Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi bu konuda söylenecek herseyi fatih söyledi.onun için bu basligin kapatilmasi dogru olur.zorla adami yollayacak bu bizum usaklar da ondan
    İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• vallah artik bittik bi anlasti bi trabzon birakmiyor nedir bu ya

Yorum

• Haftalardir, günlerdir Istanbul'un Tiriviri Medya bozuntulari Fatih surada, Fatih burada diye haberler yaptilar. Fatih defalarca açiklamalar yapti. Türkiye'de Trabzonspor'dan baska takimda oynamayacagim diye.

Peki bu Tiriviri Medya bunu anladi mi? Hayir!

Simdi, bugün Azize açiklama yapmis:

Bugün ögleden sonra bazi internet siteleri ile haber ajanslarindan kamuoyuna yayilan haberlerde, Fenerbahçe Baskani Aziz Yildirim?in Trabzonsporlu Fatih Tekke ile her konuda anlasarak el sikistigi yolundaki haberler üzerine, Aziz Yildirim yurt disindan Fenerbahçe resmi internet sitesini arayarak açiklamalarda bulundu.

Aziz Yildirim bugüne kadar Fatih Tekke ile bir araya gelmediklerini söyleyerek konuyla ilgili olarak su açiklamalari yapti:

"Ikinci Baskanimiz Nihat Özdemir?in dün açikladigi gibi; Trabzonspor Baskani Sayin Nuri Albayrak?a Fatih Tekke için niyetimizi bildirdik. Kendisi yeni antrenörleri göreve basladiktan sonra Fatih Tekke konusunda karar vereceklerini bildirdi. Sözlesmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz pazarlik yapmak, kulübümüzün kurumsal yapisina aykiri oldugu gibi, FIFA?nin kurallari anlaminda da mümkün degildir. Bu kurallari bilmeyenler özellikle bu transfer konusunda gereksiz yayinlar yaptilar. Sayin Albayrak yeni hoca gelinceye kadar transferi askiya almak istediklerini ve hoca geldikten sonra karar vereceklerini söylemistir. Kulübümüz Trabzonspor?un kararini beklemektedir. Bunun disinda el sikismak, ön anlasma imzalamak veya transferin bittigini söylemek mümkün degildir"

1- Haftalardir, Trabzonspor Yönetiminin ve Fatih'in açiklamalarina itibar etmeyenler, acaba bu cevaba itibar edecekler mi? Ederlerse, Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hatta daha da beteri olduklari gibi kalsinlar! "YALANCI" fenerlilere degil, bize inanacaksiniz!

2- Eger tüm bu konusmalara ragmen, bu yukaridaki açiklamalarina ragmen, iki sene sonra imzalanmis bir kontrat ortaya çikarirsa, Allah Azize'yi de bildigi gibi yapsin, hatta daha da kötüsü böyle biraksin!

Fatih Trabzon'dan ayrilabilir, ayrilmaz, bu ayri mevzu. Ama "TÜM" Istanbul Basininin bu olmamis haberleri, olmus gibi yansitmasi, daha da igrenci, oldurmaya çalismasi, bu ülkedeki futbol çürümüslügünü bir kere daha yüzümüze tokat gibi vurdu.

Iki senedir, "HAKEMLERI DE YENECEK BIR KADRO" seyredebilmenin hevesi ile yasayan Trabzonsporlular, artik ciddi bir tepkinin zamani gelmedi mi? En kolay yol olan e-mail ile savasa (!) inanmiyorum. Daha sert, tokat gibi bir tepki gerekiyor bunlara.

Benim önerim:

Milliyet, Hürriyet, Sabah, Vatan, Aksam gazetelerinin ve ait olduklari guruplardaki tüm gazete ve haber ajanslarinin muhabirlerinin tesislere girisi, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri, futbolculari, teknik kadro ve tüm diger unsurlarinin bu gurup gazetelerine demeç vermesi yasaklanmali. Ancak o zaman hangi haber gerçek anlayabilecegiz.

Biz aramizdan muhabirler çikararak, kulübü haber kaynagi olarak kullanarak haber istahimizi köreltebiliriz. Ama artik her sene Trabzonspor'un oyunculari hakkinda spekülasyon yapan ve bu spekülasyonu "haber olsun diye degil", uydurduklari "gerçek olsun" diye ugrasan, Fenerbahçe'nin, Besiktas'in, Galatasaray'inemir eri olarak davranan medya, artik ADAM olmali. Benim hiç umudum yok bireysel ya da taraftar bazinda yapilacak tepkilerden; ama isin içine kulüp girerse durum farkli olacak.

Bir gün önce internet sitesinde "Tümer" ile ilgimiz yoktur" diye açiklama yapip, "Baska kaynaklara degil, Fenerbahçe'ye güvenin" diyen (Mahmut USLU) zihniyetinin üzerine gitmeye KORKAN alçaklar, artik sussun!

Daha önce de söyledigim gibi, bu olay nasil sonuçlanirsa sonuçlansin, sonuç Fatih'e de, Trabzonspor'a da hayirli olsun! Trabzonspor kendisine hizmet edeni, samimi olani unutmaz.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• angut.com un haberini hem Albayrak hem de aziz yildirim yalanladi.bu köpeeklere inanmayin artik Allah askina.

tekke bile bu adamlara kapak takmaktan yoruldu.Edited by: Oflu144

Yorum

• Az önce Fatih'in Ligtv'de röportaji vardi. Daha dün geldim kimle nasil görüseyim, anlasayim diyor. Artik adama daral gelmis anlasilan ki tartisilmaktan sikildim iyice diyor. Ama daha da ilginci febeyle hiçbir sekilde görüsmedigini, anlasmadigini anlatabilmek için adam ''vallaha yok öyle birsey</span>'' dedi[img]smileys/smiley36.gif[/img] Benim degil Trabzonspor'un menfaati önemli , maddiyatin hiçbir önemi yok önemli olan Trabzonspor dedi. Artik Türkiye'den uzaklasmak istiyorum, Avrupa'da oynamak istiyorum dedi. Fatih'in Trabzonsporlu'lugundan süphe edenler varsa Trabzonspor'dan bahsederken sürekli biz, bizim camiamiz, bizler gibi kelimeler kullandi.

Bir ilginçlikte febenin resmi sitesinden gelmis ki simal yildizi arkadasimizinda buraya tasimis zaten. Yalniz ilginçlik febenin bu konu üzerine olan açiklamasindan ziyade ''Sözlesmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz
            pazarlik yapmak </span></font></font>[img]smileys/smiley4.gif[/img]</font>, kulübümüzün kurumsal yapisina aykiri oldugu gibi...</span></font>'' açiklamalarinda</font> Gökdeniz olayini hatirladikça, aylarca sürdürülen medya Trabzonspor savasini hatirladikça vede orada ki febe kartofellerinin izlemis olduklari yol, sergilemis olduklari tutum aklima geldikçe bu kerkenezlerin harbi yüzsüz, utanmaz, kisiliksiz oldugunu bir kere daha herkese beyan ettiklerinin göstergesidir diyorum ben. Allah islah etsin bunlari[img]smileys/smiley9.gif[/img]</font></font>
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• ''Sözlesmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz pazarlik yapmak , kulübümüzün kurumsal yapisina aykiri oldugu gibi...''

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img](alkislar Ny için )[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Tam ben yazacaktim erken davrandin .Bu aksamin eglencesi bu cümle galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• SON DAKIKA..!

Bugün öğleden sonra bazı internet siteleri ile haber ajanslarından kamuoyuna yayılan haberlerde, Başkanımız Aziz Yıldırım?ın Trabzonsporlu Fatih Tekke ile her konuda anlaşarak el sıkıştığı yolundaki haberler üzerine, Başkanımız Aziz Yıldırım yurt dışından internet sitemizi arayarak açıklamalarda bulundu.
                Başkanımız Aziz Yıldırım bugüne kadar Fatih Tekke ile bir araya gelmediklerini söyleyerek konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: "İkinci Başkanımız Nihat Özdemir?in dün açıkladığı gibi; Trabzonspor Başkanı Sayın Nuri Albayrak?a Fatih Tekke için niyetimizi bildirdik. Kendisi yeni antrenörleri göreve başladıktan sonra Fatih Tekke konusunda karar vereceklerini bildirdi. Sözleşmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz pazarlık yapmak, kulübümüzün kurumsal yapısına aykırı olduğu gibi, FIFA?nın kuralları anlamında da mümkün değildir. Bu kuralları bilmeyenler özellikle bu transfer konusunda gereksiz yayınlar yaptılar. Sayın Albayrak yeni hoca gelinceye kadar transferi askıya almak istediklerini ve hoca geldikten sonra karar vereceklerini söylemiştir. Kulübümüz Trabzonspor?un kararını beklemektedir. Bunun dışında el sıkışmak, ön anlaşma imzalamak veya transferin bittiğini söylemek mümkün değildir"

Son Dakıka Olarak Verılmıs..Kaynak : Eziklerin Resmı Sitesi..
                En son KaoS_ tarafından düzenlendi; 30.01.2009, 04:20.

Yorum

• Hele hele bi Atep'ten almak istedikleri Hakan BAYRAKTAR vardi ki rezilligi tüm Türkiye izledi. Unutanlara az biraz hatirlatayim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

<div align="center">

Hakan Bayraktar ancak turist olur</font>
                  </font>
                  </div>

Dogan, Hakan konusunda F.Bahçe'nin hülleyi deneyip son sözü söyledigini vurguladi ve 'Bayraktar bu yil Fener'de oynayamaz</span>' dedi

Dayatmayla olmaz</font>

GAZIANTEPSPOR Baskani Celal Dogan, Hakan Bayraktar olayinda taviz
                  vermemeye kararli. Baskan Dogan, 'Herkesi kartlarini açik oynamaya,
                  dürüst ve seffaf olmaya bir kez daha davet ediyorum. Kimseye zorla,
                  dayatmayla bir sey yaptiramazsiniz</span>' seklinde konustu.

Hakan'i biz mi götürdük</font>

DOGAN, 'Hakan'i, Pogon Kulübü'ne götürenler, simdi götürdüklerini kabul
                  etmiyor ve yalanliyorlar. Hakan'i biz mi götürdük? Daha fazla parayi
                  biz mi teklif ettik? Büyük kulüpler örnek olmali. Hakan bu yil Pogon
                  veya Fenerbahçe'de oynayamaz. Yalnizca turist olur</span>' dedi. (AKSAM-12/07/2001</span>)

Ne diyor febe ; biz kimseden sorla fitbolcu almayis, etik kurallara tikkat ederiiz [img]smileys/smiley4.gif[/img] febe, bizde size ...... güleriiiiz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  </font>
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• KaoS_, kafayi yiyecegine biraz yukari bakarsan bu açiklamanin simal yildizi tarafindan verildigini göreceksin. Ayrica bu açiklamadan nasil oldu da baskanin eziklerle anlastigini çikardin bravo dogrusu [img]smileys/smiley4.gif[/img] Normaldir yani kafayi siyirman [img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    Murat

Yorum

• vallahide içim rahatladi ne kadar kötü bir haber bu arkadaslar fatih tekkeye de ezik formasi giydirmislerpes dogrusu Edited by: ktuTS
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• istanbul medyasini ayakta alkisliyorum, istediklerini yaptilar ve halen yapiyorlarda.. bizi birbirimize dusurduler. formda fatih tekkeye Allah belasini versin yazan bile oldu...

tebrik ediyorum istanbul medyasini....

Yorum

• angut.com daki haberi bende gordum. her ne kadar bu haber yalanlanmis olsa da hayati yalan olan bu eziklerden hersey beklenir.Daha once soylemis oldukleri"Biz ilgilenmiyoruz gorusmedik" gibi binbir yalanla tumeri bir gecede transfer etti bu ezikler. umarim fatih konusunda da saman altindan su yurutme stratejisini izlemiyorlardir.

Yorum

• Basin kuruluslarini protesto etmek için bir mailde siz atin.
                            Tiklayiniz

Yorum

• Bence bizim en büyük eksikligimiz yada handikapimiz mi desek artik
                              siz yorumlayin, bu tip haberlere karsi asiri tepkili oluyoruz. Belli ki
                              TEKKE febeye verilmez. Ancak simdi siteyi dolasiyorumda bu konuda
                              bayada tartisma çikmis, panik olusmus. Bugünden beri febeliler gelip
                              TEKKE hakkinda bir sürü yorumda bulundu, aldik vesaire... Bu gibi
                              durumlarda kizmak yerine bundan onlara maytaplik mazleme çikarmak lazim
                              diye düsnüyorum. Mesela dedigim gibi bir sürü febeli arkadasim geldi
                              bugün Fatih SULTAN Tekke febede diye. Düsünün bir, febeliler bizim
                              Fatih'ten hayranliukla ULTAN TEKKE diye bahsediyor[img]smileys/smiley4.gif[/img] febeliler Trabzonsporla yatip kalkiyor, futbolcularinin hayaliyle yasiyor[img]smileys/smiley4.gif[/img] ; Nasil büyük topçu dimi, dünya yildizi nede olsa hayallerinizi süslemesi dogaldir olm[img]smileys/smiley4.gif[/img] CARLOS, ZIDANE, TEKKE... yavas yavas uyaniyorsunuz olm[img]smileys/smiley4.gif[/img] Birgün hepiniz Trabzonlu olacaksiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img] Fatih'in .... alirsiniz ancak, onuda Papazin Çayiri'nin kapisina nazarlik niyetine asarsiniz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Yiginlan malzeme. Yeminlen bugün çok makara bir gün geçirdim/geçirdik
                              arkadaslarla. Tabii ki bu duygularla buraya geldim vede ilk yazimi bu
                              sayfaya yazdim. Ama dedigim gibi bizler hala gazete müsvettelerine
                              itibar etmeye devam ediyoruz. Halbuki ne oyunlara sahne olmustu bu
                              kagit parçalari. Sakin olmak lazim! Bu tip haberlere birinci aazdan
                              duymadan itibar etmemek lazim! Bizans kulüplerinin Bizans oyunlarina
                              alet olan Bizans medyasi! [img]smileys/smiley21.gif[/img] Unutmayalim...
                              Murat

Yorum

• fatih gitmiycek gitmez gidemez.çünkü o hem gercek bi trabzonsporlu hem de gercek bi sürmeneli[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X