Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Tekke, baskanin evinde kaliyor!
Rahatsizligi nedeniyle milli takimdan ayrilip Istanbul?a gelen Fatih Tekke?nin, Aziz Yildirim?in evinde kaldigi iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Fener ile 3 yillik sözlesmeye imza attigi, Trabzonspor?un da 8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dedigi ileri sürülüyor. Yillik 2.5 milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmasi bekleniyor.
ya bu habere nasi gülecem bilmiyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
azizin garisiyla gizlari da evdemi acaba....
Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
simal yildizi eline saglik kardesim çok güzel hatta muhtesem olmuss[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Tekke, baskanin evinde kaliyor!
Rahatsizligi nedeniyle milli takimdan ayrilip Istanbul?a gelen Fatih Tekke?nin, Aziz Yildirim?in evinde kaldigi iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Fener ile 3 yillik sözlesmeye imza attigi, Trabzonspor?un da 8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dedigi ileri sürülüyor. Yillik 2.5 milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmasi bekleniyor.
ya bu habere nasi gülecem bilmiyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
sikildik artik fatih fb de haberlerinden artik buraya ne yazacagimi bile artik bulamiyorum çok sikildim ayni konuyu konusmaktan artik yalan birseyi neden konusuyoruz ki artik hergün ayni ayni nederlerse desinler ne yazarlarsa yazsinlar biz biliyoruz ki hepsi yalan artik tartismaya gerek olmadigini düsünüyorum daha da sinirlerimiz geriliyo...!!!
avrupaya gider gider de hangi kulube.allah askina avrupadan hangi büyük kulüp gelmiste fatihi resmen istemis.benim bildigim bir wigan,bir everton var.inlarda bizim ligin orta sira takimlari gibi.fatihin bonservisine onca parayi vermezler.hatta fatihe bizden aldigi paradan daha az vereceklerine adim gibi eminim.onun için bu avrupa isi bana göre fasa fiso.insallah kaptanimiz bunu görür ve menejerlerin oyununa gelmez.avrupaya gitse bile anca basit adi sani duyulmamis takimlara gider.yoksa avrupanin devleri çoktan transfer edecek oyunculari kafalarinda belirlemislerdir.sirayla anlasiyorlardir.hem kaptanimiz fatih bilki trabzonsporumuz onurlu durusuyla basarilariyla çogu avrupa takimlarindan büyüktür.gerçi benim gözümde hepsinden büyüktür ya.onun için sultanimiz iyi düsün ne olur.oralara gidipte futbol hayatini riske sokma
ordaki kalecilere gol atmak cok zor. bi sezonda 10 gol falan atar bu durumda milli takimada almazlar (gökhan ünal varken ne fatih tekkesi[img]smileys/smiley7.gif[/img]düsüncesiyle).
Yorum