Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke olayinda, nedense aklima gelen bir sürü soru var. Sizlerle paylasmadan geçemiyecegim.
    1. <LI>Fatih Tekke'nin fb. ile anlastigi haberi gece yarisi 02.30 civarinda www.maraton.com.tr de yayinlandi.</LI>
      <LI>Türkiye'nin iki büyük haber ajansi olan Dogan Haber Ajansi ve Ihlas Haber Ajansina bagli gazetelerde de bu haber çikti. DHA'yi geçiyorum ama Ihlas Haber Ajansinin sayginligina güvenirim hep.</LI>
      <LI>Haberin gece yarisi çiktigi, gazetelerinse bayilerde sabah satisa çiktigi bir ortamda, Fatih Tekke, Sn.Baskan ve H.Sayitoglu bu haberleri yalanlamak için neden ögleden sonra saat 3 sularina kadar beklediler ve akabinde fb. resmi sitesinde yukaridaki açiklama yapilma geregi duydu.</LI>

Cevap bulamadigim soru ve yorumlar bunlar. Içimi bir kurt kemirmeye de devam ediyor. Açikcasi, ben bu iste bir geri adim atma seziyorum. Gün içiresinde yükselen tepkiler ve yönetim kurulumuzun elle tutulur transfer yapamayasi ve teknik direktör sorununu halledememis olmasi, karsilikli görüsmelerden sonra bu asamaya geldigini düsünüyorum. Hele hele Azize'nin yurt disindan telefon ile resmi siteye bu haberi geçirmesi ise, tam bir ricanin ürünü gibi geliyor bana.

Birde yukaridaki haberin ; "Kulübümüz Trabzonspor?un kararini beklemektedir. Bunun disinda el sikismak, ön anlasma imzalamak veya transferin bittigini söylemek mümkün degildir" bu bölümü beni fazlasiyla isgillendiriyor, sevgili arkadaslar.

Fatih Tekke transfer olabilir. Avrupaya gitmesi beni fazlasiyla sevindirir. Tek hazmedemeyecegim olaysa, Fatih Tekke'yi sari lacivert forma içinde görmektir. Açikça söylüyorum, Fatih Tekke'yi fb.ye satan yönetimin, her ortamda karsisinda olacagim. Kimse bu transferin mantigina beni ikna edemez.

Insallah yaniliyorumdur... Insallah...

Yorum

• Bence satacaklar suçu da yeni gelecek hocaya atacaklar..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• kendisi istiyosa,yönetim de birakirsa gitsin ama yurt disin da bir takim tabii..eger izin yoksa kral bizle beraberdir

Yorum

• Kaptan avrupadan hicbiyere gitmez

o demedimi kimse benim trabzonsporlulugumu tartismasin. ne tartisiyoruz ozaman.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Asbaskan Sayitoglu: ?Fatih?i yurt içine satmayiz?
            Asbaskanimiz Hasim Sayitoglu, kaptanimiz Fatih Tekke?nin yurt içinde bir takima satilmasini kesinlikle düsünmediklerini açikladi.

<DIV align=center></DIV>Oyuncumuza Türkiye?den bir iki kulüpten teklifler geldigini kaydeden Sayitoglu, ?Fatih Tekke konusunda görüsümüzü soran bu kulüplere kaptanimizi ülke içinde bir takima göndermeyi düsünmedigimizi bildirdik. Kesinlikle hiç biriyle pazarlik da yapmadik? dedi.

Fatih?in talebinin yurt disiyla ilgili oldugunun altini çizen Sayitoglu, ?Fenerbahçe ile anlasildigi yönündeki haberler dogru degil. Avrupa?dan ciddi bir teklif gelmesi halinde oyuncumuzun da görüsünü alarak kulüp menfaatleri dogrultusunda hareket edecegimiz fikrinde herhangi bir degisiklik yok? diye konustu.

<DIV align=right>31.05.2006 16:44:00</DIV>
            <DIV align=right></DIV>
            <DIV align=left>Fatih'le ilgili yapilan onca yorum içerisinde, yukaridaki cümleler tek tesellim. Sayet, bu söylemlerden sonra Fatih Tekke fb.ye transfer edilirse, yönetim kendi ipini çekecektir. </DIV>

Yorum

• Bu is izzet-i nefis olayina dönüstü artik,degil Artos Himalayalara kadar gider.

Bunca laftan sonra eger ki tersi bir gelisme olursa Trabzonspor Kulübü,Baskani,yöneticisi ve diger kurumlari kamuoyu önüne Ronaldinho ile çiksalar viz gelir.

Olay basit bir transfer olayindan çikti artik.Bundan sonra ona göre adim atilsin lütfen.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi
                Bu is izzet-i nefis olayina dönüstü artik,degil Artos Himalayalara kadar gider.

Bunca laftan sonra eger ki tersi bir gelisme olursa Trabzonspor Kulübü,Baskani,yöneticisi ve diger kurumlari kamuoyu önüne Ronaldinho ile çiksalar viz gelir.

Olay basit bir transfer olayindan çikti artik.Bundan sonra ona göre adim atilsin lütfen.

Bende bunlari söylemeye çalisiyorum. Bu taraftara böyle birsey yasatmaya kimsenin hakki yoktur bu saatten sonra. Bu taraftarlar, üç-bes çapulcunun dalga geçecegi, bir camaiya mensup taraftarlar degildir. Herkes, atacagi adima bu yüzden dikkat etmelidir, bu saatten sonra.

Yorum

• İlk olarak borvi tarafından gönderildi

dilim varmiyo ama

ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZMIS
                  ya usagim sen hala istanbul kumalarinin lafinami inaniyosun adam söylemekten dilinde tüy bitti gidersem avrupaya giderim TÜRKIYEDEN uzaklasmak istiyorum diyor hala sizde ates olmayan yerden duman çikmaz diyosunuzzzzzz[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Erkan abi ayni soru isaretleri benim de beynimi kemirmekte ve bana da Fatih'i febeyi satacaklar gibi geliyor.. ve bunu hangi cüretle yapacaklar çok merak ediyorum.. ben TS Baskani olsam ve Fatih'i benden isteseler cevabim su olurdu; "verin Alex+Appiah..Alin Fatih'i.." yani "babayi alirsiniz!..." demenin kibari.. ama baskan olaya ticari mantikli bakiyor sanirim.. Trabzonspor'un ticarethane degil de sampiyonluga oynamaya mecbur olan bir takim oldugu gerçegini umarim çok geçmeden anlarlar ve ellerindeki en büyük kozu kendi ellriyle enseref yoksunurakiplerine vermezler..

ne mide var bunlarda ya,Trabzon'da 30.000 kisi hangi takima,hangi takimin yarattigi illegal ortama,sisteme karsi yürümüstü..ve bunlar hangi takimla Fatih Tekke pazarligi yapiyorlar[img]smileys/smiley11.gif[/img]Edited by: Berat Tekke
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                      Erkan abi ayni soru isaretleri benim de beynimi kemirmekte ve bana da Fatih'i febeyi satacaklar gibi geliyor.. ve bunu hangi cüretle yapacaklar çok merak ediyorum.. ben TS Baskani olsam ve Fatih'i benden isteseler cevabim su olurdu; "verin Alex+Appiah..Alin Fatih'i.." yani "babayi alirsiniz!..." demenin kibari.. ama baskan olaya ticari mantikli bakiyor sanirim.. Trabzonspor'un ticarethane degil de sampiyonluga oynamaya mecbur olan bir takim oldugu gerçegini umarim çok geçmeden anlarlar ve ellerindeki en büyük kozu kendi ellriyle enseref yoksunurakiplerine vermezler..

ne mide var bunlarda ya,Trabzon'da 30.000 kisi hangi takima,hangi takimin yarattigi illegal ortama,sisteme karsi yürümüstü..ve bunlar hangi takimla Fatih Tekke pazarligi yapiyorlar[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Berat satis olur mu kestiremiyorum. Yaklasik 1 saat önce görüstügüm bir dostum, anlastiklarini söyledi. Fakat olay Gökdeniz olayi gibi oldu. Yönetim kurulu (teknik direktörle anlasmamis olmasi, transferlerin belirsizligi vb.) zor durumda kalmamak için geri çekildi dedi bana. Bu dostum, kulübe yakin birisi. Bu saatten sonra satmazlar gibi geliyor bana ama yönetim kurulu malesef çok fazla güven kaybetti. Bu olaysa tuzu biberi oldu.

Fatih'i fb.ye vermenin hiçbir mantigi olamaz. Olsa olsa, tüccar mantigidir. Hal böyle olunca da, sampiyonluk için geldik demelerinin hiçbir inandiriciligi kalmamaktadir.

Yorum

• yönetim ya fatihi fener'e satti ama açiklamak için uygun zamani bekliyor,yildiz bir futbolcuyla gözümüzü boyayip fatih transferine tepkisiz kalacagimizi düsünüyorlarsa çok yanilirlar.
                        yada mevcut belirsizlik ortamindan memnun.herkesin 1.gündemi fatih.taraftar fatih gidecek mi diye düsünmekten ne hocayi düsünebiliyor ne de vaadedilen transferleri.suanda herkesin transferlere yönelmesi gerekirken tüm trabzonspor camiasi fatihi düsünüyor.buda yönetimin isine yaradigindan konuyu kestirip atmiyorlar,gibi geliyor bana...
                        ama yönetim böyle hesaplara girdiyse çok yanlis yapar.Taraftari enayi yerine koymasinlar.alemi kör, herkesi sersem sanmasin yönetim,bu taraftar sabreder ama sabri tastimida orda kimse o yönetimi oturtamaz...

Yorum

• Fatih Tekke zamaninda yönetime rest çekse,yönetim de pazarlik falan yapamazdi..Ikisini de ayirt etmiyorum ben bu vakitten sonra..Çok büyük paralar döndügü için Fatih belki mazur görülebilir ama yönetim satarsa kendi de gitsin pesine..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• yaa arkadaslar bosuna konusuyoruz biz ne fatihe ne baskana asigiz biz bordo maviye trabzonspora asigiz bizim sevdamiz kisilere degildir. zaman herseyin ilaci gitmek isteyen gitsin gideni de tanimam gitmesine sebep olani da ...

yil 2002 fatih tekke kanal d de bir spor programina konuk

soru : trabzonspordan ayrilmayi düsünüyormusun

fatih : ben trabzonsporluyum trabzonluyum ben trabzon için elimden gelen herseyi yaparim ama benim de ideallerim ve hadeflerim var bunlari gerçeklestirmek için avrupaya açilmak istiyorum .

soru: peki türkiyeden istanbul kuluplerinden gelen teklifleri degerlendirmezmisin .

fatih : hayir ben türkiyede trabzonspordan baska takimda oynamam .

soru : mesala fenerden büyük bir teklif alsan.

fatih : hayir .

bu konusma dün gibi aklimda ve bügün fatihin ve yönetimin agzindan çikanlara bakarsak hala bu transferi gerçeklestirmek için çaba gösteren kulupte ............dir . eger ki bu transfer gerçeklesirse gerçeklesmesinde katkisi ve istegi olanlar da ............dir .

o yüzden birakin herseyi zamana .
                            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Helal olsun be.... Iste bu size kapak olsun!

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =yBaslik>Istanbul Medyasi ve Fatih Tekke-2</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =txt>
                              Trabzonspor takiminin kaptani ve sira disi oyuncusu Fatih Tekke ile Istanbul medyasi arasinda; ahlaki sinirlari zorlayan bir mücadele izliyoruz. Her transfer döneminde oldugu gibi Istanbul medyasi, yine ?tasra?dan sivrilen oyunculari, kendine daha iyi malzeme yapabilmek ve fanatikçe taraftari olduklari takimlarini , her ne bahasina olursa olsun basariya tasiyabilmek için, insana dair tüm degerleri ayaklaria altinda paçavraya dönüstürüyor.. Fatih Tekke diyor ki;Ben her seyden önce Trabzonlu ve Trabzosporluyum. Ancak yasadigim sorunlar nedeniyle, sehrim de izin verirse bir süre Avrupa?da oynamak istiyorum. Akli az çok basinda herkes, bu cümlenin neyi anlattigini kolayca anlar Ama ne hikmetse Istanbul medyasi bunu böyle anlamiyor ve basliyor mansetleri siralamaya

Fatih Tekke Fenerbahçe?de. Trabzon?da mutsuz olan Fatih Tekke Fenerbahçe yöneticilerine haber uçurarak, ?beni alin? dedi. Yazinin devami hede hödü türü. Gözünüze yazik..

Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam.

Kafasinda binbir çakal dolasmayan, karsisindaki insanin en az kendisi kadar akilli ve ?adam? oldugunu bilen biri için, bu cümle de yeterince açiktir
                              . Hatta ortalama bir otis bile bu cümlenin içerigini rahatça kavrayabilir. Ama Istanbul Medyasi , ortalama bir otis algisina bile sahip olmamali ki;

Trabzon?dan ayrilmaya kararli olan Fatih Tekke için Fenerbahçe?den sonra BJK ve G. S de devreye girdi. Fenerbahçe transferde bir adim öne geçerken BJK da Ibrahim Akin kozunu kullanarak Fatih?i kadrosuna katmayi düsünüyor . Gerisi hede hödö..

Bu cümleleri böyle algilayan spor basininin ?deha?lari, anlasilan o ki ortalama bir Türk okuyucunun algi düzeyini kendi çukurlairna çekmeye kararlidir.

Yukarida kisaca degindim, biraz açalim. Istanbul medyasi için kis mevsimi, karin Istanbul?a yagmasiyla baslar, malum.

Serüvenli ve serazat geçmisine ragmen, karakterinden ve adamligindan hiç kusku duymadigimiz Fatih Tekke özelindeki bu transfer haberleri, spor medyasinin laçkaliginin tarihsel belgeleri olarak ilerde üniversitelerde master tezi olacaktir. Geçmiste Bursa?nin seftalisini ?yaran? Istanbul basininin; Fatih Tekke?nin ap açik ?Türkiye?de oynamayacagim? açiklamalarina ragmen, onu her gün Istanbul?a ?malzeme? yapmasi da sasilasi degil. Bu arada, Trabzon yönetiminden bazi isimlerin, kanimca Avrupa pazarina katki amaçli, ?Fatih isterse düsünürüz? türü açiklamalar da, son tahlil de Tekke?yi degil yönetimi küçültür.

Buradan bizim, yani futbolda tekellesmeye karsi duran ve sporu esit sartlardaki mücadelenin güzellestirdigine inananlarin çikaracagi sonuç sudur;

Fatih Tekke
                              örneginde bir kez daha görüldügü gibi; Trabzonspor kulübü istemedikten sonra hiçbir oyuncusunu ?para? karsiligi satmaz. Fatih Tekke; bu ülkede her seye ragmen bir ?muhalefet? geleneginin var oldugunu ve Trabzon?un dimdik ayakta durdugunu bir kez daha göstermistir.

Buradan onlarin; yani futbolun Istanbul?un tekelinde oldugunu ve istedikleri her futbolcuyu istedikleri zaman ?satin alacaklarini? sananlarin çikaracaklari ders de sudur;

Trabzonspor; Istanbul?un daha önce ?para?ya alistirdigi diger takimlar gibi, ?küçüklügü içsellestirmis? bir sira takimi degildir ve her tür ahlaksiz saldiri ve yalan habere ragmen vakur ve onurlu durusunu hiç bozmamistir, bozmayacaktir.

Zira, bu sehrin varolus gerekçesi bu durustur!

Tesekkür ederim Fatih Tekke. Onurlu bir Karadeniz delikanlisi nasil olurmus, bir kez daha gösterdigin için..

Bu arada, bugünkü (Pazar) fotomaç gazatasinda, fatih tekke konusunda pürüz kalmadigi filan türü komik bir haber daha vardi. trabzonsporlular açisindan bakildiginda bu haberlerin ne amaçla yazildigini bilmeyen yok. zira trabzonlular bilir ki, bir "adam" fener de oynamam demisse, oynamaz. bu kadar nettir.

Peki bu haberi nasil okumaliyiz o halde;

Söyle: ben bu "yalan" haberi yazayim, nasil olsa binlerce zavalli fenerbahçe sevdalisi bu habere inanir ve gazetemi "satin" alir ben de tiraj kazanirim. Bu mantik, fenerbahçe taraftarina alenen hakaret ve asagilamadir. fenerbahçeli kardeslerim; uyanin! Çok adice bir oyuna getiriliyorsunuz...

Bu arada, "süper"lesen Sakaryaspor'a da hosgeldiniz diyor ve herkesi "zorlu" bir deplasmana hazir olmaya davet ediyorum. Özel kutlamam ise santrfor Taner ve tüm Sakaryali taraftarlara..Hosgeldiniz, safalar getirdiniz!

Flas Flas Flas: Fatih Tekke'de sona dogru! haber Star gazetesinde çikti, imza Aygün Özipek. Aygün Özipek'i "iyi" tanirim. Fenerbahçeliligini de iyi bilirim, spor muhabirliginin kulüp muahabirligine dönüsünün canli örneklerindendir. Artik spor muhabirleri degil, kulüp muhabirleri var, malum.. Haberin yalan oldugunu söylememe gerek var mi?? Nerenizle gülerseniz gülün, ama alay edilen Fenerbahçe taraftarlari açisindan oldukça düsündürücü bir fotografla karsi karsiyayiz. Fenerbahçe taraftarinin takimina duydugu karsiliksiz sevgi, maalesef türk spor basininca suistimal edilmektedir..Yillardir..

---------------------------

Geçen hafta yazdigim bu yaziyi yeniden bu sütuna tasidigim için okurlardan özür diliyorum, lakin yüzsüzlügün kimlige dönüstügü bir medya çukuruyla karsi karsiyayiz ve tahammül sinirlari zorlaniyor. Fatih Tekke'ye "bikkinlik" getiren "Fatih Tekke Fenerbahçe'de" türü, Fenerbahçe taraftari üzerinden prim yapma sakaleti (bazilari gazeteciligi diyebilir, aldirmayin) duracak gibi degil

Son örneklerden bazilarini hatirlatma ihtiyaci duydum. Dün (30 Mayis) habertürk portalinda Gülin Yildirimkaya imzasiyla çikan haberde, Fatih Tekke'nin Aziz Yildirim'la el sikistigi haberi vardir, haber hala yerinde duruyor ve alik okuyucular üzerinden "hit aliniyor". Ayip kere ayip, meslegimden utanmaya basladim. Zira; haberin iki tarafi da, ilk agizlardan böyle bir görüsmenin olmadigini söylüyor, ki iki isim de yalana tenezzül edecek tipler degil, herkes bilir. Ama Gülin hanim öyle buyurmus! Bu nasil derin bir kompleksdir, kavrama gücümün çok ötesinde bir zavallilik bu. geçelim;

Son örnegim bugünkü Türkiye gazetesinden: Haberde Emre Bol imzasi var. Haber Fatih Tekke'nin lig Tv de yayinlanan röportajindan "yuvarlama." Röportaji bastan sona izleyenler bilir , Fatih Tekke, yönetimler birbirleriyle anlasirlarsa Trabzonsporun menfaatlerini düsünerek geregini yapacagina dair seyler söyledi. Ama acar muhabirimiz araya ufak bir orta zeka ürünü katki yapmayi ihmal etmemis. Nasil mi dersesniz , söyle; "Kulübüm fenerbahçe ile anlasirsa ben de gider "seve seve" oynarim" Görüyor musunuz cin fikirli muhabir arkadasimizi. Seve seve oynarmis?
                              Seve seve oynamayacagini cümle alem biliyor, ama konu bu degil. Konu meslek etigiyle ilgilidir artik. Bir insan adina, söylemedigi bir seyi söylemis gibi rahat rahat yazabiliyor bu arkadasimzi. Bu ne cesaret! TSYD bu tür "orta zeka ürünü çakalliklari", daha ne kadar görmezden gelecek? (http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=1835)</TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• süper bir yazi ve gerçekler bunu yazan kimse tesekkür maili atalim
                                ...anti-klişe timi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X