Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih; bu taraftarin Fatih Sultan Tekke'si, son yillarda Trabzonspor'un ve Türk futbolunun yetistirdigi en büyük futbolcu...Basinin Fatih i FB ye vermeye çalismasinin altinda yatan nedenleri bir düsünün...Fatih neden transfer döneminde hergün her gazetede haber oluyorda Trabzonspor adina gol krali oldugu zaman bu FB amigosu yazarlar neden bir tek haber yapmiyor, köselerinde birgün O'nu yazmiyorlardi bir düsünün.

Fatih'siz oynadigimiz maçlara bir bakin...Sakatliktan henüz kurtulamamisken çikip oynadigi Anorthosis maçini ve o maçtaki gol sevincini hatirlayin...Hatirlayin Trabzonspor için yaptiklarini...

Ve alet olmayin bu ............ medyaya...Söylenmedik laflari söylenmis gösteren, gönüllerinden geçenlere Trabzonspor üzerinden senaryo yazan bu rezil heriflere yem olmayin bu kez...

Fatih in Trabzonspor da kalmasi TS'un bu seneki en büyük transferi olur...Hele hele yanina özellikle iki tane kaliteli yabanci alinirsa (Fatih in sorumlulugunu ve yükünü azaltacak...ki Fatih i en çok yoran ve yurtdisina gitmek istemesinin altinda yatan sebep bence budur) bu yönetim yapacagi en iyi isi yapmis olur...

Yorum

• gitsin avrupaya Allah askina gitsin ve dönmek için yalvarsin sonra basaramiycak kesinlikle fatih bizden baskasinda oynayamaz milli takimda ki performansi ortada iste trabzon disinda basarili olamiyo

Yorum

• Gidecekse gitin artik. Lütfediyormus kaliyomus gibi olmasin. Marcelinho Umut yeter bize.

Yorum

• Kesin konusmamakta yarar var kanda61. Gün gelir biri hatirlatir söylediklerinizi...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• kalmasini istiyorum bende ama artik sikti fatih gidiyor kaliyor

kaptanin TRABZONSPORLULUGU TARTISILAMAZ ONUN ICIN ISTANBUL KOPEKLERINE GITMEYECEGINI DUSUNUYORUM AMA AVRUPA YI ISTIYORSA NE DIYE BILIRSIN
            OLUMUNE TRABZON
            ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• eksi sözlükte kendini yazar zanneden bir takim ezikler fatih tekke basliginda gelecek sezon fb de oyayacak futbolcu falan gibi kesin bitmis olmus bir sekilde entry ler girmisler.en çok medya gaziyla hareket eden bu cahil saflara gülecegim....
              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Gitsin diyen arkadaslara bir maçi hatirlatmak istiyorum.

Sampiyonlugu kaçirdigimiz 96 sezonunda ki Van maçi; bu maçt o kadar pozisyona girdik atamadik, oysa Fatih olsaydi diyorum, hiç beklenmedik goller atan Fatih olsaydi kesin atardi 1 tane. Trabzonsporun böyle maçlari çok olmustur. Onlarca pozisyona girer ama bir türlü gol atamazlar, goller kaçtikcada takimin konsantrasyonu bozulur ve artik gol atamayacagimizi anlariz. Böyle maçlarda Fatih kaleyi görmeden, kafasinin arkasiyla, tinkir-minkir yuvarlanan topla çok garip goller atmistir.

Eger giderse böyle iyi oynayipta gol atamadigimiz maçlarda çok kahroluruz bilesiniz.

Fatih'in takima katkisi sadece bu kadar degil elbette ama bu sebep bile yeter kalmsina.
                Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Tekke Fenerbahçe ile transferi konusundaki sorulara
                  karşılık görüşmelerin devam ettiğini,kesinleşen bir şey olmadığını söyledi.

yeter ya...

sIktIm beee...

Edited by: FatihTekke9
                  Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• yav eziklerin medyasi yine palavra atiyor sende inaniyorsun birak yalan bunlar fatihi fener mener alamaz. emin olabilirsiniz.
                    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• yaa fatih tekke türkiyede nhiçbir takima gitmez . fenere de gitmez bunu tartismaya gerek yok . nie bunu tartisioruz bunu da anlamiyorum . avrupa ya gidebilir tabiki taninmis iyi bir kulüp olursa gidebilir yoksa iyi olmaz bence . yani ya trabzonspor da kalmali ya da avrupanin iyi ün yapmis kulüplerinden teklif gelirse onlara gitmeli .

Yorum

• yeter artik beee her sabah gazetenin spor sayfasini hevesle açiyorum acaba yeni transfer varmi deyyu ama her seferinde yok fatih gidecekmi yok fatih boyle dedi yok fatih söyle dedi biktim artik yaaav naparsa yapsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• gideckse gitsin hemen simdi gitsinnnnnnn

istemiyorum ruhsuz topcuyu fatih gibi.

yeter artik kurtulalim senden

Yorum

• İlk olarak aleminkrali tarafından gönderildi

gideckse gitsin hemen simdi gitsinnnnnnn

istemiyorum ruhsuz topcuyu fatih gibi.

yeter artik kurtulalim senden

sunlari söylemeye kimsenin hakki yok, gitmesini isteyebilirsin ki ben de istiyorum, ama bu kelimeleri kullanamazsin, ayiptir, seni kurtardigi maçlari düsün, kirginliksa kizginliksa bende de var ama tarzin çok yanlis..
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Kaptan a karsi sarfedilen sözler çok kötü.Onun bize yaptigi hizmetleri düsünüp konusalim
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                                yeter artik beee her sabah gazetenin spor sayfasini hevesle açiyorum acaba yeni transfer varmi deyyu ama her seferinde yok fatih gidecekmi yok fatih boyle dedi yok fatih söyle dedi biktim artik yaaav naparsa yapsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Goruyor musunuz nasil dusman ettiler bizi kaptanimiza? Amaclari basindan beri buydu zaten .Buhaberlerin gudumlu olmadigina inanmak imkansiz. Ama dusunun bu haberlerden Fatih bizden daha mi az sikildi sizce? Onun icin sabirli ve sakin olmali Fatih'e herzaman oldugu gibi sahip cikmali, bu bizans medyasina da prim vermemeliyiz...
                                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X