Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    13-14 yasinda asik olabildin yani sen? Peki..
    ben de 13 yasindayken mi ne hem de almanyali ^^
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Beyler yanlis anlamayinda bence ask okadar kolay birsey degil
      öyle cocuk yasda olabilecegin birsey hele hic degil

agza sakiz olmus, azicik kapilan ask diyor, asik oldum diyor

bence yanlis bu düsünce
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Boku yedim beyler hadi hayırlısı.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boku yedim beyler hadi hayırlısı.
          gecmis olsun
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• ....................
            En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 03:19. Sebep: ...........
            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ....................
              1dk fark ile okuyamadim, ne yazdin ?

Yorum

• 380 gün öncesine kadar bu başlıkta adı geçen sözcüğe inanmıyordum, 20 sene vukuatsız geçti derken, (Acemilikten olsa gerek) bi anda kendimi Ankaranın -10 luk buz havasında 5 saat kız beklerken buldum(bu yine iyi) Ama meğer olay bu değilmiş, hiç gerek yok bunlara sallamıcan(idare et en azından öyle görün) bu sefer etrafından ayrılmıyor

Ama Aşkta gurur olmaz kim demişse doğru demiş, valla içimden ne geliyorsa yaptım aslında bu cesaretim yoktu ama karşıdan birşeyler görünce açık oynadım. Gerçi fazla duygusallık ve bu hareketler kızlarda havalanma ve kendini bişey sanmaya sebep oluyormuş onu da öğrendik ama şimdi top bende, zamana oynuyorum
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 03:59.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Çok pis bok yedim bakalım affetcek mi.
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Çok pis bok yedim bakalım affetcek mi.
                    Uyuyamadığına göre vaziyet fena..
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler yanlis anlamayinda bence ask okadar kolay birsey degil
                      öyle cocuk yasda olabilecegin birsey hele hic degil

agza sakiz olmus, azicik kapilan ask diyor, asik oldum diyor

bence yanlis bu düsünce
                      dogrudur katiliyorum ama alinmiyorum ^^ 6-7sene unutamadim, ugrastim az çok, mümkün oldukça, baskasiylaydi ama sonra ayrildi ve ben onu unutacakken o beni buldu netten falan, kül olan ask yeniden dogmaya basladi ama megersem tuzakmis bunlar, resmen kullanildim, hey gidi günler ben ona ya herro ya merro dedim, lise son dedim sinav dedim ugrasamam dedim belirli bir sey söyle dedim, o da blabla bende de ayni durum dedi, bsy istemyom bu sene dedi, (((sonra tmm dedim sildim çünki yazin Türkiye'de bas basa bulusacaktik, yazliklarimiz yakin, araci olan arkadasim onun akrabasiyla beraber oldugu için ayarlamaya çalisti, ama kiz beni oyaladi her seferinde bahane uydurdu))), sonra da duydum ki sene ortasinsa sözlendi sonra da nisanlandi mi ne veeee bir kaç ay önce evlendi
                      2senedir aklimda bulunmamakta çok Sükür
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 04:32.

Yorum

Çok pis bok yedim bakalım affetcek mi.
                        aldattin mi renkdasim ^^

Yorum

• Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Şu an yapılacak en mantıklı şey nedir ? Var mı başından geçen veya yorumu olacak biri . Bu aşk mıdır ? Sevgi yoğunluğu mu ? Uzun zaman sonra biriyle konuşurken heyecanlanıyorum . Bilmiyorum .
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Şu an yapılacak en mantıklı şey nedir ? Var mı başından geçen veya yorumu olacak biri . Bu aşk mıdır ? Sevgi yoğunluğu mu ? Uzun zaman sonra biriyle konuşurken heyecanlanıyorum . Bilmiyorum .
                            Ben yaşadım.
                            Çok uzun süreli ilişkimin bitmesinden kısa bir süre sonra en yakın arkadaşıma aşık olduğumu söyledim.
                            Ama aşk değilmiş onun adı, boşluk doldurmak, alışkanlığı devam ettirmek gibi bir şeymiş.
                            Uzak kaldıkça duygularımın aşk ile alakası olmadığını farkettim.
                            Sen de öyle yap.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Ahmet, benim bu konuda öyle birşey başıma geldi ki, artık aşkın birşeyler paylaştığın insana karşı olduğunu düşünmüyorum, en azından benim olayımda öyle olmadı. 2.5 - 3 sene bir kızla çok yakın bir arkadaşlığımız vardı.Dışardan bakanların sevgili dedikodusunu 3 sene boyunca yaptığı bir arkadaşlık. (Halen yakın arkadaşız) İlk 1 sene kız bana aşık olduğunu düşündü, ben yok canım falan... 2.sene ben ona aşık olduğumu düşündüm o zamanda onun kafası bir hayli karıştı ama nihayetinde şimdi 4-5 yıllık arkadaşız ve aşk değilmiş diyebilirim. Ben aşkın bir tarifi olduğuna inanmıyorum, bu aşktır bu değildir diye ambargo koyanları doğru bulmuyorum. Aşk her şekilde olabilir bence duygularının ne olduğunu anlaman için biraz zaman tanı kendine, sanırım yeni yeni aşık olduğunu düşünmeye başlıyorsun. Yakın arkadaşlıklardan iyi ilişkiler çıktığına pek şahit olmasamda, aşk ise zaten önünde hiç bir engel duramaz merak etme kardeşim
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Biraz zaman tanıyın birbirinize, hatta bir süre görüşmeyin bakalım aynı sıcaklık aynı hisler devam edecek mi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X