İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dedikki;bu forma bir topçuya en fazla kaçyıl taşıtılmalı?
Dendiki,hakettiği ve oynadığı süre kadar,hiç yada hep.
Sonra dedikki;bu kulüp zamanı geldiğinde topçu satmayı öğrenmelidir.
Topçu satmak ve almak bir profesyonellik gereğidir,kültürdür.
Satmak ayıplanacak bişeyde değildir.
Biz bunu başaramayanlardanız.Başaramayız da.
Uzattım;Gökdeniz helede o rakamlara helede yurtdışına sezon sonunda lütfen satılsın,lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnında satılmalı anında. 10 sn bile düşünmeden
Hele telaffuz edilen rakam 10 milyon euro civarı olduğuna göre ben kendim de yolcu edebilirim Gökdeniz'iGökdeniz'in önümüzdeki sezon sözlesmesi bitecek ve büyük ihtimalle uzatmayacak. Gökdeniz'i bedava gönderecegimize 1 sezon daha az faydalanip hemen gönderilmeli.
Ama kesinlikle Fatih Tekke transferindeki rezillikleri yasamamaliyiz. Gökdeniz'in yerini doldurabilecek bir futbolcuyla ayni anda paralel görüsmeler yürütülmeli ve onunla anlasildigi taktirde Gökdeniz'e izin verilmeli.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Gökdeniz zirvesi
Trabzonspor Yönetimi, yıldız oyuncu için Rusya'dan gelen teklifleri masaya yatıracak.
10.3.2008
Yönetim, yıldız oyuncu için Rusya’dan gelen teklifleri masaya yatıracak. Başkan Sadri Şener, kurmayları ve Ersun Yanal, yarın son kararını verecek.
Trabzonspor’da yarın Gökdeniz Karadeniz, zirvesi var... Rusya’nın iki önemli kulübü Satürn ve Rubin Kazan’ın milli oyuncu için çok ciddi teklifler yapması ve 8.5 milyon Euro’yu gözden çıkarması yönetimin kafasını karıştırdı. Her iki takımın da Türkiye’de temsilciler bıraktığı ve verilecek kararı beklediği belirtildi. Bu gelişmeler üzerine yönetim de acil toplantı kararı aldı. Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetici Mahmut Aksu ve teknik direktör Ersun Yanal’ın yarın bir araya geleceği bildirildi. Başkan Şener’in rakamın çok üst düzeyde olmasına rağmen Gökdeniz’in satılmasını düşünmediği, ancak yönetiminden baskı gördüğü öğrenildi. Gelişmeleri merakla bekleyen Bordo-Mavili taraftarlar ise sanal ortamlardaki forumlarda tepkilerini yansıtıp Gökdeniz Karadeniz’in satılmasını kesinlikle istemiyor.
fanatik
---------------------------------------
Bu başlığı bekliyordum ve açmayı düşünüyordum ama benzer başlığım "Yattara satılmalı mı?" -o sıralar Dubai feybe haberleri vardı- kapatıldığı için açmak istemedim
Bence Gökdeniz Türkiye şartlarında zirvelerde dolaşıyor. Zirve yapıyor yani. Sezon sonunda yaşından hedeflerinden dolayı da ayrılacağı belli. Bu durumda İstanbul takımlarını da transfer yarışına katıp en yüksek fiyatı verecek olan Rus takımlarından birine satılmasına ses çıkartmam. Yerine oynayacak Barış Memiş pozisyon olarak takıma katkıda bulunacaktır. Yeni sezona da alışmış olur.
Ama fiyat iyi olmalı 10 milyon € civarı ve üzeri şart. Hele ki Kayseri'nin yeni yetmeleri böyle saçma transfer ücretleriyle fiyatlandırılıyorkenTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'i de yanında verelim.
Ama ben hâlâ Rusya'ya karşıyım. İngiltere veya İspanya'da oynayacakken Rusya'nın sıradan bir takımına gitmezsin inşallah Gökdeniz.
Ruslar seneye Gökdenizin sözleşmesinin bittiğini öğrenmeden satmamış lazım. Yoksa o kadar para vermezlerSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
gökdeniz satılmamalı.ne kadar para da verilse gerçek trabzona karadenizli adamlar ts ruhunu taşıyan abilerde lazım.yerine onun kadar kaliteli bir oyuncu alınabileceği garantisi yok ki.gökdeniz trabzonumuz için bir ekol.hep sattık bunlar sonucu bişeyler elde edemedik.hele ki fatihi aradığımız bu dönemlerde gökdenizi satmak çok yanlış
Yorum
-
sorun gökdenizin satilmasi degil ama senelerdir tecrübe ettikki sattigimiz oyuncularimizin yerine aldigimiz oyuncular onlarin 10 da 1 i bile kadar faydali olamiyolar.Bu senelerdir böyle.Daha iyisini alacagiz diyerek,begenmedigimiz gönderdigimiz futbolcularin yerine bile dogru dürüst adamlar alamadik .(Romaschenko,sommers,lee young gibi..hatta ben orta sahada misse misseyi bile ariyorum yani)
bu yüzden gökdenizin satilmasina hayir diyorum ,umarim satilmaz..Kayseri bile topuzu 11 milyon euro ya satmazken,yerine o paraya adam alamayiz diye,bizim gökdenizi satmamiz ne kadar mantikli anlayamiyorum.
Yorum
-
İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz satılmamalı.ne kadar para da verilse gerçek trabzona karadenizli adamlar ts ruhunu taşıyan abilerde lazım.yerine onun kadar kaliteli bir oyuncu alınabileceği garantisi yok ki.gökdeniz trabzonumuz için bir ekol.hep sattık bunlar sonucu bişeyler elde edemedik.hele ki fatihi aradığımız bu dönemlerde gökdenizi satmak çok yanlışAma Gökdeniz'in seneye sözleşmesi bitince bu takımdan ayrılacağının garantisi var
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum