Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lazaroni, Fatih'e yanıyor!
    Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Orduspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Fatih Tekke'nin transferi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Lazaroni, "Çünkü ben Fatih'in devam edeceğini düşünüyordum. Tabii ki zorluk çekeceğiz onun gidişinin ardından. Ama yarın bunu unutup daha çok çalışmamız gerekiyor. Tabii ki Fatih' in yerini doldurmak için birilerini bakacağız. Ama bu şimdiye kadar istediğim transferlerden herhangi birinden vazgeçtiğim anlamına gelmiyor. Kimse bir gol kralının, büyük kaptanın yerini dolduramaz. Ben de bir Trabzonspor taraftarı olarak çok üzgünüm. Ama onun yerine oynayacak oyuncuya da güven vermemiz gerekiyor. Dün Fatih benim yanıma geldi ve Başkan' ın kendisini istanbul' a çağırdığını söyledi. Dün gece oradaydı. Ama sonuç ne oldu tam olarak bilmiyorum. Fatih bana ieyi bir fırsat olursa gideceğini söylemişti.Gidiş kararı almasında birçok etken olduğunu söyledi. Ben bundan sonra artık önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Lazaroni, UEFA Kupası ön eleme turunda çıkan Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımını da değerlendirerek, "Rövanşı olan bir maç. 180 dakika olarak düşünüyoruz. İki maçta da elimizden geleni yapmalıyız. Geçen seneki kazanın başımıza gelmemesi için sahada daha üretken olmalıyız. UEFA' da her zaman karşındakinden daha iyi olmak zorundasın. Saha dışı olayların bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü FIFA, bu tür olaylarda çok net tavır koyuyor. Ben o yüzden sadece sahada yapacaklarımıza bakıyorum" dedi.

Lazaroni, Orduspor maçının değerlendirirken de, "Takım ruhu adına şimdiye kadar çok önemli adımlar attık. Oyuncularımın arasındaki iliteşim ve pas yüzdesi yükseliyor. Ama her zaman daha ileriye gitmemiz gerek. Bugün bizim için güzel bir gün oldu" diye konuştu. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu da, transferde henüz net birşey olmadığını belirterek, "Ancak görüşmelerimiz pozitif şekilde devam ediyor. Ersen ve Musa konusunda kulüpler arasında prensip anlaşması yapıldı. Ancak bu bilgi basına sızınca problem oldu. Henüz oyuncularla anlaşma sağlanamadı. İki kulüp de karşılıklı olarak oyuncularla görüşüyor. Biz de görüşeceğiz. Olmayabilir de" dedi. UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu kurasını değerlendiren Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, rakiple ilgili sadece futbolu düşündüklerini açıkladı.Trabzonspor' un tek amacının turu geçmek olduğunu kaydeden Sayitoğlu, "Amacımız sadece UEFA Kupası' nda yolumuza devam etmektir. Hedefimizi iki maçta elde edeceğimiz sonuçlarla gerçekleştirmek doğrultusunda hazırlıklarımızı yapacağız. Bu yıl turu geçen taraf biz olmalıyız. Futbolda her türlü takımla eşleşmek mümkün. Hatta önceki rakiplerinizle tekrar karşılaşabilirsiniz bile. Bu seferki rakibimiz de Kıbrıs Rum Kesimi'nden bir takım oldu. Biz futbolumuzu fair - play çerçevesinde oynayarak turu geçen taraf olmak istiyoruz. APOEL maçını Anorthosis maçının bir intikamı gibi görmüyoruz. Bizim için önemli olan Trabzonspor' un lig ve Avrupa maratonunda nasıl bir performans sergileyeceğidir. Rakibimizin hangi ülkeye ait olduğu fazlaca önemli değil" dedi.

29.07.2006

Kaynak : DHA
    Özkan SÜMER

Yorum

• Zenit olayı tam düşündüğüm gibi çıktı.ÇAKALLLAAAAAAAAAAAAAAAAR...

Tekke hülleyle mi Fener'e gelecek
      Rus kulübü Zenit'in Trabzonspor'a Fatih için yaptığı 10 milyon euroluk teklifin arkasından F.Bahçe çıktı. Kanarya'nın yıldız oyuncuyu almak için hülle yolunu seçtiği bildirildi.

Fenerbahçe, 100. yılın kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü Fatih Tekke'yi alamayınca taktik değiştirdi. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde devreye giren Rusya'nın Zenit kulübü, bonservis için 10 milyon euroluk baş döndürücü bir teklif yapmıştı. Trabzonspor yönetimi de teklifin yurt dışından geldiğini ve rakamın da çok cazip olduğunu dikkate alarak Fatih Tekke'yi Ruslar'a satmaya sıcak baktı. Ancak futbola ayırdığı bütçe bile 10 milyon euroyu geçmeyen Zenit'in böyle bir teklif yapması üzerine SABAH, olayın perde arkasına indi.

ÖZEL MADDE KABUL EDİLMEDİ
      Rus kulübünün teklifinin arkasından F.Bahçe çıktı. İddialara göre, sarı-lacivertli yönetim, Zenit'le temasa geçti ve Fatih'i hülle yoluyla kadrosuna katmak için Ruslar'ı ikna etti. Ardından da 10 milyon euroluk teklif geldi. Bordo-mavili kulüp, Rus kulübüyle yaptığı pazarlıklar sırasında Fatih Tekke'nin Türkiye'ye transfer edilmesi konusunda şerh koymaya çalıştı. Ama Ruslar bunu reddetti. Kısacası Trabzon, 10 milyon euroluk teklife dayanamayıp, Fatih'i satmayı kabul ederse Fatih yeni sezonda Zenit değil F.Bahçe forması giyecek. Ama böyle bir durumda Trabzon yönetimi yine büyük tepkiler alacak.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
        Zenit olayı tam düşündüğüm gibi çıktı.ÇAKALLLAAAAAAAAAAAAAAAAR...

Tekke hülleyle mi Fener'e gelecek
        Rus kulübü Zenit'in Trabzonspor'a Fatih için yaptığı 10 milyon euroluk teklifin arkasından F.Bahçe çıktı. Kanarya'nın yıldız oyuncuyu almak için hülle yolunu seçtiği bildirildi.

Fenerbahçe, 100. yılın kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü Fatih Tekke'yi alamayınca taktik değiştirdi. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde devreye giren Rusya'nın Zenit kulübü, bonservis için 10 milyon euroluk baş döndürücü bir teklif yapmıştı. Trabzonspor yönetimi de teklifin yurt dışından geldiğini ve rakamın da çok cazip olduğunu dikkate alarak Fatih Tekke'yi Ruslar'a satmaya sıcak baktı. Ancak futbola ayırdığı bütçe bile 10 milyon euroyu geçmeyen Zenit'in böyle bir teklif yapması üzerine SABAH, olayın perde arkasına indi.

ÖZEL MADDE KABUL EDİLMEDİ
        Rus kulübünün teklifinin arkasından F.Bahçe çıktı. İddialara göre, sarı-lacivertli yönetim, Zenit'le temasa geçti ve Fatih'i hülle yoluyla kadrosuna katmak için Ruslar'ı ikna etti. Ardından da 10 milyon euroluk teklif geldi. Bordo-mavili kulüp, Rus kulübüyle yaptığı pazarlıklar sırasında Fatih Tekke'nin Türkiye'ye transfer edilmesi konusunda şerh koymaya çalıştı. Ama Ruslar bunu reddetti. Kısacası Trabzon, 10 milyon euroluk teklife dayanamayıp, Fatih'i satmayı kabul ederse Fatih yeni sezonda Zenit değil F.Bahçe forması giyecek. Ama böyle bir durumda Trabzon yönetimi yine büyük tepkiler alacak.
        bukadar sacma bise bde inaniyosunuz fifa kurallarina göre 1 dönemde 1 oyuncu 1 takim degisebilir nokta
        bizi yaratandan baska kimse fatihi eziklerde oynatamaz bunu bilin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @selçuk

ama 2 dönemde 2 takım değiştirebilir değilmi.ne belli devre arasında fenere gitmeyeceği.benim inandığımda bu.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Fatih'in bir sözü vardı "Ben Tümer gibi oynak değilim. Beni başkaları ile karıştırmayın." Böyle bir şey yapmaz Fatih.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

@selçuk

ama 2 dönemde 2 takım değiştirebilir değilmi.ne belli devre arasında fenere gitmeyeceği.benim inandığımda bu.
              o olur ama ts fifada ihtiraz yapip hülleyi ispatlarsa fatihde dogrularsa ve istemiyorum derse serbest kalir fatih yani yine -silinmiştir- yemez
              En son tigin tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 19:46.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

@selçuk

gardaş sen nasıl trabzonsporlusun fatihi hiç mi tanımadın öyle bi şey yapabileceği aklından geçti mi cidden... ayıp ayıp..
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi
                  Fatih henüz gitmedi, kimse bizi Fatih'in gittiği fikrine alıştırmaya çalışmasın. Daha imza atılmadı ve ben bunu kabullenmek istemiyorum.
                  sana katılıyorum dostum kimse bizi kandırmasın tamam yıldız sözü verdiler ama fatihi satmayacaklarınada söz verdiler madem şampiyonluga oynucaz o zaman neden en degerli oyuncularımızdan birini satalım .. bence buna karşı koymalıyız bişeylewr yapmalıyız

başkanımız bişey söyledi 20 milyon avroluk bir yıldız alacagım parasını cebimden ödeyecegim dedi yalanmı???

şimdi soruyorum fatihi satıp bir yıldız alındıgında bu verdigi sözü tutmuşmu oluyor verdigi sözü tutması için fatihi satmamalı destek olun arkadaşlar fatih bizim fatihimiz o kalmalı işte o zaman takım tamam işte o zaman bekledigimiz şampiyonluga uzanmammız daha kolay yanlışmıyım....!!!!!!
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• Fatih sözleşmesini gelecek sene uzatmakistemediği için yönetim satmak istiyor diye düşünüyorum. Gelecek sene onu bedava almak isteyecek bir sürü Avrupa takımı olacaktır. Fatih'in Zenit'e gitmek istememesi bu yüzden bence. Hülle iddialarına ise gülüyorum. Bahsettiğimiz futbolcu Fatih. fenere gidersem abim beni mahveder diyen adam. Kaldı ki Zenit'in sahibi Gazprom böyle birşeye tenezzül etmez.
                    Naber?

Yorum

• Kamptaki açıklamalarını hatırlıyorum gitmez diyorum.Lazaroni'nin açıklamalarını okudum gider diyorum.Kafam karıştı.
                      En son Erbay tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 18:25.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fatih yapmaz biliyorum ama kendini harcamasın
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi
                          gardaş sen nasıl trabzonsporlusun fatihi hiç mi tanımadın öyle bi şey yapabileceği aklından geçti mi cidden... ayıp ayıp..

kardeşim niye olmasın zenit dediğin takımın kaç m. dolARLIK BÜTÇESİ VARKİ.BİZ ZATEN FATİH YAPAR DEMEDİK.alır adamlar fatihi 1 sene sonra satarlar fenere.BU OLAMAZMI.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                            Yerel bir gazetede tam tersini yazıyordu. Fatih'in gitmesini başkan istemiyor ve Fatih başkanı ikna etmek için İstanbul'a gittiğini yazıyordu Enterasan...
                            O yereL gazetenin 3 aydır neLer yazdığını ßiLiyoruz o nedenLe ßir daha düşün
                            26 temmuz tarihLi demecinde Kaptan şimdi gitmek için can attığı ßu futßoL takımıyLa deyim yerindeyse daLga geçmiştir "zenith menith uğraşamam ßen" ßu ne demektir???
                            Pazartesiyi ipLe çekiyorum ßasın TopLantısında ßaşkanın Yanında
                            Fatih Tekke ve ağzından döküLen cümLeLer; FutßoL hayatım ßoyunca aLdıgım aLacağım en yüksek ücreti önerdiLer hem ßenim hemde kuLübümün menfaatLeri doğruLtusunda hareket ederek zenith kLübüyLe anLaştım taraftara teşekkür Traßzondan yepyeni Fatih Ler çıkacaktır vs.vs...
                            Fatih Tekke ßugün "ßüyük" ßaşkanımız tarafından ikna ediLemez ve gitmezse ßu yıL ßizi kesinLikLe şampiyon yapacaktır zira iLk kez kamptayken ßu kadar istekLe ve azimLi gördüm kendisini...
                            Diren Fatih şu ßaşkana TrabzonsporLuLuğun ne demek oLduğunu göster Lütfen!!!
                            Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Elbette Fatih kariyerinin son transferini yapacaksa ve de hala üst düzey liglerde oynamamışsa herhalde bunu Zenit gibi bir sıra takımına giderek yapmak istemez.Bu işte şüphesiz yönetimin baskısı var.Satışın hemen ardından da Marcelinho transferi geliyor.Ondan gelen paraya sırtını yaslayan yönetim hem Marcelinho’yu alıyor hem de medya ve taraftarın ağzına bir parmak bal çalıyor.Sanırım pazartesi günü Fatih’in transferi açıklanınca pek az kişi mızmızlanacak Marcelinho coşkusundan ötürü.Sanırım Fatih Zenit’in lacivert formasını üzerine geçirip kameralara zoraki gülümsediği sırada Marcelinho’da coşkulu alkışlar ve “I love you Marcelinho” nidaları eşliğinde ilk idmanına çıkıyor olacak.Evet şüphesiz Marcelinho baş döndürücü bir oyuncu.Tıpkı Ortega gibi!!.Ama ben o günü Marcelinho’nun transferi değil Fatih’in yani Trabzonspor’un ruhunun satılışı olarak hatırlayacağım.Keşke pazartesi bir mucize olsa ve transfer gerçekleşemese.Ama herhalde Zenit’te bir başka Faruk Kanca yoktur…
                              Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• fatih inşallah gitmez
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X