Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökdeniz'in gitmesinden çok eğer ardından Ersun Yanal giderse o daha ölümcül. Gökdeniz'in yerini doldurabilecek ve alacağı kalitelerle sağlıklı bir yapıyı oluşturabilecek bilgi birikimi Ersun hocada. Yoksa bir iyileştirme daha yaparız futbolculara. 2 tazminat, 2 Brezilya seferi, son günde de futbolcu almayıp bir kazık daha atarız kendimize

Abı ne yapıp edip bu adamı gondermemeliyız.

Bunu yonetım anlamalı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Fenerbahçe ile sözleşme imzalamış olmanızla ilgili olarak büyük tartışmalar yaşandı. Bu konuya bir açıklık getirir misiniz?

Bu konuda herkes her şeyi söyledi zaten. Sadece şu var: Türkiye’deki futbol dünyasının ve futbolseverlerin bu işe profesyonelce bakmalarının zamanı çoktan geldi. Avrupa’da oynayanlar sezon ortasında başka bir takımla sözleşme imzalıyorlar ama yine oyuncusu oldukları takımda var güçleriyle mücadele ediyorlar. Bizdeyse böyle bir şey yapsanız, vatan haini ilan edilirsiniz. Bu anlayışın değişmesi gerekiyor.

26.11.2005 - Gökdeniz Karadeniz..
      O sırada hatırladığım kadarıyla sezon sonu sözleşmesi devam ediyordu. Yani bu savunması geçerli değil
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

yalan... boyle birsey yok!

Yorum

10 milyon € veriyorlarsa gitsin

Yorum

Eger bir futbolcu bu takimda oynamak istemiyorsa gondermek en dogrusudur. Ilk once oturup konusulur ikna edilmeye calisilir ama illada bende gidecem dersede kimseyi zorla tutmamak lazim. Arsenal Henry i yolladi ve simdi cok daha basarili. Gokdeniz iyi futbolcu ama Baris i iyi calisirsa seneye onun yerini doldurmaya baslar. Takim oyunu oynayabilirsek zaten isimlere takili kalmayiz. Bence gitmesin ama illada gitmek isterse 10 mliyona 4-5 tane kalite genc futbolcu aliriz ozellikle gurbetcilere yonelerek takim oyunu oynamayi ogreniriz.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takıma direkt katkı sağlayan yıldız oyuncuların satılmasına normal şartlarda karşıyımdır.. Mesela Stepanov; hem çok fazla bir para almıyordu, hem de takıma müthiş katkısı vardı.. Ancak Gökdeniz gibi yılda 2 Trilyon 600 Milyar alan bir oyuncuya 10 Milyon Euro veren birini bulursam anında satarım.. Yemişim öyle öz evladı.. Onla Hüseyin'in yüzünden takım içinde yıllık ücretler tavana vurmuş..
              Aynen, seneye bedava gideceğine satalım.

Hem Ersun hocaki kalırsa onun yerıne kesın bırını bılıyordur alınacak.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Gitmesin tabi de gidecekse de Avrupa'ya gitsin, Trabzon'u temsil etsin. Sadece hızlı olan Tuncay'ın oynadığı Premier ligde Gökdeniz'in neler yapabileceğini merak etmiyorum desem yalan olur. Ancak bi avrupa kulubünün de Gökdeniz'e bırakın 10u 5 milyon Euro vereceğini sanmıyorum.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Eğer söylenen 10 miyon euro rakamı doğruysa hiç düşünmden satılmalı. Ersun Yanal 10 milyon euroya bir yılda gökdeniz yapabileceği kaç tane oyuncu bulur. Sonra barış zaten oynarsa ınun yerinde oynanaycak. Gidersede Trabzondaki kariyerinin en başarılı dönemlerinden birinde gitmiş olacak. Bence 10 milyon euro çok çok çok iyi para. Hem takım, hem Gökdeniz için

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Fenerbahçe ile sözleşme imzalamış olmanızla ilgili olarak büyük tartışmalar yaşandı. Bu konuya bir açıklık getirir misiniz?

Bu konuda herkes her şeyi söyledi zaten. Sadece şu var: Türkiye’deki futbol dünyasının ve futbolseverlerin bu işe profesyonelce bakmalarının zamanı çoktan geldi. Avrupa’da oynayanlar sezon ortasında başka bir takımla sözleşme imzalıyorlar ama yine oyuncusu oldukları takımda var güçleriyle mücadele ediyorlar. Bizdeyse böyle bir şey yapsanız, vatan haini ilan edilirsiniz. Bu anlayışın değişmesi gerekiyor.

26.11.2005 - Gökdeniz Karadeniz..
                    Bu ön sözleşmenin maddelerini de hatırlatayım konusu açılmışken

1-Sözleşme 2004-2005 ve 2005-2006 sezonu olmak üzere iki yıldır. Gökdeniz Karadeniz ile birinci yıl için 1 milyon 150 bin dolara anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ikinci yılda da aynı bedeli alacaktır.

2-Ödemeler: Birinci yıl 400 bin dolar peşin alacaktır. Birinci yıl garanti parası 575 bin dolardır. 450 bin dolar maç başı (40 maç), 115 bin dolar şampiyon olunduğunda kendisine ödeme yapılacaktır. Peşinat karşılığı almış olduğu 400 bin dolar garanti parasından düşülecektir. Garanti parasından geriye kalan 175 bin dolar ağustostan itibaren eşit aylıklarla ödenecektir. Oyuncuya Haziran 2005'te 500 bin dolar transfer bedeli karşılığında bir defaya mahsus ödeme de yapılacaktır.

3- İkinci yıldaki ödeme toplam 1 milyon 150 bin dolardır. Bu da 1. yıldaki gibi ödenecektir. Eğer oyuncu kulübüyle mevcut sözleşmesini yenilerse Fenerbahçe Spor Kulübü'ne 1 milyon dolar ceza ödemeyi taahhüt etmiştir. Ayrıca almış olduğu peşinatı da iade edecektir. Fenerbahçe Spor Kulübü, Gökdeniz Karadeniz'in bonservisini almak için gerekli çalışmayı yapacak, bir sonuç alınamazsa oyuncu kulübü ile herhangi bir uzatma yapmayacaktır.

Bu adam öz evlat değil mi? Fener'e 1 milyon 150 bin euro'ya imza atmış kendileri. Trabzonspor'a hatırlarsanız 1.500+yıllık yüzde 25 zam karşılığı imza atmıştı. Şimdi de 2.600'ü buldu yıllık ücreti. Daha ne diyeyim bilmiyorum ki? Hala bu adamı isteyenler takımda tutulsun diyenler var..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

10 milyon euro mu?maşallah
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

bu konu cok fazla dillendigine göre söylentiler biraz gercegi yansıtıyor gibi...

Yorum

Gitsin diyen arkadaşlar,
                          O zaman Nuri ye niye kızıyorsunuz.Öyle ya isteyen gidecek,bizde hasan la ferhatı seyredeceğiz tabii lig a da!
                          Tekke gider,Ersen gider,Syzmek gider,Marcelıno gider,Stepanov gider de kim kalır?Bu takımı daha kim izler Allahaşkına?
                          Yani şu takımdan kalan 2 topçuyu yollayıp küme düşmeme takımı yapılacaksa S.Şener niçin geldi,
                          bırakın o zaman başkan Münevver olsun!
                          Gökdeniz in ayrılması anca yedeğe düşünce sözkonusu olabilirki TS nin bunun için enaz 15 ilk 11 topçusu alması gerekir bence.

Yorum

benim gökdenizi istememe nedenim bir diğer nedeni fener macında o kadar bağırtık cağırdık gelmedi herkes geldi bi o gelmedi gökdenizi seviodum o mac da bütün kredisini bitirmşdi bende şimdi bence gitsin takıma büyük kar sağlaycak bildim üzere yıldızları takımı dil takım yıldızları doğurur

Yorum

Gitmesin diyelim de önerilen ücret yüksek olsun arkadaşlar. Elimiz güçlü olsun
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

beyler bence hiç boşuna yırtınmayalım.gökdeniz the end!!!
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X