Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @ külünkoglu

Onu alirlar iste.. Hatta ona biz bile birsey diyemeyiz.

@ berat

Sen de çok sey biliyorsun be kardesim [img]smileys/smiley2.gif[/img]. Ama yalniz degilsin. Biz de gökteki yildizlara baka baka boyun fitigi olduk. [img]smileys/smiley17.gif[/img]

FATiH'in transferi ile ilgili konuda 61. sayfa. Edited by: simal yildizi
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Yok arkadas siz ille de neyse neyse

tiklayin linkede fenerin asil kimin pesinde oldugunu kimialdigini ögrenin.

http://img159.imageshack.us/img159/5986/fbbb6cu.jpg
      fener hastadir böyle transferler yapmaya [img]smileys/smiley36.gif[/img] Edited by: onurkaradeniz

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
        Albayrak'in açiklamalari söyle:

''Fatih ile gazetelerin vermis oldugu haberlerle ilgili oturup konustuk. Ona, 'biz seninle yolumuza devam etmek istiyoruz' dedik. Kendisi de, '
        <DIV>yorgunum, dinlenmek için yurt disina gidip döneyim' dedi. Gelismeleri takip edecegiz. Bizim için birinci derecede önemli olan Trabzonspor'un menfaaatleridir. Ondan sonra sporcunun menfaatleri geliyor. Ama bizim adil olmamiz gerekiyor. Trabzon'a gelip yildizi parlamis oyunculari burada ezip kaybetmek istemeyiz. Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas, Avrupa takimlari farketmiyor. Ancak rakibimiz olmasi hasebiyle, yarisacagimiz rakibe silahimizi vermemizin dogru olmadigini düsünüyorum. Ama sartlar, zemin ileride bizi nereye getirir bilemiyorum.'' </DIV>
        <DIV></DIV>
        <DIV>Ben biliyorum sartlarinizin neyi gerektirecegini ama insallah yanlis biliyorumdur.. Ama,ancak,ama.. neredeyse tüm cümleler baglaçla basliyor..tipik politikaci cümleleri..birsey söylüyor,sonraki cümlede kullandigi baglaçlarla açik kapi birakmayi da ihmal etmiyor..
        </DIV>

Yukarda siyah olarak belirttigim kisim ajanssporun uydurmasidir... Haberin bu kismi su sekilde olmaliydi...

Fenerbahçe'nin Fatih Tekke konusunda teklifte bulundugunu, ancak maddi anlamda bir teklifin olmadigini belirten Baskan Albayrak, "Gazetelerde yazilan rakamlarin hiç biri bize teklif olarak iletilmedi. Biz Fatih Tekke'nin sözlesmesini uzatip, onunla yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Fatih Tekke ile görüsüp bir karara varacagiz. Fatih Tekke ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Elimizdeki silahlardan vermek istemiyoruz. Bizim için önemli olan Trabzonspor'un menfaatleridir. Ondan sonrada sporcu menfaatleri gelir. Bizim için Istanbul takimlari, Avrupa takimlari pek fark etmiyor. Istanbul takimlari bizim rakiplerimiz olmasi nedeniyle onlarla yarisacagimiz için elimizdeki silahlari vermenin dogru olacagina inanmiyoruz. Ama sartlar zemin bizi nereye götürür, onu da bilemeyiz su anda. Fatih Tekke konusunda öncelikli hedefimiz sözlesmesini uzatmasidir. Ikinci hedefimiz ise Trabzonspor'da kalmasidir" diye konustu.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Insallah bu son sayfa olur ve hiç bir yere gitmez

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Yok arkadas siz ille de neyse neyse

tiklayin linkede fenerin asil kimin pesinde oldugunu kimialdigini ögrenin.

http://img159.imageshack.us/img159/5986/fbbb6cu.jpg

iste bu harikaydi [img]smileys/smiley20.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
            BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi
              Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek
              Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.

<DIV align=center></DIV>

Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.
              <DIV align=left>13.06.2006 14:36:00</DIV>
              <DIV align=left></DIV>
              <DIV align=left>TRABZONSPOR.COM!dan alintidir.</DIV>

resmi sitede yayinlandigi için dogru bir haberdir

çok güzl bir haber

Yorum

• artik noktayi koyalim arkadaslar . [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                BMN Tsira TRABZON

Yorum

• vallahi bitsin bu mevzu sinir hastasi oldum,fatih fenere gitmez gidemez...ahanda burya yaziyorum fatih bir yere gitmesin sampiyonuz bu sene.....

Yorum

• yorgunum diyen Fatih kiskaca alinip her türlü moral motavisyon ve destek verilip kalmasi saglanmalidir..zaten yapilacak transferlerle geçen yillarda oldugu gibi sadece onun sirtina yük binmeyecegi için daha rahat olacaktir..

sözlesme uzatilsin, avrupadan teklif gelirse de gönderme sözü verilsin..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Su sozlesme yenilenmeden bana rahat yok. Avrupaya da gitmesin,ben Fatihi TS'de seyretmek istiyorum Avrupa'da degil .fenere ise zaten gunahimi bile vermem kac para verirlerse versinler...
                      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• @ aslihan

Taklitçi zihniyeti kiniyorum.[img]smileys/smiley36.gif[/img]O .yi kocaman olarak dün ben koymustum.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Trabzon'a gelip yildizi parlamis oyunculari burada ezip kaybetmek istemeyiz.

Normal akil sahibi bir insan su cümleyi kurar mi ?

Arkadaslaryazilari süzgeçinizden geçirip buraya koyalim, kör olmayalim da.

Bikkinlik geldi artik, baslayacam yazilari editlemeye silmeye, yeter da Kardasim, biz de insaniz da.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• yeterda ne olacaksa olsun bu milleti darlandirmayin da
                            sorma neden...
                            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• iste gerekli açiklama geldi is fatihe kaldi

Yorum

• Ne yazayim ki bu konu hakkinda. Basinin dümen suyuna düsmemek için yogun çaba sarfettik. Bugün resmi siteden yapilan açiklama ise, bizleri bayagi bir rahatlatmis olsa gerek.

Sayfa da oldu zaten 61 Bu sayfa ile su konuyu kapatsak mi, ne yapsak. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X