Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi

İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi
    Adi heriflere bakin...

Tekke, baskanin evinde kaliyor!
    Rahatsizligi nedeniyle milli takimdan ayrilip Istanbul?a gelen Fatih Tekke?nin, Aziz Yildirim?in evinde kaldigi iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Fener ile 3 yillik sözlesmeye imza attigi, Trabzonspor?un da 8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dedigi ileri sürülüyor. Yillik 2.5 milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmasi bekleniyor.

ya bu habere nasi gülecem bilmiyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

azizin garisiyla gizlari da evdemi acaba....
    Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
    Sadri ŞENER

Yorum

• e tabi..SULTAN cariyesiz olmaz..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Arkadaslar, kaptan kesin olarak klübümüzde kalacaktir. Lütfen uzamasin bu konu artik.
        40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• simal yildizi eline saglik kardesim çok güzel hatta muhtesem olmuss[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• fbliler havaya girmis bile fatih geliyo diye yalan diyorum hala konusuyolar

Yorum

• İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi
              İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi

İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi
              Adi heriflere bakin...

Tekke, baskanin evinde kaliyor!
              Rahatsizligi nedeniyle milli takimdan ayrilip Istanbul?a gelen Fatih Tekke?nin, Aziz Yildirim?in evinde kaldigi iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Fener ile 3 yillik sözlesmeye imza attigi, Trabzonspor?un da 8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dedigi ileri sürülüyor. Yillik 2.5 milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmasi bekleniyor.

ya bu habere nasi gülecem bilmiyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

azizin garisiyla gizlari da evdemi acaba....
              azizin gariyisla isi olmaz SULTANIN...Fallos olmus g...tü ne yapsin...Ama gizlari olur...Hem cansikintisi olmaz...Hem formdan düsmez...

Yorum

• buyuk kaptan onun hakkinda soylenecek hic bise yok
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• http://www.haberturk.com/newengine.p...rk=haber&@ =230157

umarim haberturk te asparagas'tir!!!!
                  Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Isi öyle bir noktaya getirdiler ki, alabileceklerdiyse de artik biraz zor alirlar Fatih'i. Kendi tuzaklarina düstüler biserefler.

Yorum

• sikildik artik fatih fb de haberlerinden artik buraya ne yazacagimi bile artik bulamiyorum çok sikildim ayni konuyu konusmaktan artik yalan birseyi neden konusuyoruz ki artik hergün ayni ayni nederlerse desinler ne yazarlarsa yazsinlar biz biliyoruz ki hepsi yalan artik tartismaya gerek olmadigini düsünüyorum daha da sinirlerimiz geriliyo...!!!

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadaslar, latifedeki kabalik için kusura bakmayin.

abi ellerine saglik

gerçekten çok güzel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• fener haberleri yalan ama fatih avrupaya bu sene gider.dünkü röportajinda çok kararli görünüyodu...
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadaslar, latifedeki kabalik için kusura bakmayin.

abi ellerine saglik

abi eline saglik.
                            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• avrupaya gider gider de hangi kulube.allah askina avrupadan hangi büyük kulüp gelmiste fatihi resmen istemis.benim bildigim bir wigan,bir everton var.inlarda bizim ligin orta sira takimlari gibi.fatihin bonservisine onca parayi vermezler.hatta fatihe bizden aldigi paradan daha az vereceklerine adim gibi eminim.onun için bu avrupa isi bana göre fasa fiso.insallah kaptanimiz bunu görür ve menejerlerin oyununa gelmez.avrupaya gitse bile anca basit adi sani duyulmamis takimlara gider.yoksa avrupanin devleri çoktan transfer edecek oyunculari kafalarinda belirlemislerdir.sirayla anlasiyorlardir.hem kaptanimiz fatih bilki trabzonsporumuz onurlu durusuyla basarilariyla çogu avrupa takimlarindan büyüktür.gerçi benim gözümde hepsinden büyüktür ya.onun için sultanimiz iyi düsün ne olur.oralara gidipte futbol hayatini riske sokma
                              t.akyildiz

Yorum

• ingiltereye giderse zaten futbol hayati biter

ordaki kalecilere gol atmak cok zor. bi sezonda 10 gol falan atar bu durumda milli takimada almazlar (gökhan ünal varken ne fatih tekkesi[img]smileys/smiley7.gif[/img]düsüncesiyle).
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Çalışıyor...
                                X