Ahanda cevap Sibel' in dediğidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Benim yaşadığım gibi bir olaydan sonra muhtemelen en yakınında olan bir insana karşı değişik duygular hiseetiğini de sanabiliyorsun.
Ben ayrıldıktan kısa bir süre sonra çok yakın bir arkadaşıma kendisine aşık olduğumu söylemiştim.
Bunun sebebini daha sonradan anlayabilidim.
Uzun süren alışkanlığımın bitmesini istemiyordum ve o anda kim olursa olsun o boşluğu, o kişiyle doldurmaya çalışıyormuşsun.
Aşk dediğin şey ;yanında olmadığı zaman,özlediğin, hayatın anlamsızlaştığı, hiç bir şey yapmaktan zevk almadığın bir olaydır.
Ben o zamanlar böyle duyguları yaşamadım.
Uğruna ölünecek, onsuz hayatı düşünemyeceğin kadar aşık olabilme gibi durumlara da kesinlikle inanmam.
@Emirhan
O kişiyle halen görüşmekteyim.
Ona karşı hiç bir şekilde nefret oluşmadı.
Ama beraberken başka insanların görüp, senin göremediğin şeyler olabiliyor.
Bundan dolayı kendimden bir süre nefret ettimEn son Yaşar tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 19:47.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla oyle dostlarimgerci durumdan ve gidisattan memnunum Allah bozmasin
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin cümlemizinİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Kimseye sevdiginden Ayirmasinİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin........
(Çalışan arkadaşlar bu öğrenciyi bursa bağlasın azcık valla daha çok severim)uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize imreniyor ve kiskaniyorum
Allah ayirmasin
Ben şu aşk işini beceremiyorum, skliyorum, dariliyorum, bunaliyorum
21 yasindayim aklimda zerre evlilik, ciddi bir iliski yok
Benden 4 yas kücük kardesim meslegini eline alip evlenmekden bahsediyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen en iyisini yapiyorsun ve abi olarak kardesinin kulaklarini iyice cek, nedir bu yasta evlenmek. Ben erken evlenenleri görüyorum, kerhanelerin en iyi müsterileri...Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin canım kardeşlerim. Alayınızı seviyorum.
(Çalışan arkadaşlar bu öğrenciyi bursa bağlasın azcık valla daha çok severim)BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer adamın karakteri bozuk olacak diye birşey yok.
- Alıntı
Yorum
-
- Aşık'san vur saz'a şöförsen bas gaza diyerek başlığa ayrı bir hava katmak istiyorumEn son SEDAT tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 14:07.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
Burada sürekli yazdıklarınızı okurdum. Şimdi bende aynı derde düştüm. Bir sevmek gerçekten bin defa ölmek demekmiş. Kabullenemiyor insan bir türlü bittiğini.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde çok oldu kimseden hoşlanmayalı.
Küfe gibi herif oldum yahu
güzel bi kız görünce sadece maşallah, Allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum, hiçbir kıpraşım titreşim yokDayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
Yorum