Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu is lafla olmaz Fatih çikar kulüb ile olan sözlesmesini uzatir atar imzayi ondan sonra da madem Trabzonsporun menfaatlerini düsünüyor seneye bosa çikmadan Avrupadan gelen teklifleri degerlendirir ben kulübün yerinde olsam otururum fatih ile masaya sözlesmeyi uzatmayi teklif ederim avrupadan gelecek her teklifte de eger sen istersen kulübün menfaatleri dogrultusunda seni satariz derim böylece hem kulüp kazanir hem fatih kazanir ama suasamada hiç bir futbolcuya güvenmiyorum siz de güvenmeyin ben fatih ten daha trabzonsporluyum profesyonel olunca is paraya dökülünce sevgi kalmiyor EGER FATIH BASINI SUSTURMAK ISTIYORSA ÇIKAR SÖZLESMESINI UZATIR BU OLAY BU KADAR BASIT TIR...
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bu ezikler kadar yüzsüz görmedim benyaa. bizim baskan dediyaki para için biz adam satmayiz, o eziklerde yaziyorki kim bizim kadar para verecek falan. bu kus kafalilar herseyi para saniyorlar yaa.tam istanbul yalamalari.!!
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• baskan açikladi ya.biz fatihin trabzonda futbolu birakmasini istiyoruz.para için satmayizdiye.az önce NTV'de
        t.akyildiz

Yorum

• Insallah gelecek tepkiyi yumusatmak için falan yapilmiyordur bunlar. Çünkü o zaman daha kötü olur...
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• ya belyer www.antu.com a acil bi girin lütfen yaa.. bu ezikler nası fatihe fener forması giydirirler yaa.. bi bakın şuraya..
            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
              Ya bu adam bizde yillik 2 trilyon=1.5 milyo euro almiyor mu? Aliyor...

Öyleyse neden yine 1.5 milyon euro'ya fenere gitsin ki? Biraz mantik lütfen...

Fatih yillik Gökdeniz'le birlikte en yüksek ücreti aliyorlar... 1.5 trilyon civari diye biliyorum...
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi
                ya belyer www.antu.com a acil bi girin lütfen yaa.. bu ezikler nasi fatihe fener formasi giydirirler yaa.. bi bakin suraya..
                yaa birak fatih diyecegi lafi resmi sitede de de di yemin de etti bu da onlara kapak oldu o fotografta [img]smileys/smiley36.gif[/img] yarim saattir ezikklere gülüyorum... bos ver.... salla
                [ille d' 7]

Yorum

• kapak 3..... bugün fenerlilerin üstüne çok gittim ben yaaa...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

FATIH TEKKE: ''FENERBAHÇE'DEN TEKLIF GELDI AMA GÖRÜSMEM YOK'' Trabzonsporlu futbolcu Fatih Tekke, Fenerbahçe'den menajerler araciligiyla teklif geldigini ama kimseyle
                  görüsmedigini söyledi. Tekke, Lig TV'de yaptigi röportajda,
                  ''Fenerbahçe ile görüstün mü? Anlasma yaptin mi'' seklindeki bir soru
                  üzerine, ''Hamburg'dan dün gece geldim. Fenerbahçe'den menajerler
                  araciligiyla teklif geldigini biliyorum ama görüsmem yok. Trabzonspor
                  camiasini üzecek hiçbir sey yapmam. Trabzonspor'un menfaatlerini her
                  zaman korumus bir insanim'' dedi.

kaynak: AA Türkiyenin güvenilir tek haber ajansi bana kalirsa orda çikan haberlerin büyük kismi dogru bunada inaniyorum

[ille d' 7]

Yorum

• Aman Fatih bi yanlislik yapipta febe'yle imzalarsa kimse affedemez onu...

Nerede Apdullah nerede ogün?

yoklar...
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• satilsin diyenlere bir lafim olacak... hadi sattik ama kime feneremi!!!!!!!!!!!yani bunu yapan bir yönetim herhalde koltugunda oturamaz.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• bizde alexe Trabzon formasi giydirelim misilleme olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• SUANDA

BURAYI GEZMEKTE OLAN KUS KAFALI EZIK TARAFTARLARI BU FOTOYA IYI BAKIN. FATIH TEKKE BIZIM KAPTANIMIZDIR. VE ÖYLE KALACAK . ZORUNUZA GITMESIN.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                            bizde alexe Trabzon formasi giydirelim misilleme olsun [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Ya biz niye alacagimiz adamin yedegine boyle bir sey yapalim
                            Alex brezilyada Tatilde Ricardinhomuz Dünya kupasinda &. kupayi kaldirmak için Almanyada
                            Ezikler dünya stari hayalleri görüyorlar alex için bezikbahçenin muhtemel hocalasi bile onu kadroya almadi
                            ama Aslan gibi Tapulu oyuncumuz Brezilya milli takimi kadrosunda
                            Kapak olsun BüzükBahçelilere

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi
                              satilsin diyenlere bir lafim olacak... hadi sattik ama kime feneremi!!!!!!!!!!!yani bunu yapan bir yönetim herhalde koltugunda oturamaz.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bosver oturmasin gelen yönetime kaynak çikar iste.. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• BURAYI GEZMEKTE OLAN KUS KAFALI EZIK TARAFTARLARI BU FOTOYA IYI BAKIN. FATIH TEKKE BIZIM KAPTANIMIZDIR. VE ÖYLE KALACAK . ZORUNUZA GITMESIN.

O kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. .......... ...
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X