Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HELAL BE KAPTAN BOSUNA BU TARAFTAR KRAL DEMIYO BOSUNA SENI SEVMIYO SENI, TEKRAR TEBRIK EDERIM HELAL OLSUN SANA ....FATIH SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

Yorum

• ACABA MERAK EDIYORUM YARIN GAZETELERDE FATIHIN YAPTIGI BU ACIKLAMALARI YAYINLAYACAKLARMI

FOTOMACIN BASLIGI:FENERBAHCEDE FATIH TAMAM GIBI

FATIHIN YAKIN CEVRESINE FENERLE ANLASTIM GELMEYE HAZIRIM ISTANBULDAN EV BAKIYORUM DEDIGI OGRENILDI AYRICA YAKIN CEVRESINE FENERDE BUYUK BASARILAR IMZA ATACAGIM DEDIGI ONE SURULDU

ACABA FATIHIN YAKIN CEVRESINI FOTOMACIN EDITORLERIMI OLUSTURUYO

Yorum

• insallah hiç bir kulübe gitmez onun gibi bir futbolcuyu zor buluruz

Yorum

• O GERCEK BIR TRABZONSPORLU

Yorum

• Fener Roberto Carlosu alamiyoda Fatih abi gibi dünya yildizinimi alacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hala daha fatih tekke fenere gitsin diyen varsa oflu144 kardesimin yazdigi yaziyi okusun. biraz yüzü olan onun hakkinda söyledikleri için belki utanir. oflu144 o yaziyi kendi kafasindan uydurmadi istediginiz spor sitesine girinde görün bu yaziyi....

Yorum

• Hiç bir zaman SENDEN SÜPHE ETMEDIM KAPTAN [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Onlar ancak Fatih Sultan Tekke'nin önünde eğilirler.....

Yorum

• İlk olarak Oguz tarafından gönderildi

Anadolu Ajansi'nin sitesinde böyle bir habere rastlamadim. Haberi koyan arkadas rica etsem bana link yollar misin? Haberde sadece bir cümle var. O da söyle;

<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width=385><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD ="katayrintibaslik">TEKKE: ''YURT IÇINDE BIR TAKIMA GITMEK ISTEMIYORUM'' </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD>TRABZON - Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.</TD></TR></T></T></TABLE>

Rica etsem buraya yapistirdigin haberin linkini koyar misin?

AA da haberler ajans sitesi oldugundan üye girisi yapilmadan detayli verilmiyor...Haber bültenleri de arkadasimizin verdii sekilde geçti haberi...

Fatih'in onca emeginin ardindan bu açiklamayi yapmis olmasi inanilmaz birsey mi?...Yeni ögrenmiyoruz bu takimi nasil sevdigini...

------------------------------------------------------

Fatih'ten Fener'e red!
                    Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.

(A) Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yurt disinda bulundugu için transfer haberlerini takip edemedigini belirterek, ''Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum.Böyle bir düsüncem yok'' dedi.

Trabzonspor'dan ayrilmasi halinde Avrupa'ya gidecegi yönünde açiklamalar yaptigini dile getiren Fatih Tekke, söyle devam etti:

''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir
                    kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.''

Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaatiolursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.

-----------------------------------------------------------

Yorum

• Bence Fatih bu sene gidicek.Insallah Avrupaya gider

Yorum

• yarin istanbul gazetelerinin mansetleri

fotomaç = FENER FATIHTEN VAZGEÇTI

fanatik = FENER RESTI

fotospor = FATIHE BASKAN ENGELI

hürriyet = SENEYE FENERDEYIM

vatan = FATIHTEN GERI ADIM

aksam = FATIH SASIRTTI

sabah = FENER RONALDINYONUN PESINDE

milliyet = TRABZON FATIHI VERMEDI

sok = SOK SOK FATIH YUVADA KALDI

gözcü = FENER DAHA NE YAPSIN

bulvar =FENERDEN BOMBA (yilin transferini fb gerçeklestirdi.siirtsporun 29 yasindaki yildiz futbolcusu fatih teker fb li oldu)[img]smileys/smiley36.gif[/img]

papazin çayiri gazetesi = O PARAYLA HENRY I ALIRIZ

günebakis,karadeniz,taka =NAHHHHHHHHH ALIRSINIZ

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Edited by: zafer6161
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img](BU KADARDA KAFA YAPILMAZ KI...)

Yorum

• güzel yazmissin....
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Yorum

• Hangi takima giderse gitsin tepki koymayacagim Kaptandan bu sözleri duymak beni sevindirdi.Hersey diledikleri yönünde olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X