Fatih Tekke olayinda, nedense aklima gelen bir sürü soru var. Sizlerle paylasmadan geçemiyecegim.
- <LI>Fatih Tekke'nin fb. ile anlastigi haberi gece yarisi 02.30 civarinda www.maraton.com.tr de yayinlandi.</LI>
<LI>Türkiye'nin iki büyük haber ajansi olan Dogan Haber Ajansi ve Ihlas Haber Ajansina bagli gazetelerde de bu haber çikti. DHA'yi geçiyorum ama Ihlas Haber Ajansinin sayginligina güvenirim hep.</LI>
<LI>Haberin gece yarisi çiktigi, gazetelerinse bayilerde sabah satisa çiktigi bir ortamda, Fatih Tekke, Sn.Baskan ve H.Sayitoglu bu haberleri yalanlamak için neden ögleden sonra saat 3 sularina kadar beklediler ve akabinde fb. resmi sitesinde yukaridaki açiklama yapilma geregi duydu.</LI>
Cevap bulamadigim soru ve yorumlar bunlar. Içimi bir kurt kemirmeye de devam ediyor. Açikcasi, ben bu iste bir geri adim atma seziyorum. Gün içiresinde yükselen tepkiler ve yönetim kurulumuzun elle tutulur transfer yapamayasi ve teknik direktör sorununu halledememis olmasi, karsilikli görüsmelerden sonra bu asamaya geldigini düsünüyorum. Hele hele Azize'nin yurt disindan telefon ile resmi siteye bu haberi geçirmesi ise, tam bir ricanin ürünü gibi geliyor bana.
Birde yukaridaki haberin ; "Kulübümüz Trabzonspor?un kararini beklemektedir. Bunun disinda el sikismak, ön anlasma imzalamak veya transferin bittigini söylemek mümkün degildir" bu bölümü beni fazlasiyla isgillendiriyor, sevgili arkadaslar.
Fatih Tekke transfer olabilir. Avrupaya gitmesi beni fazlasiyla sevindirir. Tek hazmedemeyecegim olaysa, Fatih Tekke'yi sari lacivert forma içinde görmektir. Açikça söylüyorum, Fatih Tekke'yi fb.ye satan yönetimin, her ortamda karsisinda olacagim. Kimse bu transferin mantigina beni ikna edemez.
Insallah yaniliyorumdur... Insallah...
Yorum