende takımına faydalı olabilir...
                          Gökdenizde faydalı olacaksa tabiki gidebilir, yeterki yerine oyuncular alınsın...
                          Zaten gitsede avrupada bizi temsil edece bundan daha güzel ne olabilir...
                          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden "Defolup gitsin" diyorsun? Ne kötülük yapti o sana?
                            yane cekip gitsin anlaminda, pesinden agliyacak degiliz! onun yerine barislar gelicek merak etmeyin!

Yorum

• Genel görüntü;gitmesine taraftarın olumlu baktığı yönünde.

Bir kaç arkadaş,ilerde olumsuz bir sonucu bir topçunun gidişine;şimdiden bağlama adına Gökdeniz kalmalı diyor.

Mevkisi olmayan adamdan korkarım ben,Gökdenizin mevkisi yoktu.Olmayacakta.

Ayrıca;taraftarın konuya yaklaşımı umut verici.

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yane cekip gitsin anlaminda, pesinden agliyacak degiliz! onun yerine barislar gelicek merak etmeyin!
                                Beyler defolup gitmesine gerek yok

Aklı artık dışarda

He kalmak istese zaten bole laflar etmezdı

Gokdenıze hızmetlerınden dolayı teşekkur eder yurtdışındada başarılar dileriz.

Kendısı zaten en çok istendığı donemlerde 5 yıllık ımza atarak bağlılığını gostermıştır.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X