Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih gitmesin O bizim sultan tekkemiz o evsanemiz onsuz bu takimin isizorBÜYÜK TAKIMLAR hiçbir zaman kozlarini satmazlar yönetimin biran önce biseyler yapmasi lazim
    y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• bi daha ki sene bedavaya gidecek görürüsünüz bes kurus alamayacagizsonra trabzon ilk yarida basarisiz olunca yani fatih kötü oynayinca devre arasinda satmak için ugrasacaklar ama is isten geçmil olacak

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Fatih'in degerini ancak bu takimdan gitti zaman anlayacagiz sanirim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        Bunu hic kimse demiyor ki.

Onu kaybettigimiz zaman cok büyük kan kaybedecegimizden herkes emin,

AMA

böyle yapacaksa hemen gitsin. Her sene ayni senaryo."Gidecegim, gidecegim, gidecegim..."

Gitsin bakalim Avrupaya, ama onu bilsin ki herkes TS deki gibi oyun sistemini onun üstüne yüklemez TSdeki gibi. Avrupada kalitesini göstermeli, ölü toplardan gol atmali, sürekli herkesden pas beklemesin.

Bunu basarsin bende mutlu olayim.
        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Hiç bir yere gitmiyor .Siz isteseniz de istemeseniz de SULTAN bu takimda kalicak ..olay budur ..(avrupa olmazsa yani)
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bencede bu sene takimda kalacak.. seneye bir kaç maçta bir kaç gol atacak.. teknik direktörle anlasamayacak..sakatlanacak en az 10 maç oynayamayacak..idmanlara katilmayacak..taraftarin sevgilisi olacak...onun için trübünlerde pankartlar açilacak...takim 2. veya 3. olursa onun sayesinde olacak diger futbolcularin hiç bir katkisi olmayacak...!!! takimin en büyügü olacak.... vs.vs. sezon bittiginde kimsenin gözünün yasina bakmadan bavulunu toplayip gidecek...

Yorum

• ya bu konu hala kapanmadi mi [img]smileys/smiley19.gif[/img]

KAPTAN ya bizimle yada avrupada bu kadar basit [img]smileys/smiley2.gif[/img]

yurtiçi yasak [img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
              BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak aslihan tarafından gönderildi

ya bu konu hala kapanmadi mi [img]smileys/smiley19.gif[/img]

KAPTAN ya bizimle yada avrupada bu kadar basit [img]smileys/smiley2.gif[/img]

yurtiçi yasak [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Kapanmaz aslicim kapanmaz ..Çünkü meyve varan agaç taslanirmis bilmiyo musun?[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• kesinlikle gitmeli niye çünkü öyle istiyo

diyelim ki bu sene olmadi seneye kesin gidiyo hem debe bedava

fatihin olmadigi bi takimi simdiden kurmaliyiz

Yorum

• 24 Haziran 2006 tarihinde yayinlanan Fotospor gazetesinde, fb.baskaniyla yapilan bir röportaj vardi. Röportajin bir bölümünde transferlerle ilgili soruya verdigi cevap ilginçti;

"Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan istedik. Suan beklemedeyiz. Bu transferde büyük ihtimalle gerçeklesti..."
                    Yorumunu size birakiyorum...!!!

Yorum

• Kalacagini sanmiyoum, kalsa bile takima hic bir faydasi olmayacak. avrupaya gidecekti hanki takim istiyor hala ögrenemedik, isteyen olsa bile dogru türüs para vermiyorlar. Ona o parayi fb den ba$kasi vermez. fb de 100. yil kazigi olarak taraftarina armagan edecek Tekkeyi.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

24 Haziran 2006 tarihinde yayinlanan Fotospor gazetesinde, fb.baskaniyla yapilan bir röportaj vardi. Röportajin bir bölümünde transferlerle ilgili soruya verdigi cevap ilginçti;

"Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan istedik. Suan beklemedeyiz. Bu transferde büyük ihtimalle gerçeklesti..."

Bende yorum yapayim barim[img]smileys/smiley1.gif[/img]Fener istedi dogru bunu canli olarakta dile getirdiler.Fakat Fatih gitmeyecegini canli olarak dedi.Neden canli diyorum bu medyanin ölüsü bile ..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                          Bende yorum yapayim barim[img]smileys/smiley1.gif[/img]Fener istedi dogru bunu canli olarakta dile getirdiler.Fakat Fatih gitmeyecegini canli olarak dedi.Neden canli diyorum bu medyanin ölüsü bile ..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sorunda tam bu noktada zaten. Fatih gitmeyecegim diyor. Burada bir sorun yok. Sorunsa, Fb.li yöneticiler Fatih'le görüsmediler, Baskan'dan istediler...

Hemen bir diyalog yapalim;

N.A. : Fatih seni fb. istiyor, ne dersin. Bize su kadar euro, sanada senelik sukadar euro verecekler.

F.T.: Baskanim, kusura bakmayin. Ben Trabzon'luyum, Trabzonspor'luyum. Türkiye'de futbol oynayacaksam, Trabzonspor'dan baska bir takimda oynamam. Eger sartlar olgunlasirsa, Avrupa'da oynamak istiyorum.

N.A.: Fatih, iyi de senin bonservisine, Fb.kadar veren euro veren Avrupa kulübü yok ki. Bul böyle bir kulüp, seni gönderelim. Bulamazsan, sözlesmeni uzutariz.

F.T.: ....

N.A.: ....

F.T.: ....

N.A.: Fatih Tekke ile sözlesme imzalamak istedik ama o bizim ona verdigimiz Euro'lari kabul etmedi. Bizde kulüp menfaatleri dogrultusunda onun fb.de oynamasina yönetim kurulu olarak oy birligiyle karar verdik. Hiç kimse Trabzonspor'dan üstün degildir...

(Noktali yerleri sen doldur. [img]smileys/smiley2.gif[/img])Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                            İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

24 Haziran 2006 tarihinde yayinlanan Fotospor gazetesinde, fb.baskaniyla yapilan bir röportaj vardi. Röportajin bir bölümünde transferlerle ilgili soruya verdigi cevap ilginçti;

Bu haberi yayinlayan gazete Fotospor oldugu için ciddiye almiyorum

Yorum

• Birkaçgünü sakin geçirdiler ya canlari sikildi galiba [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Su medya bikmadan usanmadan yalan haber yaziyor... Hani bazilari diyordu yaa madem Fatih fenere gitmicek aciklama yapsin... ee yaptida noldu. hala yalan haberler.

Fatih Tekke ; her zaman Kralsin sen, gerisi yalan bizim için
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X