Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Vay TEKKE vay ...Böyle imza kainatta yok bee. Helal olsun kaptan sana ..Bak bende üzüldüm simdi bu imzaya ..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bu arada Simal Yildizi her zamanki gibi ..yani bildigimiz Simal ...tesekkürler..

Özellikle birinci imza SÜPER[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Elif yavasssss
    yerler yasssss
    bu kadar Tekke hastasi olma be gardasssss[img]smileys/smiley4.gif[/img]rediflere (birer a, 5'er s'den olsuyor)özellikle tikkat edinuz[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• imza hee hem de 3 tane[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

SOK SOK SOK..!

Fatih Tekke konusunda haberler yapan Istanbul Medyasi hakliymis..!

Fatih son dönemlerde Fener'e 3 imza defa IMZA atmis. Iste belgeleri:

Imza 1

Imza 2

Imza 3

Fatih olayi dogrulamis ! [img]smileys/smiley2.gif[/img]

ben bu haberin yeni bi konu açilarak duyurulmasini talep ediyorum. siteye gelen eziklere güzel karsilama olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]

baslikta söyleee SOK SOk SOk fatih imzaladi!!!Edited by: forever61
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• evet suLtanimizin 3 yiL için 3 ayri imza atti [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Pek bisey anlamadim ama ..sanirim TEKKE yi çok sevme diyosun[img]smileys/smiley2.gif[/img]

TEKKE den (çok büyük bir hata yapmadiktan sonra ) asla vazgeçmeyecem ...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Alemin tek krali (sadece bordo-mavili)FATIH SULTAN TEKKEEEEE[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• beyler malesef bu haberi verirken cok uzuluyorum ama kaptanimiz yavas yavas feybeye gitmek uzere dun havaalaninda saat 22.00 gibi fatih i gordum cocuklarini ve karisini bekliyodu trabzon ucaginda benim ark vardi bende onu bekliyodum karisi ve cocugu geldigi anda fatih karisi ve cocugu NIHAT ÖZDEMIR in arabasiyla birlikte havaalanindan ayrildi ve sordum feybeye gidiyomusun diye cevap mi ''HER SEY KISMET'' iste bole arkadaslar galiba gidicek

Yorum

• o arabanin nihatin arabasi olduguna eminmisin . ? daha baskan yeni dedi biz birakmayacaz fatih dedi sadece avrupa. yeni hoca geldi söyledi yildiz futbolculari birakmam. bütün bunlardan sonra bu nasil olur. nihatin arabasi olduguna nasil emin olabildinki.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi
                  beyler malesef bu haberi verirken cok uzuluyorum ama kaptanimiz yavas yavas feybeye gitmek uzere dun havaalaninda saat 22.00 gibi fatih i gordum cocuklarini ve karisini bekliyodu trabzon ucaginda benim ark vardi bende onu bekliyodum karisi ve cocugu geldigi anda fatih karisi ve cocugu NIHAT ÖZDEMIR in arabasiyla birlikte havaalanindan ayrildi ve sordum feybeye gidiyomusun diye cevap mi ''HER SEY KISMET'' iste bole arkadaslar galiba gidicek

Saka mi yapiyorsun yoksa gercek mi?
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• malesef cok dogru nihat ozdemir de ordaydi ark lar kusura bakmayin

Yorum

• Fatih ve Nihat özdemir bir araya geliyor ama bir tane haber çikmiyor medya da ilginç degil mi ? Ne zaman konuyu kapatmaya kalksak yine bir seyler çikiyor meydana.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Giderse gitsin.Ama 10 milyon Euroyu getirsin de gitsin
                        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Arkadasi 46.sayfadaki imzalar mi rahatsiz etti acaba ? Arastirilmasini rica ediyorum.Madara Rüstü falan zoruna mi gitti ? Edited by: halil ibo
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Eger bu dogruysa Fatihin yaptigi resmen kallesliktir ama dogruysa tabi, ben inanmiyorum yada inanmak istemiyorum.
                            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• su an hala bizim oyuncumuz gidene kadar da savunacaz mecburen o yüzden olumlu veya olumsuz konusmak su durumda yanlis olur...

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
                                Eger bu dogruysa Fatihin yaptigi resmen kallesliktir ama dogruysa tabi, ben inanmiyorum yada inanmak istemiyorum.
                                deiL deiL yaw ole seymi oLur[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X