HELAL BE KAPTAN BOSUNA BU TARAFTAR KRAL DEMIYO BOSUNA SENI SEVMIYO SENI, TEKRAR TEBRIK EDERIM HELAL OLSUN SANA ....FATIH SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ACABA MERAK EDIYORUM YARIN GAZETELERDE FATIHIN YAPTIGI BU ACIKLAMALARI YAYINLAYACAKLARMI
FOTOMACIN BASLIGI:FENERBAHCEDE FATIH TAMAM GIBI
FATIHIN YAKIN CEVRESINE FENERLE ANLASTIM GELMEYE HAZIRIM ISTANBULDAN EV BAKIYORUM DEDIGI OGRENILDI AYRICA YAKIN CEVRESINE FENERDE BUYUK BASARILAR IMZA ATACAGIM DEDIGI ONE SURULDU
ACABA FATIHIN YAKIN CEVRESINI FOTOMACIN EDITORLERIMI OLUSTURUYO
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Oguz tarafından gönderildi
Anadolu Ajansi'nin sitesinde böyle bir habere rastlamadim. Haberi koyan arkadas rica etsem bana link yollar misin? Haberde sadece bir cümle var. O da söyle;
<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width=385><T>
<T>
<TR>
<TD ="katayrintibaslik">TEKKE: ''YURT IÇINDE BIR TAKIMA GITMEK ISTEMIYORUM'' </TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>TRABZON - Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.</TD></TR></T></T></TABLE>
Rica etsem buraya yapistirdigin haberin linkini koyar misin?
AA da haberler ajans sitesi oldugundan üye girisi yapilmadan detayli verilmiyor...Haber bültenleri de arkadasimizin verdii sekilde geçti haberi...
Fatih'in onca emeginin ardindan bu açiklamayi yapmis olmasi inanilmaz birsey mi?...Yeni ögrenmiyoruz bu takimi nasil sevdigini...
------------------------------------------------------
Fatih'ten Fener'e red!
Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.
(A) Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yurt disinda bulundugu için transfer haberlerini takip edemedigini belirterek, ''Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum.Böyle bir düsüncem yok'' dedi.
Trabzonspor'dan ayrilmasi halinde Avrupa'ya gidecegi yönünde açiklamalar yaptigini dile getiren Fatih Tekke, söyle devam etti:
''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir
kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.''
Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaatiolursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.
-----------------------------------------------------------
Yorum
-
yarin istanbul gazetelerinin mansetleri
fotomaç = FENER FATIHTEN VAZGEÇTI
fanatik = FENER RESTI
fotospor = FATIHE BASKAN ENGELI
hürriyet = SENEYE FENERDEYIM
vatan = FATIHTEN GERI ADIM
aksam = FATIH SASIRTTI
sabah = FENER RONALDINYONUN PESINDE
milliyet = TRABZON FATIHI VERMEDI
sok = SOK SOK FATIH YUVADA KALDI
gözcü = FENER DAHA NE YAPSIN
bulvar =FENERDEN BOMBA (yilin transferini fb gerçeklestirdi.siirtsporun 29 yasindaki yildiz futbolcusu fatih teker fb li oldu)[img]smileys/smiley36.gif[/img]
papazin çayiri gazetesi = O PARAYLA HENRY I ALIRIZ
günebakis,karadeniz,taka =NAHHHHHHHHH ALIRSINIZ
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Edited by: zafer6161
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
güzel yazmissin....''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum