Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 milyon € sata bilirsek . 4 tane gökdeniz aliriz
    bi zamanlar 4 tane fatih tekke alıyoduk ne olduuu ???
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gökdeniz SATILMAMALI!
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Fatih Tekkeyle takas yapılsın madem.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi zamanlar 4 tane fatih tekke alıyoduk ne olduuu ???
          marcelinho yo geldi

250 bin € karla geri satildi sonra o paralar ne oldu albayraka sormak lazim..

Yorum

• Bazen aklıma geliyor da benzetmeyi yapıyorum.
            Rahmetli Kemal SUNAL a bir filmde (adını hatırlayamıyorum) Şener ŞEN emanet ettiği develeri soruyor
            -Nerde Develer
            Develere göz kulak olması gereken Kemal SUNAL cevap veriyor
            -Nerde?
            Soralım Yönetime Nerde Yıldızların parası?
            Alacağımız cevap yukarıda Rahmetlinin verdiği cevaptan farklı olmaz
            -NERDE?

Yorum

• yaww gene bos anlamsız seylerı konusmaya devam edıyoruz yaww adamın sozlesmesı bıtıyor bu tarz haberlker cıkması cok dogal daha anlamlı ve ısımıze yarayacak konuları tartısdalım bence Gokdenız gıdermı hadı dıyelım gıttı ne yapabılırız ??? adam koca takımı sattı az daha taraftarı satacaktı hepımız uyuduk ...! oyuzden ben dıyorumkı gereksız bır baslagın ıcınde kısır dongu yapmaya gerek yok hadı daha faydalı baslıklar bulalım kendımıze
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ver aldığın parayı Şenol hocamızın takımındaki 10 numaralı Park'a bakın kaçtane Gökdeniz ediyo.

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazen aklıma geliyor da benzetmeyi yapıyorum.
                  Rahmetli Kemal SUNAL a bir filmde (adını hatırlayamıyorum) Şener ŞEN emanet ettiği develeri soruyor
                  -Nerde Develer
                  Develere göz kulak olması gereken Kemal SUNAL cevap veriyor
                  -Nerde?
                  Soralım Yönetime Nerde Yıldızların parası?
                  Alacağımız cevap yukarıda Rahmetlinin verdiği cevaptan farklı olmaz
                  -NERDE?
                  Filmin adi Tosunpasa

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ver aldığın parayı Şenol hocamızın takımındaki 10 numaralı Park'a bakın kaçtane Gökdeniz ediyo.

aynen emmoglu benim kafadansin

Yorum

• gökdeniz askerlik muhabbeti için gitmek istiyodur belkii

Yorum

• Gelecek olan para iyi değerlendirilecekse, yönetim transferleri Trabzonlu teknik direktörler ve eski oyuncuların önerdiği oyunculara endekslemek yerine, Ersun hocaya bırakırsa; Gökdeniz satılabilir ve satılmalı da. Bu takım için bu kadar çaba sarf etmiş, yeri geldiğinde tek başına maç kazandırmış birisi 30 yaşına yaklaşırken kendisine de saygı gösterilmeli....

Yorum

• Gideceği günü iple çekiyorum
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Para iyi kullanılırsa satılabilir.

Ama parayı adam gibi kullanmaları gerek bir Fatih Tekke faciası daha yaşamayı yüreğimiz kaldırmaz.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yeşil Vadi diye hatırlıyorum

Gökdeniz'in şu aşamada satılmasını Ersun Hoca istemiş olamaz. Koşullar bunu gerektirmiş olabilir

Sayın Serdar Bali, Ersun Yanal'a sahip çıkın! Trabzonspor'un başına Sinan Engin olmayın lütfen
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eğer gökdenizde biraz akıl varsa;tekke nin oraya ilk gittiğinde çektiği sıkıntıları biliyodur ve öyle bir saçmalığa da kendisi düşmez.

rus ligi diyoruz...ing. demiyoruz...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Çalışıyor...
                                X