Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik Direktör gündemiyle, Fatih Sultan Tekke'yi kaptirmayalim. Uyutulmayalim... Uyumayalim... Kaptana sahip çikalim...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      Teknik Direktör gündemiyle, Fatih Sultan Tekke'yi kaptirmayalim. Uyutulmayalim... Uyumayalim... Kaptana sahip çikalim...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• basin lazaroniye fatih'i soracak.cevap:Trabzonsporda kisilere dayali bir sistem kurmayacagiz.hiç bir futbolcu benim sistemimde vazgeçilmez degildir.takim oyununu ön plana çikaracagiz,savasan hirsli bir takim yaratacagiz falan filan...sonra fatih fener'de...
        yönetime inancimi ve güvencimi tamamiyle yitirdim,çok tipik bir sekilde may'in yolundan gidiyorlar Allah sonumuzu hayir etsin...

Yorum

• zaten Fatih'i satmaya niyetliler ve yeni teknik direktör belli olmadan topu ona attilar "yeni teknik direktör karar verecek" diyerekten..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Fatih satilmasin elbette. Ama satilabilirse de FENER'E DEGIL!

Basindaki haberlere asla ihtimal vermiyorum. Baskan çikip açikça Fatih'i yurtiçinde bir kulübe satmayacagiz dedi. Herhalde göz göre göre yalan söyleyecek degildir. Zaten bu sözlerden sonra satarsa, hesabini verir.

Haberleri fazla ciddiye almamak lazim.
            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Sanirim bosman kurallarina göre kulüp sözlesmeli oyuncusunu satmak istese bile oyuncuyu istemedigi kulübe yollayamiyor. Yaniliyor da olabilirim ama bu kosulda Fatih fenerde oynamaz zaten..
              Naber?

Yorum

• Yurtiçine satacaksa yönetim Fatih'le beraber gitsin..O kadar..

Fatih Tekke siradan bir futbolcu degildir..Bir Yattara satilabilir,bir Szymek de satilabilir..Ama Fatih Tekke bordo-mavi'yi çikarmamali sirtindan..Hele sari-lacivert için...G.Birligi'nden ne farkimiz kalacak??
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• yaf fatih hayatimda en cok sevdigim oyuncu bütün yaptigi olaylarlan ama ARTIK AVRUPA ZAMANI GELDI ÖNÜMüdeki 2-3 yil kariyerindeki en iyiler olacaktir bende isterim ts de kalsin ama olmiyacak gibi büyük kaptan o
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fatih'i ezeli rakibe satmak nasil bir mantik, nasil bir güruhtur anlayamiyorum.Bu midesizligi yapanlar(eger varsa) ortaya konulmali, gereken ilgi taraftarca verilmeli bu kisilere...Kimse Fatih'in yurtdisina çikisina karsi degil ama yurtiçinde satilmasinin tek bir mantigi var oda PARA.Ayip, çok ayip, çok çok çok ayip.Fb li yetkililere gerekli cevabi veremeyip, pazarliga girismislerse çok ayip...

Yorum

• Yönetim Karari Yeni Hoca Verecek Dediyse bi Pazarlik Döndü Demektir !!

Ortada Yönetim Açisindan Büyük Çeliski Var. Hem Yurt Ici Fatihe Yasak Yurt Icine Satmayiz Deniyor. Hemde FAtih Transfer Teklifine Cevap Için Yeni Hoca Beklenecek Diyor.. Ne aLakasi Var ? Yurt Icine Satmayacaksan Hocanin Kararinin Fenerbahce Icin Ne Önemi Var..

Bence Yönetim %de 100 Fenerbahce Ile Pazarlik Yapti.. Fenerbahcenin Bekleyisinden Ve Yönetimin " Karari Yeni Hocamiz Belirliycek " , "Trabzonspor'un Menfaatleri Söz Konusu Oldugunda Taraftarimiz Tepki Vermez. Neden Versinlerki " Söylemlerinden Bu Anlam Çikiyor.

Yorum

• hele hele bu kadar tartismalrdan sonra fatih giderse veya satilirsa çok kötü olacak 3-5 tane çapulcu febelinin alay konusu olacaz.

fatih giderse yönetim de istifasini versinEdited by: Badaloglu
                        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• sunu isterdim kaptandan.

hem kaptanligina yakisirdi hem trabzonsporluluguna.

açik ve net olarak su cümle:

''Ben 23 yildir sampiyonlugu kovalamis ve özlemlemis bir kulübün kaptaniyim ve ayni zamanda trabzonluyum.Beni öyle büyük paralarla satin alamazsiniz.Ben takimim için her fedakarligi yapmaya hazirim fakat avrupada oynamak istiyorum,eger ki sartlar uygunlasirsa yönetim kurulumuzdan ve taraftarimizdan anlayis bekliyorum.aksi taktirde ne fenerbahce ne galatasaray ne de besiktas bu üç kulüptede oynamak gibi bir niyetim olmaz olamaz.''

Fatih böyle deseydi krallar gibi,bende su anda rahat rahat otururdum.

ama fatih bunlari söylemedi aksine kulüp menfaatlerinin dogrultusunda her yere gidebilcegine yakin bir söz kullandi.

oysaki hem yönetim hem fatih bilmeliki bu kulübün menfaati sampiyonluktur.Ve Fatih sampiyonluk yolunda belki 1 belki 3 sene daha bu formaya hizmet etmelidir...

Yeni teknik adamimizin belli oldugu su dakikalarda Fatihin ilk gündem maddesi oldugunu düsünüyorum.

umarim kaptan bizi yaniltmaz ve o ezik formalarindan herhangi birini giymez.

Edited by: miracciftci
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD =hBaslik colSpan=2>Fatih Tekke, bu iddiaya çok kizdi...</TD></TR>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top width=250></TD>
                            <TD vAlign=top width=220>
                            <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD =txtKucuk>02 Haziran 2006 07:45

</TD></TR>
                            <TR>
                            <TD =hSpot>Trabzonspor ve Milli Takim'in yildiz futbolcusu Fatih Tekke, Fenerbahçe'yle anlastigi seklindeki haberlere yanit verdi. Tekke hakkindaki su iddiaya da çok sinirlendi...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
                            <TR>
                            <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
                            <TR>
                            <TD =txt colSpan=2>
                            Fatih Tekke: 'Kulüplerle görüsmek için degil annemin rahatsizligi için Istanbul?a geldim ve simdiye kadar da kimseyle masaya oturmadim...'

Trabzonspor ile 1 yillik sözlesmesi bulunan, ancak her transfer döneminde oldugu gibi yine birçok ekibin liste basinda yer alan Fatih Tekke, son dönemlerdeki söylentilerle ilgili bir takim açiklamalarda bulundu.

Milli takimdan rahatsizligi nedeniyle ayrildigini ve annesi hasta oldugu için Istanbul?a geldigini belirten yildiz oyuncu, ?Bahsedildigi gibi Fenerbahçe ya da baska bir takimla transfer görüsmesi yapmak için burada degilim.

Ben de hakkimdaki söylentileri basindan takip ediyorum. Çünkü kimse benimle konusarak ya da bilgi alarak yapmiyor bunlari. Bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum ki, kimseyle masaya oturmadim? dedi.

Avrupa?da futbol oynama istegini de yineleyen Bordo-Mavili futbolcu sunlari söyledi: ?Beni Fatih Tekke yapan Trabzonspor?dur. Ben bu takimin kaptaniyim ve davranislarim örnek olmak zorunda. Ülkemi yurt disinda temsil fikrine hep sicak baktim ama Trabzonspor?un menfaatleri de her zaman ön plandadir.

Ser,efsiz degilim...

Ayrica sunu da söylemek istiyorum ki, Istanbul?da bazi insanlarin evinde kaldigim iddia edildi. Ben böyle birsey yapacak kadar ............ degilim. Kendi ailemin evi var, onlarla kaliyorum.?
                            </TD></TR></T></TABLE>
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fatih tekke TRABZONSPORUMUZDAN büyükmü.. fatih nereye giderse gitsin. kafaca bitirmis trabzonu. yararli olmaz seneye bedava gidecek bonservisi elinde olacak... o zaman su fatih tekke fatih tekkedemeyin bizi satti belese gitti demeyin sonra.. ama ben o gunleri gorecegim. kulup taraftar baskisiyla fatihi satmayacak.. seneyede bedava gidecek o zaman kimse kusura bakmasin yonetime kabahat bulmasin butun suc taraftarin olur...bu trabzondan ne sembol isimler gitti. hami gibi sembol isme yapilanlar hala unutulmadi hala bir jubilesi yok.

fatik tekke TRABZONDAN büyük degil.. efsane hic degil..

siz dua edin samet aybabaya o olmasaydi fatih tekkeniz su an amatorlerde 2 liglerde top kosturuyordu..
                              hakan kont

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                                basin lazaroniye fatih'i soracak.cevap:Trabzonsporda kisilere dayali bir sistem kurmayacagiz.hiç bir futbolcu benim sistemimde vazgeçilmez degildir.takim oyununu ön plana çikaracagiz,savasan hirsli bir takim yaratacagiz falan filan...sonra fatih fener'de...
                                yönetime inancimi ve güvencimi tamamiyle yitirdim,çok tipik bir sekilde may'in yolundan gidiyorlar Allah sonumuzu hayir etsin...

Bu T.D. Fatih gitsin diyebilir ama gidecegi takim fb olmamali. Ben Fatih'e güveniyorum, Fatih'in ''Trabzonspor sevdalilarini üzmem'' açiklamasina da. Ama yönetime güvenmiyorum bu konuda.Teknik direktör ne derse o olacak diyor. Açik açik desenize 'Kaptanimizi Istanbul kulüplerinden hiç birine satmayacagiz' diye. Çok mu zor bunu söylemek ? Yönetimin ipi kendi elinde. Fatih'i febeye sattik açiklamasini Afrika'nin çöllerinde yaparlar herhalde. Bu ülkede TS baskanligi koltugunda oturan hiç kimse Fatih'i IST. kulüplerinden birine satamaz.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Çalışıyor...
                                X