Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha bu olay gündeme gelmeden benim görüşüm "Hüseyin ve Gökdeniz'in satılması ve yeni bir takımın temelinin atılması" yönündeydi ki bence bu şart..

Bu görüşlerimi paylaştığım arkadaşlara Gökdeniz'in alternatifini dahi söylüyordum; Muhammed Zidan.. Gökdeniz'den 10 kat daha fazla takım oyuncusu..
    altı çizili oyuncunun bizim takıma gelmek isteyeceğini sanmıyorum
    ama diğer görüşlerinize katılıyorum..aynen dediğiniz gibi hüseyin ve gökdenizden başlanıp ''sil baştan'' yapılmalı..kesinlikle katılıyorum..
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha bu olay gündeme gelmeden benim görüşüm "Hüseyin ve Gökdeniz'in satılması ve yeni bir takımın temelinin atılması" yönündeydi ki bence bu şart..

Bu görüşlerimi paylaştığım arkadaşlara Gökdeniz'in alternatifini dahi söylüyordum; Muhammed Zidan.. Gökdeniz'den 10 kat daha fazla takım oyuncusu..
      Oylede Muhammed zidani nasil alacagiz Gokdenizden aldigimiz parayi vermemiz lazim ayrica adam gelmek ister mi ayri bir konu.

Yorum

Trabzonspor'da şu sıralarda Gökdeniz pazarlığı sürüyor. Yönetim kurulu Rubin Kazan, Satürn ve Zenit ile görüşmelerini sürdürüyor

GÖKDENİZ RUSYA YOLCUSU
        Trabzonspor Gökdeniz'i isteyen üç Rus kulübünden birine verecek. Bordo mavili yönetim üç Rus kulübü Satürn, Rubin Kazan ve Zenith kulübü menejerleriyle masaya otururken görüşmeler şu sırada devam ediyor . Üç kulübünde renklerine katmak istediği Gökdeniz için görüşmeler sürdürülürken, transferin bu akşam saatlerine kadar kesinleşmesi bekleniyor. Bu futbolcuyu gözden çıkaran Bordo mavili yönetim Rus kulüplerinden 8,5 milyon euro bonservis bedeli istedi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu başkan Sadri Şenerle birlikte transfer görüşmelerini koordineli bir şekilde yürütürken bu futbolcu pazarlıkların bitmesi durumunda gelecek sezon Rusya'da futbol hayatını sürdürecek .Gökdeniz'in bu gün Rus kulüplerinden birine verilmesi halinde bu futbolcu sezon sonuna kadar Trabzonspor'da forma giymeyi sürdürecek Gökdeniz'i üç Rus kulübünün yanı sıra İngiliz kulüpleri Nev Castle Unuted ,Middellsbourg ve Alman kulüpleri Schalke04, Hertha Berlin ve Bayer Leverkusen'de renklerine katmak için girişimlerini sürdürüyor .

Gökdeniz'in Rus kulübü Satürn ve Rubin Kazan'la kendi alacağı ücret konusunda anlaşmaya vardığı ve bonservis sorunun çözülmesini beklediği öğrenildi.------------------------------------------BEN FUTBOLCU SATMAKTAN YANA DEGILIM AKSINE ALMA TARAFTARIYIM; SADRI SENER
        iho istifa.

Yorum

Bence kampanya yapalım Gokdenıze 20 mılyon euro verene yanında huseyınıde verelim.

Gerekırse taksıtte yaparız

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak Muhammet ALAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            altı çizili oyuncunun bizim takıma gelmek isteyeceğini sanmıyorum
            ama diğer görüşlerinize katılıyorum..aynen dediğiniz gibi hüseyin ve gökdenizden başlanıp ''sil baştan'' yapılmalı..kesinlikle katılıyorum..
            Belki haklisiniz ama son yillarda gonderdiklerimizin yerine aldiklarimiz daha kotu adamlar mesela bir stepanov bir Fatih Tekke bulamayiz silbastan yapacaksak 3 yil sampiyonluk beklenmemeli takimdan

Yorum

Ula niye Hüseyin değil de Gökdeniz...

Ben buna yanarım.

Yorum

zamanında fenere imza atmıştı gökdeniz.adamda para kazanma hırsı bir hayli fazla.şimdide gideceğini düşünüyorum.takımda oynamak istemeyen adamı takımda tutamazsın.biryandanda sadece takımda yıldız gökdeniz ve yattara kaldı.ya gökdeniz klüpten astronomik rakamlar istese takımın dengeleri ne olacak.yani aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.hadi hayırlısı

Yorum

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belki haklisiniz ama son yillarda gonderdiklerimizin yerine aldiklarimiz daha kotu adamlar mesela bir stepanov bir Fatih Tekke bulamayiz silbastan yapacaksak 3 yil sampiyonluk beklenmemeli takimdan
                  Fatih Tekke'yi nasıl bulduysak onun gibi bir tane daha bulabiliriz. Dünyada futbolcu kıtlığı yok merak etmeyin

Bu takım miadını doldurdu artık. Yeni bir takım oluşturmak şart. Tıpkı Aziz Yıldırım'ın daha önce yaptığı bütün ümit milli oyuncuları almak gibi..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ula niye Hüseyin değil de Gökdeniz...

Ben buna yanarım.
                    Mehmet eger ilerde bedavaya gideceklerse bence şimdiden satalım bunları

Ama bır sartla

Teknık dırektor değişmeyecek.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• biri kulube faks çeksın arkadaşlar hüseyine rubın kazan talıp diye gazeteler 2 gunde o haberı duyunca huseyini de sattırır

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Tekke'yi nasıl bulduysak onun gibi bir tane daha bulabiliriz. Dünyada futbolcu kıtlığı yok merak etmeyin

Bu takım miadını doldurdu artık. Yeni bir takım oluşturmak şart. Tıpkı Aziz Yıldırım'ın daha önce yaptığı bütün ümit milli oyuncuları almak gibi..
                        Adaş ben sana hemen sayıım

Barboroz.erhan kuçuk, giray(oftaş), kerem seras, ozer hurmacı(inş gtmez gsye),

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -Mesela kim oynayacaktı?
                          Gökdeniz'in satışından gelecek parayla alınan oyuncu oynayacaktı..O paraya da gayet iyi bir oyuncu alınabilirdi -ki bu konuda şu anda avantajlıyız.. Bu konuları daha iyi becerebileceklerini düşündüğümüz bir yönetim kurulumuz var..

Her ne kadar satılmasına sıcak baksam da Sadri Şener'in "Yıldız oyuncuyu asla satmam, takımda tutmak için ikna etmesini bilirim" lafları aklıma gelince bu işin biraz zor olduğunu düşünüyorum..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Bu hamlenin ne kadar başarılı olduğu tartışılabilir.Şu anda kaç tanesi ilk onbirde direkt oynuyor mesela?Takım baştan yaratılmalı mı?Bence de evet.Yerini doldurabiliyorsak ki bunda şüphelerim var, Gökdeniz'e değerini veriyorlarsa satalım.Senede 10 gol, 10 asist yapacak biri olmalı en az.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökdeniz olmasa 10 kişi oynamayacaktık heralde, yerine birisi oynayacaktı..
                              evet hasan üçüncü...
                              barışa o kadar şans verileceğini sanmam hele ziyanın hiç...
                              11 de kesin hasan üçüncü olurdu... senden çok asist yapar çok gol atardın.. gökdenizin bu takımda değil türkiyede alternatifi yok, maliyeti ondan düşük bir oyuncu bulunamazsa satılmasın, yoksa gelecek sene en fazla 4. oluruz!
                              [ille d' 7]

Yorum

Aziz Yıldırım'ın ümit milli oyunculara yönelmesi, daha çok o oyuncuların ileride kendi takımına karşı tehlike yaratacağı düşüncesidir. Bu yüzden aldığı oyuncuların büyük bölümü kadroda çürümüştür. Zafer Biryol, Murat Hacıoğlu, Kemal Aslan, İlhan Parlak, Yasin Çakmak gibi başka takımlarda direk oynayacak oyuncular, FB'de hep yedek bekledi.

Yakında Sinan Kaloğlu'nu da alırlar, ne de olsa hep FB'ye gol atıyor.
                                En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 15:50.

Yorum

Çalışıyor...
                                X