Fatihhiç bir sekilde transfer olmayacaktir.Her konusmasinda bunu dile getirmesine ragmen inatla bazi organlar bu isin cilkini çikarmaya devam ediyorlar.Trabzonspor yönetimide Fatih'i satmayi düsünmediklerini açikladi ve son nokta koyuldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
SOK SOK SOK..!
Fatih Tekke konusunda haberler yapan Istanbul Medyasi hakliymis..!
Fatih son dönemlerde Fener'e 3 imza defa IMZA atmis. Iste belgeleri:
Imza 1
Imza 2
Imza 3
Fatih olayi dogrulamis ! [img]smileys/smiley2.gif[/img]
arkadaslar imzalar atilmis hayirli olsun. bu arada simal yildizi son maçtaki ilk golü de fatihe yaz 4 kere imzalamis olsun.szymek dokunamadi o topa
Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildiİlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
SOK SOK SOK..!
Fatih Tekke konusunda haberler yapan Istanbul Medyasi hakliymis..!
Fatih son dönemlerde Fener'e 3 imza defa IMZA atmis. Iste belgeleri:
Imza 1
Imza 2
Imza 3
Fatih olayi dogrulamis ! [img]smileys/smiley2.gif[/img]
arkadaslar imzalar atilmis hayirli olsun. bu arada simal yildizi son maçtaki ilk golü de fatihe yaz 4 kere imzalamis olsun.szymek dokunamadi o topa
bunlardan bi tanesini avatar yapmak lazim
neyse isin sakasi bence fatih yurt disina kesin gitsin çünkü senye bedava gidecek
Yorum
-
bu sene de kalsin kanimca bu sene
TRABZON umuz
Avrupa' da geçeen senelere gore daha ii bir basari y7akalayacak seneye gitsin o da hakli
ama kesinlikle fener ([img]smileys/smiley7.gif[/img]) e olmas .
Avrupa'da da ii bir kulube gitsin yazik olmasin
FATIH SULTAN TEKKE mize\" 34 BS 1986 \"
\" 34 SB 1986 \"
\" 34 SS 1986 \"
\" reisbSEZGUN \"
\" sbSEZGUN \"
\" reiSB \"
Yorum
-
fatih tekkeyi satan yönetim benim gözümde bitmistir. ne kombine alirium ne forma nede maça giderim. fatihin takimda kalmasini isteyen külübe fax çeksin telefon açsin yeter artik ya bu külübün basina adam gibi yöneticiler nezaman gelecek.KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
fatih iyi ki gitmedi fenere.biliyorum zaten hep yalan haberdi ama herkeste az da olsa bir korku oldu.üstelik 8 miyon euro laflari ortada dolasti.acaba dedik?sonucta tümer olayi sunu gösterdi ki para hiçbirsey arkadas.önemli olan itibar.fb tv de zirt pit tümeri gösteriyorlar.bjk ye ve türkiyeye su mesaji bagirarak veriyorlar.biz adamin cigerini sökeriz.bunu acimasiz bir katil edasiyla büyük puntolarla sari lacivertli tümer görüntülerinin altina en büyük daha büyük takima geldi gibi yazilarla gösteriyorlar.simdi düsünün.bir gafillikle para,su veya bu sebeple tekkeyi verseydik aynisini bizede yapacaklardi.bu kesin.bizde bu zulme mecbur katlanacaktik.uzun lafin kisasi artik bu saatten sonratekke ts disinda hiçbir türk takiminda futbol oynayamaz.(ezik fb dahil)[img]smileys/smiley2.gif[/img]Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
arkadaslar fatihi ezik formasi ile görsem kahrolurdum iyiki gitmedi 8 degil 18 milyon euro verselerde türkiyede bir takima gitmesin...avrupaya gitmesinide istemem ama illeda gitmek isterse yapacak bisey yok eziklere gitmesinden biblerce defe iyidir....fatihin kalmasina sevindim insallah bu sezonkendi rekorunu kirarak gol krali olur.....
Yorum
-
Benim bu konuda bir önerim var:
Fatih ile anlasilip anlasmasi yenilenip uzatilabilir, daha sonra 1 seneligine yurt disina kiralanabilir. Böyle olunca hem Fatih yurt disi hevesini almis olur, basarili olursa da bugünkünden daha yüksek bir bedelle seneye satilir. Yok eger Fatih bu iste basarili olamazsa, o zaman gelir devre arasi veya sene sonu, bizde oynamaya devam eder.
Madem illa ki gitmek istiyor ve Trabzonspor menfaatini düsünüyorlar, neden olmasin?Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Fatih ile anlasilip anlasmasi yenilenip uzatilabilir, daha sonra 1 seneligine yurt disina kiralanabilir. Böyle olunca hem Fatih yurt disi hevesini almis olur, basarili olursa da bugünkünden daha yüksek bir bedelle seneye satilir. Yok eger Fatih bu iste basarili olamazsa, o zaman gelir devre arasi veya sene sonu, bizde oynamaya devam eder.
Madem illa ki gitmek istiyor ve Trabzonspor menfaatini düsünüyorlar, neden olmasin?
evet bence de bu konunun hem trabzonspor hemde fatih açisindan tek makul çözümü bu.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Madem illa ki gitmek istiyor ve Trabzonspor menfaatini düsünüyorlar, neden olmasin?
aynen bu fikire katiLiyorum basarisiz oLursa geri döner basariLi oLursa daha yüksek bir mebLa ya satiLir hem o karLi çikar hem bizKimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Yorum
Yorum